iknowthatmagazine.com

Hvordan sminke bryn

hvordan sminke bryn

Lurer du på hvordan sminke bryn på en perfekt måte, uten at de ser for dramatiske eller overdrevne ut? Dette er den universielle teknikken for hvordan sminke bryn som passer til absolutt alle! Enkel å følge er den også, så send meg gjerne bilder hvis du prøver ut teknikken for hvordan sminke bryn selv hjemme ??

Hvordan sminke bryn sminkevideo:

Produkter brukt i videoen «Hvordan sminke bryn» – alle lenker er reklamelenker:

ANASTASIA DIP BROW POMADE SOFT BROWN: https://bit.ly/2RFIf9m

CLINIQUE SUPERFINE LINER FOR BROWS SOFT BROWN: https://bit.ly/2A4jkpf

NILENS JORD EYE SHADOW BRUSH ANGLE CUT 126 BLACK DIAMOND: https://bit.ly/2ObOPWW

HVA ER REKLAMELENKER? Når jeg lager video her på facebook eller youtube viser jeg frem alskens forskjellige produkter som jeg tester for første gang eller elsker og har brukt lenge. Jeg legger ved lenker til alle produktene jeg bruker, så fremst de kan kjøpes på nett, og enkelte av disse lenkene er «reklamelenker» som betyr at jeg får utbetalt en viss prosent (vanligvis mellom 8-12 prosent) av nettbutikken hvis noen som trykker på lenken også kjøper produktet eller andre produkter der. Dette blir ikke dyrere for deg som kjøper, men gjør at jeg kan tjene litt penger på å fortsette å lage videoer. Enkelte produkter som jeg bruker selges i nettbutikker som ikke bruker reklamelenker, men jeg linker fortsatt til disse og tjener da ingen penger. Hvilke produkter jeg velger å vise påvirkes ikke av dette da de aller fleste nettbutikker opererer med reklamelenker. Jeg velger å forklare dette såpass nøye fordi jeg syns at transparency og ærlighet er alfa omega.

Se flere sminkevideoer og tutorials HER

Comments

comments

Er det noe du burde vite om Tove Eggen, så er det hvor lidenskapelig hun er. Lidenskap er visstnok nøkkelen til livet, jobb, familie, kjærlighet, venner og alt der i mellom. Hun ELSKER jobben sin som makeup-artist, stylist og livsstilsjournalist, og etter 10 år i bransjen (Oslo/London/Barcelona) er hun fortsatt lidenskapelig opptatt av å finne nye måter å formidle mote og sminke. Som tidligere skjønnhetsredaktør i magasinet Woman, makeup-lærer ved 2 makeup-skoler i Oslo og ukentlige mote og skjønnhetsartikler på Klikk Mote og i Det Nye, er Tove opptatt av at leserne skal lære, le og leve godt. Og aldri få dårlig samvittighet!

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.