iknowthatmagazine.com

Beste hudpleieproduktene for tørr hud

beste hudpleieproduktene for tørr hud

De beste hudpleieproduktene for tørr hud

Dagens LIVE sminkevideo er spesielt etterspurt, og det skjønner jeg godt! Det er ikke lett å finne de beste hudpleie produktene for tørr hud. Vanligvis preller huden av på denne tiden av året, og det er supervanskelig å sminke en tørr hud. Men nå har jeproduktene for tørr hud, men disse som jeg har brukt de siste to månedene har gjort en MASSIV forskjell for huden min.g i det minste funnet løsningen for meg (selv om to av produktene er DUSTETE dyre).

Finn frem te-koppen, og ta deg en liten pause med meg for å se hva jeg syns er de beste hudpleieproduktene for tørr hud ??

Takk for at du legger igjen kommentarer, spørsmål, liker og deler ?

 

Produkter brukt i videoen «Beste hudpleieproduktene for tørr hud» – alle lenker er reklamelenker:

BEAUTÉ PACIFIQUE GENTLE FACIAL EXFOLIATOR 100ML:
https://bit.ly/2C1TTWK

CLINIQUE PEP-START 2-IN-1 EXFOLIATING CLEANSER: https://bit.ly/2PnCE5V

CLARISONIC MIA FIT RENSEBØRSTE (Ny, mindre design – like god, har denne og ??❤️ https://bit.ly/2Cxg8F0

RODIAL BEE VENOM MOISTURIZER 50ML: https://bit.ly/2pK9ZNi

RODIAL BEE VENOM EYE CREAM 25ML: https://bit.ly/2yqHSXe

URBAN DECAY QUICKFIX HYDRACHARGE PREP SPRAY 118ML: https://bit.ly/2yqHSXe

Hva syns dere? Virket dette som de beste produktene for tørr hud?

HVA ER REKLAMELENKER? Når jeg lager video her på facebook eller youtube viser jeg frem alskens forskjellige produkter som jeg tester for første gang eller elsker og har brukt lenge. Jeg legger ved lenker til alle produktene jeg bruker, så fremst de kan kjøpes på nett, og enkelte av disse lenkene er «reklamelenker» som betyr at jeg får utbetalt en viss prosent (vanligvis mellom 8-12 prosent) av nettbutikken hvis noen som trykker på lenken også kjøper produktet eller andre produkter der. Dette blir ikke dyrere for deg som kjøper, men gjør at jeg kan tjene litt penger på å fortsette å lage videoer. Enkelte produkter som jeg bruker selges i nettbutikker som ikke bruker reklamelenker, men jeg linker fortsatt til disse og tjener da ingen penger. Hvilke produkter jeg velger å vise påvirkes ikke av dette da de aller fleste nettbutikker opererer med reklamelenker. Jeg velger å forklare dette såpass nøye fordi jeg syns at transparency og ærlighet er alfa omega.

Comments

comments

Er det noe du burde vite om Tove Eggen, så er det hvor lidenskapelig hun er. Lidenskap er visstnok nøkkelen til livet, jobb, familie, kjærlighet, venner og alt der i mellom. Hun ELSKER jobben sin som makeup-artist, stylist og livsstilsjournalist, og etter 10 år i bransjen (Oslo/London/Barcelona) er hun fortsatt lidenskapelig opptatt av å finne nye måter å formidle mote og sminke. Som tidligere skjønnhetsredaktør i magasinet Woman, makeup-lærer ved 2 makeup-skoler i Oslo og ukentlige mote og skjønnhetsartikler på Klikk Mote og i Det Nye, er Tove opptatt av at leserne skal lære, le og leve godt. Og aldri få dårlig samvittighet!

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.