iknowthatmagazine.com

ENDELIG CLEAR EYES I NORGE!

Clear Eyes har alltid vært et stort dog mystisk fenomen i min bok.

Du vet, disse øyedråpene som forvandlet øynene fra rødsprengte til hvite på minutter – og som man ikke kunne kjøpe i Norge.

Var man heldig hadde ei venninne kjøpt det med seg fra Sverige eller andre reiser.

Som makeup-artist før digitalt kamera og massiv photoshopping, var det et must i sminkemappa.

Og 2016 skulle altså bli året hvor Clear Eyes endelig selges i Norge!

Øyedråpene heter Cleye fra Clear Eyes og har en veiledende pris på 149,- hos Vitus Apotek, Ditt Apotek og Apotek 1.


HVORDAN BRUKE CLEAR EYES

Når øynene er røde eller irriterte, drypper du 1-2 dråper i hvert øye, 2-3 ganger daglig. Effekten varer i cirka 3 timer. Men husk at Clear Eyes ikke skal brukes daglig over lengre tid – maks 7 dager i strekk.

KAN MAN BRUKE CLEAR EYES MED LINSER?

Da Clear Eyes kan misfarge linsene er det lurt å ta linsene ut før bruk, dryppe et par dråper og vente minst 15 minutter før du tar på deg kontaktlinsene igjen. 

Husk at Clear Eyes ikke helbreder øyesykdommer som fører til røde øyne, så oppsøk lege hvis du opplever kontinuerlig røde øyne eller irritasjon. 

Comments

comments

Er det noe du burde vite om Tove Eggen, så er det hvor lidenskapelig hun er. Lidenskap er visstnok nøkkelen til livet, jobb, familie, kjærlighet, venner og alt der i mellom. Hun ELSKER jobben sin som makeup-artist, stylist og livsstilsjournalist, og etter 10 år i bransjen (Oslo/London/Barcelona) er hun fortsatt lidenskapelig opptatt av å finne nye måter å formidle mote og sminke. Som tidligere skjønnhetsredaktør i magasinet Woman, makeup-lærer ved 2 makeup-skoler i Oslo og ukentlige mote og skjønnhetsartikler på Klikk Mote og i Det Nye, er Tove opptatt av at leserne skal lære, le og leve godt. Og aldri få dårlig samvittighet!

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.