iknowthatmagazine.com

Hvordan sette på falske vipper

hvordan sette på falske vipper

Lurer du på hvordan sette på falske vipper?

Sjekk ut hvordan jeg setter på falske vipper på meg selv i dagens LIVE sminkevideo! Ja, dette er vanskelig så pust med magen, følg stegene og øv deg et par ganger en dag du IKKE skal noe spesielt ?? Håper dere liker videoen og det er bare å slenge ut spørsmål og ønsker!

Hvordan sette på falske vipper sminkevideo:

Produkter brukt i videoen «Hvordan sette på falske vipper» – Alle lenker er reklamelenker:

Ardell Studio Effect Wispies vipper: https://bit.ly/2CDPMkP

Ardell Naturals 104 vipper: https://bit.ly/2OiyTSV

Dup Vippelim lateksfri: https://bit.ly/2NDnesB

Lyko pinsett: https://bit.ly/2Oiz1ln

Hva syns dere? Virket dette som en grei måte å sette på falske vipper?

HVA ER REKLAMELENKER? Når jeg lager video her på facebook eller youtube viser jeg frem alskens forskjellige produkter som jeg tester for første gang eller elsker og har brukt lenge. Jeg legger ved lenker til alle produktene jeg bruker, så fremst de kan kjøpes på nett, og enkelte av disse lenkene er «reklamelenker» som betyr at jeg får utbetalt en viss prosent (vanligvis mellom 8-12 prosent) av nettbutikken hvis noen som trykker på lenken også kjøper produktet eller andre produkter der. Dette blir ikke dyrere for deg som kjøper, men gjør at jeg kan tjene litt penger på å fortsette å lage videoer. Enkelte produkter som jeg bruker selges i nettbutikker som ikke bruker reklamelenker, men jeg linker fortsatt til disse og tjener da ingen penger. Hvilke produkter jeg velger å vise påvirkes ikke av dette da de aller fleste nettbutikker opererer med reklamelenker. Jeg velger å forklare dette såpass nøye fordi jeg syns at transparency og ærlighet er alfa omega.

hvordan sette på falske vipper hvordan sette på falske vipper hvordan sette på falske vipper

Se flere sminkevideoer og tutorials HER

Comments

comments

Er det noe du burde vite om Tove Eggen, så er det hvor lidenskapelig hun er. Lidenskap er visstnok nøkkelen til livet, jobb, familie, kjærlighet, venner og alt der i mellom. Hun ELSKER jobben sin som makeup-artist, stylist og livsstilsjournalist, og etter 10 år i bransjen (Oslo/London/Barcelona) er hun fortsatt lidenskapelig opptatt av å finne nye måter å formidle mote og sminke. Som tidligere skjønnhetsredaktør i magasinet Woman, makeup-lærer ved 2 makeup-skoler i Oslo og ukentlige mote og skjønnhetsartikler på Klikk Mote og i Det Nye, er Tove opptatt av at leserne skal lære, le og leve godt. Og aldri få dårlig samvittighet!

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.