iknowthatmagazine.com

KJØP TOVE’S SKJØNNHETSFAVORITTER

Som makeup-artist de siste 10 årene, har jeg vel testet det aller meste der ute – ikke alt, så klart. Men la oss bare si at kontoret mitt har 6 fulle Ikea Expedit hyller fulle av sminke – fra bare det siste året.

Ja – det testes på høyt gir hos denne dama!

Daglig får jeg spørsmål av ivrige (og herlige – if I might ad) lesere, om hva mine skjønnhetsfavoritter er, så nå har jeg samlet de aller fleste her!

Og det er bare å følge med, fordi siden oppdateres når nye favoritter blir oppdaget/husket…

Samtlige produkter kan kjøpes på nett via reklamelinken som følger med bildet, eller på akkurat det stedet du helst ønsker å kjøpe/teste det.

Det er selvfølgelig opp til deg!

Prisen ser du vet å holde musen over bildet.

I tillegg har jeg veldig lyst til å høre hva DU syns om de forskjellige produktene, så vi alle får flere anmeldeser og meninger å gå etter, som en kjøpsguide rett og slett.

Legg derfor gjerne igjen en kommentar på DENNE siden.

Dette er mine favoritter som jeg bruker på meg selv og på modeller/skuespillere under opptak ved reklame, tv og fotoshoot. Husk at ikke alle produkter fungerer helt likt på alle!

HUDSMINKE

ØYNE OG BRYN

Som mange sikker har fått med seg, har jeg spesielt tre favorittmerker når det kommer til øyeskygger; nemlig MAC, YVES ROCHER og MAKEUP GEEK. Jeg bruker andre enkelte skygger i ny og ne, men stort sett går det i disse. Derfor har jeg ikke tatt med så mange øyeskygger i denne bolken.

 

LEPPER

Har du fulgt med, vet du at hverken jeg eller mine modeller kan leve uten liplineren fra YVES ROCHER!

 

VERKTØY

Igjen så bruker jeg mange forskjellige sminkekoster, men kostene fra MAC og REAL TECHNIQUES er de absolutt største favorittene.

 

HUDPLEIE

I tillegg til BEAUTY PACIFIQUE så er DERMALOGICA min store hudpleiefavoritt.

 

HÅR

Generelt liker jeg best hårstylingprodukter fra WELLA, SEBASTIAN og REDKEN + hårsjampo fra DAVINES.