iknowthatmagazine.com

OM IKNOWTHATMAGAZINE


tove eggen iknowthatmagazine nymotensgreier

Iknowthatmagazine.com er stedet hvor ALLE kvinner, jenter, ladies kan ta turen og bare slappe av. Le, gråte, lære og engasjere seg. Vi tar oss selv veldig uhøytidelig – men jobber hardt for at dette er magasinet som du faktisk vil lese hver eneste dag.

Her skal mote og makeup få være mer enn en guilty pleasure – uansett om du er fashionista eller ei. Vi lover å aldri gi deg dårlig samvittighet for noe…(bortsett fra solkrem! 😉 )

Ja, vi skal gå så langt å si at vi er ute etter å forandre på skjønnhet- og motejournalistikken. For vi kan ikke være de eneste som har sett oss lei av umennneskelig press, vrangforestillinger og manualer på hva som er vakkert og hva som er stygt.

En liten bransjehemmelighet: Tanken til mad-men folka i toppen er at hvis kvinner ikke er missfornøyd med seg selv, så tjener ikke merket/bladet/varen penger…I CALL; BULLSHIT! 😉 Det er realtiteten kun fordi  man har latt seg styre av markedsføring alt for lenge – nå er det på tide at vi tar tilbake gleden over mote og makeup – og kose oss med personlig stil igjen. Syns nå vi….

tove eggen iknowthatmagazine

Men vi skriver jo om så mye mer, så klart – for vi jenter har så mange nyanser, interesser og ideér og alle skal få plass.

Språket vårt er som vi ville snakka med vår beste venninne – og nå håper vi på å få en hel haug med nye venninner; dere!

Kommenter, del og engasjer dere så mye som mulig – vi vil alltid svare på kommentarer, fordi de er egentlig vår personlige samtale (dog på nett) med alle dere.

Tove, som har over et tiår bak seg som stylist, makeup-artist og livsstilsjournalist, startet opp iknowthatmagazine.com med det hun minimalt trengte – en grei layout som hun fikk stelt i stand på en uke med god hjelp fra svigerbror, fantastiske skribenter som tok kontakt da de så at dette var muligheten til å skrive de artiklene de selv hadde lett etter – og en drøm.

En drøm om at ting ikke er svart og hvitt, men at verden er en eksplosjon av nydelige fargenyanser (eller grått om du vil) og at vi jenter er ute etter mer en artikler som «Dilla på lilla» eller «Bli bikini-klar for sommeren». (ugh)

Husk å følge Youtubekanalene til Tove og familien:

Sminkevideoer: https://www.youtube.com/user/iknowthatmagazine

Familievlogg: https://www.youtube.com/channel/UCX-FkNWSuRzBw3pY7X2LLDw

 

Vi har ikke et stort forlag i ryggen, eller – ikke et eneste forlag i det hele tatt egentlig. Og det vil gi oss den friheten vi er ute etter for å skape et dynamisk, levende og ektefølt online-magasin som vi så klart håper dere vil digge like mye som vi gjør selv.

Tusen takk for at du tok turen innom, og håper vi ser deg her igjen i morgen!

VI LAGER IKNOWTHATMAGAZINE

TOVE EGGEN – REDAKTØR (oh yeah!) 

Tove Eggen iknowthatmagazine

Er det noe du burde vite om Tove Eggen, så er det hvor lidenskapelig hun er. Lidenskap er visstnok nøkkelen til livet, jobb, familie, kjærlighet, venner og alt der i mellom. Hun ELSKER jobben sin som makeup-artist, stylist og livsstilsjournalist, og etter 11 år i bransjen (Oslo/London/Barcelona) er hun fortsatt lidenskapelig opptatt av å finne nye måter å formidle mote og sminke. Som tidligere skjønnhetsredaktør i magasinet Woman, makeup-lærer ved 2 makeup-skoler i Oslo og ukentlige mote og skjønnhetsartikler på Klikk Mote og Det Nye, er Tove opptatt av at leserne skal lære, le og leve godt. Og aldri få dårlig samvittighet!

