iknowthatmagazine.com

5 ANTREKK TIL DEN SORTE BUKSEN!

Enkelte plagg er så kledlige og anvendelige at de gjør kunsten å kle på seg til en lekende lett – og ikke minst; en morsom begivenhet.

Den sorten buksen er en av disse.

En evigvarende klassiker i garderoben med uendelige muligheter når det kommer til å sette sammen antrekk.

Og ethvert plagg som gjør det ekstra hyggelig å åpne klesskapet om morningen, med trygghet om at her ligger klærne som gjør at jeg føler meg både stilig og vel, er hjertelig velkommen i mitt hjem.

For selv om du kommer langt med en sort jeans eller en sort dressbukse, finnes det så mange herlige skatter der i mellom.

Alt fra sorte bokser i faux semsket skinn, som er min personlige store favoritt for høsten 2016, croppede sorte bukser med spennende glidelåser, sorte bukser i tykt taft og ikke minst – slengbuksen.

Sorte bukser, uansett materiale eller snitt, passer til så og si alle stiler og kroppsformer. Men det er enkelte trender og stylingtriks som er ekstra flotte til de forskjellige buksene.

Å matche en sort bukse med en sort overdel og sort jakke, er alltid en sikker vinner. Men det betyr ikke at du må styre unna farger! Sort passer jo til det meste, og på denne tiden av året syns jeg det er ekstra fint å style den sorte jakken sammen med rødlige toner.

Derfor har jeg satt sammen 5 vidt forskjellige looks til 5 forskjellige sorte bukser fra PM- og hvem vet; kanskje finner du deg et nytt favorittantrekk som perfekt komplimenterer din egen stil og personlighet?

MODERNE

sort-bukse-moderne-riktig-pris

Faux semsket skinn-bukser sammen med en delikat silkebluse og eksklusiv ullkåpe med spennende detaljer er et moderne antrekk som tar alle og enhver fra hverdagslig til trendy på et blunk! Mange tror at moderne antrekk innebærer ekstremt vågale plagg, eller en minimalistisk vri i kun sort. Men slik er det heldigvis ikke! Fokuser på materiale i høy kvalitet og detaljer med litt særpreg, og vips så har du en moderne look du kommer til å elske!

ELEGANT

sorte-bukser-elegant

En elegant stil kan være så mangt. En klassisk hvit bluse med perleøredobber og et ettersittende skjørt, eller den berømte buksedressen. Men en elegant look kan du også skape ved å ty til plagg med rene snitt og rette linjer, tykke materialer og inspirerende motiv. Da blir det plutselig langt enklere å kle seg elegant både i hverdagen og på jobb.

SPORTY

sorte-bukser-sporty-riktig-pris

En sporty stil er faktisk en av sesongens største trender, og godt er det! Mer behagelige klær skal du nemlig lete lenge etter. Pakk deg inn i en god og varm parkas denne høsten, som endelig er tilbake i motebildet. Ta på deg et par gode, sorte bukser som ser ut som jeans men føles som løpebukser – nemlig jeggings! Komplimenter antrekket ved å unngå ensfargede topper, og gå heller for en fargesprakende og mønstrede overdel som sprer litt glede i hverdagen.

ROCKA

sorte-bukser-rocka

En rocka look kommer alltid å være en stor favoritt hos meg, og det finnes alltid måter å kle seg i en rocka stil – uansett alder. En rocka look oppnår du enkelt ved å ty til plagg som har røffere snitt, detaljer i metall og gjerne litt androgyne silhuetter. Komplimenter det hele ved å tilføre litt blonder, velour og ikke minst – et par lekre hansker, og antrekket er komplett!

ROMANTISK

sorte-bukser-romantisk

Alle trenger minst ett romantisk antrekk som får en til å føle seg yndig og vakker i hverdagen – og for meg er det ikke noe mer flatterende enn sorte bukser med boot-cut, eller sleng om du vil. Med sterke assosiasjoner til 70-tallet er disse buksene naturligvis perfekte sammen med en blomstrete topp. Men for å tone det hele ned et hakk, kan du gjerne bruke en av sesongens fineste ullkåper i gråmelerte farger.

Stylist, motejournalist og makeup-artist

Comments

comments

Er det noe du burde vite om Tove Eggen, så er det hvor lidenskapelig hun er. Lidenskap er visstnok nøkkelen til livet, jobb, familie, kjærlighet, venner og alt der i mellom. Hun ELSKER jobben sin som makeup-artist, stylist og livsstilsjournalist, og etter 10 år i bransjen (Oslo/London/Barcelona) er hun fortsatt lidenskapelig opptatt av å finne nye måter å formidle mote og sminke. Som tidligere skjønnhetsredaktør i magasinet Woman, makeup-lærer ved 2 makeup-skoler i Oslo og ukentlige mote og skjønnhetsartikler på Klikk Mote og i Det Nye, er Tove opptatt av at leserne skal lære, le og leve godt. Og aldri få dårlig samvittighet!

1 Comment

  1. Naia

    oktober 31, 2016 at 12:09

    Heisann!!

    Hva for en flott artikkel !!
    Hvor kommer de fine svarte skoene fra?? :j

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.