iknowthatmagazine.com

UKENS GARDEROBE: ÉN JEANS – 7 ANTREKK

En god jeans passer til så mangt.

Alt fra behagelige hverdagsplagg til imponerende jobb-antrekk. Ja, til og med til fest!

Så lenge du har en klassisk jeans, som sitter perfekt og passer godt til nettopp din kropp og din personlige stil, kan du faktisk bruke jeansen hele uka.

Uansett dag, uansett anledning.

Her har jeg derfor satt sammen intet mindre enn 7 antrekk, som tar deg velkledd fra mandag til søndag. 

Og samtlige antrekk har én ting felles; jeansen.

Det spiller ingen rolle hvilken Pm-jeans du selv velger, dette er nemlig plagg og antrekk som passer perfekt til enhver jeans.

Jeg har dog gått for den fantastiske Wonderjeansen med Boot-cut, som er en liten gave i jeansform til kvinner i alle aldre og ikke minst; i alle kroppsformer!

Håper du lar deg inspirere av denne ukens garderobe, og at du nyter lune høstdager.
signaturtove-eggen

Stylist, motejournalist og makeup-artist


UKENS GARDEROBE: ÉN JEANS – 7 ANTREKK

MANDAG

Behagelig & Trendy

Noen elsker mandager – det er jo tross alt en fresh start på en ny uke, mens andre syns det er hardt å starte på nytt etter en deilig frihelg.

Derfor er et behagelig og trendy antrekk en perfekt måte å føle seg flott og fresh, uten at plaggene sitter for stivt på. Bland myke stoffer sammen, og bruk gjerne lag-på-lag.

ukesantrekk-jeans-mandag-iknow

Strikkagenser kr 599 , Wonderjeans Boot-Cut kr 599,  Vest kr 799.


 

TIRSDAG

Klassisk & Elegant

Ukens andre dag er den mange av oss føler oss mest opplagte og effektive, så tirsdagen syns jeg virkelig du skal slå til og imponere med et klassisk og elegant antrekk. En hvit bluse sammen med en sort og kort innejakke eller blazer ser alltid fantastisk ut. Og syns du det blir litt for lite farger, er det bare å surre et flott skjerf eller sjal rundt halsen. Perfekt på kjøligere høstdager.

ukesantrekk-jeans-tirsdag-iknow

Bluse kr 399, Wonderjeans Boot-Cut kr 599, Peplum Jakke kr 499, Skjerf * kr 199.


 

ONSDAG

Retro & Stilig

Mange referer til onsdag som «lille-lørdag», og jeg er også helt for å ha det litt ekstra gøy med antrekket i midten av uka. Så føles det plutselig ikke så lenge til helg! En retro look passer perfekt til nettopp dette, og er langt mer flatterende enn de fleste vet. Trendmessig er spesielt 70-tallet i vinden om dagen, men også 50- og 40-tallet. Så her er det bare å glede seg over at vintage-skatter kommer frem igjen i nye plagg. En semsket vest med frysjer over en lys topp, er noe av det fineste jeg ser denne høsten! Litt vågalt, ja – men utrolig lekkert!

ukesantrekk-jeans-onsdag-iknow

Hvit overdel kr 199, Wonderjeans Boot-Cut kr 599, Vest med frynser kr 599,96, Sjal kr 199.


 

TORSDAG

Chiffon & Strikk

Et av mine beste stylingtriks er å mikse forskjellige materialer sammen, og lite er så lekkert – spesielt på jobben, som chiffon sammen med strikk. Denne blåmønstrete blusen under høstens fineste poncho er jeg sikker på at kommer til å bli ditt nye favorittantrekk! En perfekt blanding av pyntet, komfortabel og trendy.

ukesantrekk-jeans-torsdag-iknow

Bluse kr 499, Wonderjeans Boot-Cut kr 599, Poncho kr 299.


 

FREDAG

Work & Pleasure

Selv om det er godt å dra tidlig hjem en fredag etter jobb, er det ekstra hyggelig å møte gode venninner for et lite glass rødt eller bobler før helgen tar fart. Bruk derfor gjerne en litt mer elegant og detaljert overdel til jeansen, men sleng over en myk og god cardigan av den lange sorten. Da får du tonet antrekket litt ned på jobben, men er klar for en hyggelig ettermiddag ved å ta cardigan av igjen.

ukesantrekk-jeans-fredag

Sort bluse kr 399, Wonderjeans Boot-Cut kr 599, Cardigan** kr 599, Skjerf kr 199.


 

LØRDAG

Denim & Blonder

Det er lett å tenke at jeans er fy-fy til fest, men det er det slettes ikke! Denim sammen med blonder er noe av det flotteste jeg ser, og tillater kvinner å føle seg både komfortabel og litt sexy på samme tid. Vi vil jo tross alt ikke bare bruke kjoler på fest heller! Denne høsten har Pm så utrolig mange nydelige blonde-bluser, så jeg klarte ikke bare velge én. En sort eller en hvit blonde-bluse er helt klart de store klassikerne, men burgunderfargen er høsten herligste trend og helt nydelig til alle hudtoner!

ukesantrekk-jeans-lordag-iknow

Burgunder Blonde-bluse kr 399, Wonderjeans Boot-Cut kr 599, Blonde-bluse i Sort eller Hvitt kr 599.


 

SØNDAG

Myk & Matchende

Søndag er søndag – og da vil vi absolutt ha på oss behagelige klær. Wonderjeansen med boot-cut passer derfor ekstra perfekt, nettopp fordi den er så myk og elastisk mot huden – samtidig som den holder seg på plass. Så istedenfor å slenge på deg en gammel joggedress, er mitt søndags-tips å heller ty til litt freshe koseklær i velour og strikk, og la gjerne fargene matche hverandre. Vips så ser det ut som et flott antrekk, og ikke bare en kosedress.

ukesantrekk-jeans-sondag-iknow

T-shirt kr 199, Wonderjeans Boot-Cut kr 599, Kosedress-jakke* kr 299, Skjerf kr 199.

 

*Kommer i butikk uke 47

**Kommer i butikk uke 42

Comments

comments

Er det noe du burde vite om Tove Eggen, så er det hvor lidenskapelig hun er. Lidenskap er visstnok nøkkelen til livet, jobb, familie, kjærlighet, venner og alt der i mellom. Hun ELSKER jobben sin som makeup-artist, stylist og livsstilsjournalist, og etter 10 år i bransjen (Oslo/London/Barcelona) er hun fortsatt lidenskapelig opptatt av å finne nye måter å formidle mote og sminke. Som tidligere skjønnhetsredaktør i magasinet Woman, makeup-lærer ved 2 makeup-skoler i Oslo og ukentlige mote og skjønnhetsartikler på Klikk Mote og i Det Nye, er Tove opptatt av at leserne skal lære, le og leve godt. Og aldri få dårlig samvittighet!

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.