Hun startet med å blogge på iknowthatmagazine.blogg.no i November 2012 – og hadde flaks med leserne som fant henne og bø på max driv og pågangsmot til å være og skrive som den hun er. Og ja – hun starta iknowthatmagazine.com etter en femminutter facebook-chat med svigerbroren 500 mil unna. Det viste seg at alt hun trengte var litt HTML hjelp…

Noen ganger driver hun IKTM alene, tidvis får hun inn gode artikler/meninger/dagens antrekk/anbefalinger fra faste eksterne skribenter og lesere.

Selv om hun skulle ønske det, så er ikke IKTM fulltidsjobben hennes – men hun har drøye drømmer om at det skal bli det når hun er i barsel fra mai 2016. Haha. Da ler de andre damene godt av, Tove. Men det er for all del viktig å håpe!

Husk å følge Youtubekanalene til Tove og familien:

Sminkevideoer: https://www.youtube.com/user/iknowthatmagazine

Familievlogg: https://www.youtube.com/channel/UCX-FkNWSuRzBw3pY7X2LLDw

IMG_20130424_202548

 

Alder: 31

Instagram: @iknowthatmagazine – se opp for overkill av bilder fra Vogue, Elle, Grazia og ALDRI bilder av katter…

Facebook: https://www.facebook.com/pages/iknowthatmagazinebloggno/160046737392661

Hva jobber jeg med: Makeupartist, stylist, motejournalist og lærer in all of the above – og Sjefsredaktør for iknowthatmagazine.com får man vel si nå!

Dette gjør meg glad: Gode ideer som blir satt til liv, familien min og musikk. Vanilje Kesam er heller ikke å forakte

Plagget jeg bruker mest: Skinnjakka – jakker, har alt for mange

Skjønnhetsproduktet jeg hamstrer: Alle. Seriøst. Hvis dere hadde sett kontoret mitt ville dere fått overload av skjønnhet. BAM!

 

SONJA GUNDERSEN DURAND -LIVSSTILSKRIBENT

sonja durand iknowthatmagazine

Det har blitt sagt mange en gang at Sonja passer så godt som terapeut og som yogalærer, fordi hun har et så rolig og vennlig vesen. Merkelig da, kanskje, at hun har fått så store problemer med å sove om natta. Typisk eksempel på kvinner i dag, muligens? Hun har lyst til å gjøre alt, særlig dersom det omhandler skole eller reising….eller jobb…eller yoga…eller… –  Så nå har hun også blitt nyklekket moteblogger og artikkelskribent, for diktene hun skriver blir man ikke rik av 🙂

Alder38 (ja, man kan faktisk moteblogge når man nærmer seg 40!)

Instagram: @Sonjadurand

Blogg: www.sonjadurand.com

Hva jobber jeg med: Jeg jobber med barn og familier som har det vanskelig, har vært terapeut i mange år.

Dette gjør meg glad: Yoga ute i det fri, sol, nye sko, å se nye steder, at mannen min lager mat til meg

Plagget jeg bruker mest: Regnes ikke som et plagg kanskje, men min Michael Kors veske. Den kan få henge på armen min overalt.

Skjønnhetsproduktet jeg hamstrer: Uff da, jeg hamstrer nok ganske mye. Når det er noe som ser ut til å funke for meg, så må jeg passe på at jeg har nok i nærmeste fremtid, og så går det ut på dato før jeg får brukt det 😉

JEANETTE LANGVIK  – TV OG FILM

DSC_2846

Når Jeanette ikke løper etter en vilter treåring, trives hun best i sofakroken med sin mann, en tv serie eller ti og ett glass rødvin. Ellers er hun glad i å lage mat-og dele den med gode venner og famile. Hun har dessuten kronisk munndiarè og elsker å skravle!

 Alder: 26

Instagram: @frija23 (Lett blanding av barn,natur,mat og katter, men lite selfies!)

Email: jeanette2223@gmail.com

Hva jeg jobber med: For tiden hjemmeværende- men nå også skribent for iknowthatmagazine.com 🙂

Dette gjør meg glad: Familien min, venner, god mat og drikke, at andre smiler og musikk

Plagget jeg bruker mest: Jeans

Skjønnhetsprodukter jeg hamstrer: Mascara og svart eyliner

 

