iknowthatmagazine.com

MELD DEG PÅ SMINKEKURS

Etter snart 12 år som profesjonell makeup-artist, er jeg fortsatt lidenskapelig opptatt av å lære bort mine beste sminketriks til alle som ønsker å lære – uansett nivå, alder eller behov.

Jeg har sminkekurs for frisører, sminkekurs for private, sminkekurs for venninner, sminkekurs for arbeidsplassen og sminkekurs for bruder.

Sjekk ut mer info under og meld deg på et sminkekurs i dag!

Send meg mail for påmelding eller spørsmål: toveeggen@outlook.com


Som flere av mindre tidligere elever har sagt, så er det å delta på et sminkekurs noe de gjør kun for selv og noe de unner seg. Noen fordi de ikke føler de får til å sminke seg selv, og andre fordi de ønsker å bli enda bedre på avanserte sminketeknikker.

Sminkekursene er spesielt populært blant frisører da sminke i salongen blir mer og mer populært, og booking av brudesminke, festsminke og sminkeveiledning i frisørsalonger øker. Da er det godt å vite at sminketeknikkene som brukes i salongen både er oppdaterte og korrekte.

Hvis du er en kommende brud og har lyst til å lære deg hvordan legge din egen brudesminke, passer et en-til-en kurs perfekt til deg. Da får du både testet brudesminken på forhånd, lært deg hvordan sminke deg til bryllupet og ekspertråd i forhold til hvilke produkter du burde bruke.

Hvis du vil fokusere kun på å lære flytende eyeliner, sminke øyebryn og naturlig sminke for huden passer dette perfekt på et venninne-sminkekurs eller en-til-en sminkekurs.

HERLIGE MAY-BRITT FIKK SEG EN MAKE-OVER PÅ EN-TIL-EN KURS: » Det var på tide at jeg unnet meg noe som bare var for meg, og Tove får bare skryt fra min side. Spesielt fint at hun ikke er knyttet til noe merke og bruker det som faktisk funker best og ikke bare det dyreste av alt.»

Er dere en gjeng på jobben som vil ha en sosial dag sammen, med mye moro og nyttig lærdom om hvordan sminke dere på jobb eller til fest, passer et venninne-kurs perfekt som en «blåtur» eller andre sosiale sammenkomster.

Mulighetene for disse sminkekursene er mildt sagt uendelige, nettopp fordi jeg skreddersyr dem for nettopp deres behov.

Så send meg en e-post for påmelding eller spørsmål, så finner vi både dagen og kurset som passer best for deg:  toveeggen@outlook.com


Gleder meg til å se dere på kurs!

Klemmer fra Tove <3