~LIN – SKJØNNHETSSKRIBENT 

queenofwands

~Lin er en person med mange jern i ilden og et hodet som bare aldri er slått av. Elsker folk!! Elsker å jobbe med mennesker og hjelpe dem om det er med hud/hår eller om det er på et mer personlig plan. Hennes datter er hennes største skatt og de  firbente barna, hundene  hennes blir skjemt bort etter alle kunstens regler.
Hun tror på Lykke,  liker best sol og mat og kan godt miste seg selv i en strålende bok, en serie, en fantastisk film, deilig musikk som lar henne føle masse og mye, eller bare er gøy 🙂  Hun trives best under press, og det å bli stimulert og inspirert. Hun elsker interiør og prøver nye ting i heimen til stadighet. ~Lin er en sensualist som lever med hele seg og på alle plan – noen ganger samtidig…haha. Er veldig opptatt av dyrevennlige produkter og at produktene hun bruker er mer oppbyggende enn nedbrytende på hud, miljø og lommebok. Hun ler ofte høyt og mye,men er også veldig seriøs og når det kreves 🙂

Alder: 48 år (guriland, føler meg som 100 og 14 samtidig)
Email: LinSatori@gmail.com
Hva jobber jeg med: VITA og Lifecoach ved siden av.
Dette gjør meg glad: Livet 🙂 Musikk,snille mennesker,surfe på youtube og eventyr.
Plagget jeg bruker mest: Not Your Daughters Jeans som er bare helt fantastisk og gir meg en figur eg egentlig ikkje lengre har…haha…
Skjønnhetsproduktet jeg hamstrer: OMGAWD everything åffcårse! Hvordan skal eg ellers vite hva som er best?????????

MARIA TERZAN – SKRIBENT

curl4

Maria er bortskjemt, spesielt med tiden sin, og jamrer stadig om at døgnet skulle hatt 48 timer slik at hun får mest mulig ut av dagen. Hun tar seg ofte en lur på ettermiddagen, som igjen fører til sene netter med skriving, retting av oppgaver, facebooking/spilling, snusing på nye reisemål og ikke minst impulskjøp av klær på nettet. Maria er sosial, ansvarsfull, utålmodig og dumsnill. Mest av alt er hun kjent for å ikke gi seg når hun virkelig vil noe i livet.

Alder: 36

Instagram: @karmabitchterzan

Facebook: https://www.facebook.com/mariaterzan eller Karmabitch

Bloggwww.karmabitch.blogg.no

Email: mariaterzan@hotmail.com

Hva jobber jeg med: Faglærer i norsk og spansk på Porsgrunn videregående skole og skribent for iknowthatmagazine.com  (i tillegg til sjåfør, kokk, sekretær, hushjelp, datahjelp, sykepleier, støttekontakt…u name it – bare en typisk kvinne og mor)

Dette gjør meg glad: Fint vær, nye klær, familie og venner.

Plagget jeg bruker mest: Emu bootsa mine og flipflops

Skjønnhetsproduktet jeg hamstrer: Alle type produkter som gir jevn og fin hud (tar gjerne i mot tips!) Akkurat nå: Estée Lauder sin Perfectionist!

TRUDE MOKKELBOST – SKRIBENT OG SKJØNNHETSEKSPERT

trude mokkelbost

Trude er selverklært multitasking queen , sover lite og jobber mye. Når hun ikke fysisk er på jobb med la det være seg artister, reklamefilmer, egne prosjekter, musikkvideoer, fashion eller er i undervisning på Art Complexion makeup skole så forbereder hun seg til en haug med jobber som skal foregå i nærmeste fremtid. Helst på natten. Hun elsker nattjobbing og sover ikke mer enn 5 timer. I tillegg til dette er hun fire-barnsmor. Så  i tiden mellom 17-21 er det greit å ikke booke seg inn i møter… Hun er sykelig opptatt av fotografi. Selv tar hun minst 30 bilder om dagen . Ser hun noe hun liker hyler hun høyt og klapper i hendene.

Instagram: : @trudemokkelbost og @artcomplexion – obs! det kan til tider hamre løs med bilder her..

Facebook:  Makeup-artist Trude Mokkelbost

Email: tmokkelbost@mac.com

Hva jobber jeg med: makeup artist, stylist, kreativ leder på Art Complexion Makeup Skole, ad, og jobber i superteam på foto, reklamefilm og musikkvideoer sammen med sin fotograf / regisør kjæreste Pål Laukli. Er en overivrig hobby fotograf .

Dette gjør meg glad: Kaffe!!  Å få de gode ideene og inspirasjonen man har i hodet ut i livet, det er det ultimate, sjokolade – min store last og lykke  i livet, min fantastiske store åpne familie (alle får en plass her om man vil) snille barn (hjelper å ha fire stykker, alltid en som oppfører seg) Å ta bilder. Se på fine bilder. Musikk. Løpe fort.

Plagget jeg bruker mest:  Den nedslitte og altfor hullete Ola-shortsen sommertid, favoritt skinnjakken resten av året.

Skjønnhetsproduktet jeg hamstrer: Nilens Jord sin concealer, kan ikke tenke meg å gå tom hverken privat eller på jobb! Et must.

HELLE ØDER VALEBROKK – MATBLOGGER FRA HELLESKITCHEN.ORG

IMG_0472

Helles kjøkken er som en forskningslab. Med fullstappede krydderhyller og kjøkkenskuffene bugnende av utstyr, eksperimenterer hun i vilden sky med ymse smakskombinasjoner og oppfordrer mer enn gjerne til ”sivil ulydighet” og rampestreker i matlagingen for å løfte i utgangspunktet grå retter til nye høyder. Gjennom mange års reising til både fjerne og nære strøk – fra Mauritius’ flerkulturelle kjøkken til det lune danske, fra Midt-Østens souker til solfrisk middelhavsmat, og for all del hjem igjen til norsk tradisjonsmat – forener Helle smaker og retter med inspirasjon fra de mest overraskende steder. Ektemannen som er reisejournalist får også gjerne med en handleliste på turen, om den går til Japan, Mexico eller Italia. Og muligens er Helle ”bare” en hobbykokk, men hun har deltatt i et stort antall konkurranser, og ble Norges beste hobbykokk for et par år siden. Hun har også bak seg flere andre- og tredjeplasser.

Alder: 44. Er blitt spurt om legg (når jeg har kjøpr vin og cider) tre ganger siden i sommer, så jeg føler meg bittelitte yngre enn det passet mitt sier jeg er.

Instagram: @hellevalebrokk Her finner du bilder av mat, mannen min og fine ting.

Facebook: www.facebook.com/hverdagsfest Bloggen min heter helleskitchen – gjør hverdagen til en fest. Facebook ville ikke godta helleskitchen som navn pga et litt mer kjent konsept… (hells’kitchen)

Hva jobber jeg med: Grafisk designer i Tara-redaksjonen. Jobber med sunnhet og trening i Tara Frisk, 40+-ting i Tara, og mat i Tara Smak.

Dette gjør meg glad: Å kunne stå opp 30 minutter senere enn mannen min hver dag fordi han vet at jeg er glad i å sove. Det er ekte kjærlighet!

Plagget jeg bruker mest: Sorte klær i alle former. Farger er skummelt.

Skjønnhetsproduktet jeg hamstrer: Rød leppestift fra Chanel og billig arganoljekrem fra Marrakech.

NASTARAN MARIE KOWKABI – SKRIBENT

nastaran marie kowkabi curvesandi

Nastaran ler høyt, snakker høyere og fyller hele rommet -med både kropp og karisma. Hun glemmer ofte at døgnet kun består av 24 timer, og forsøker stadig vekk å finne kreative løsninger på hvordan hun kan redde verden. En håpløs romantiker som har sett altfor mange Disney filmer der prinsessen blir reddet av en prins, noe som selvfølgelig har påvirket virkelighetsoppfattelsen og sørget for skyhøye krav til menn. I tillegg til å skrive for Iknowthatmagazine, driver hun plussize-bloggen CurvesAndI.com, er superkvinne på deltid og dagdrømmer på heltid.

Alder: 30
Instagram: @CurvesAndI
Hva jobber jeg med: Kler opp menn i dresser hos Dressmann, mentor i barnevernet, linjeprodusent for Skeez TV, plussize-modell, blogger, student and the list goes ooooon and on and on and on.
Dette gjør meg glad: Glade mennesker <3
Plagget jeg bruker mest: Strømpebukser! Jeg går i skjørt og shorts på våren, sommeren, høsten og vinteren – og stort sett er det for kaldt å gå i dette med bare legger.
Skjønnhetsproduktet jeg hamstrer: Leppestifter jeg ofte glemmer å ta på meg fordi jeg har det så travelt når jeg løper ut døren!