iknowthatmagazine.com

TOVE TESTER BRILLEBUTIKK PÅ NETT

Kommersielt samarbeid med Extra Optical.

Etter å ha brukt kontaktlinser nærmest daglig i snaue 20 år, begynner både jeg og øynene mine å bli lei. Rettere sagt; drittlei.

Så i 2014 hadde jeg som mål å bruke briller oftere, og investerte i et fancy par fra Ray Ban.

Jeg elsket brillene – men brukte dem langt ifra daglig. Hvorfor? Fordi jeg hadde kun ett par og de funket rett og slett ikke i alle settinger.

Er det veldig varmt, skle de bare ned fra nesa og irriterte vettet ut av meg.

Skulle jeg ut en tur, noe jeg jo som oftest skal i løpet av en dag, måtte jeg på med linsene igjen fordi jeg konsekvent bruker solbriller i dagslys – selv med lettere skydekke. UV-strålene finner tross alt fortsatt frem.

I tillegg skal jeg ikke legge skjul på at de store, firkantede og sorte brillene ikke funker like godt til alt – og ja, jeg liker å variere stilen min.

Med andre ord ble det ikke så mye brillebruk som jeg hadde håpet på – spesielt etter at synet mitt plutselig ble hakket dårligere under graviditeten.

Men nå har jeg i samarbeid med Extra Optical fått opp øynene for hvor utrolig enkelt det er å bestille seg nye, både billige briller med god kvalitet og merkevare-briller på nett! Og jeg har endelig fått meg en liten garderobe med både briller og solbriller med styrke for en langt rimeligere penge enn hva det ville kostet i butikken. For å ikke snakke om hvor mye enklere det var.

img_2210

Se bilder av brillene nederst i saken!

Først var jeg absolutt skeptisk – hvordan kunne jeg vite at brillene man kjøper i nettbutikken skulle fungere på meg? Og som med alle samarbeid jeg inngår, var det selvsagt et kriteria at jeg fikk testet produktene og bestillingsprosessen nøye først.

Vel, Extra Optical har flere løsninger som gjør nettopp dette lekende lett.

At det norske firmaet holder til i Trondheim, og har noen av de mest hyggelige folkene både på kundeservice og i administrasjonen er et stort pluss i margen for oss i Iknowthatmagazine. Veldig bra med nettbutikker man virkelig kan snakke med og få hjelp fra både før, under og etter bestilling uten noe hassle.

Det jeg liker aller best er at du kan «teste» brillene ved å laste opp et bilde av deg selv, og andre kunder som har kjøpt brillene kan laste opp et bilde med brillene på seg under tilbakemelding og anbefalinger.

Da er det selvsagt langt enklere å få et godt inntrykk av brillen.

img_2213

Beskrivelsen av brillene er nøye og korrekt, og alle tenkelige vinkler og mål av brillene står oppført. Da var det bare å måle brillene jeg hadde fra før av, eventuelt måle ansiktet og øyeområdet mitt hvis jeg ikke hadde briller fra før av, og velge briller deretter.

I tillegg er jeg fan av store briller, så da var det bare å sette filteret under søkemotoren på Large.

Styrken plottet jeg inn ved å lese av brilleseddelen min – og igjen var det svært oversiktlig hvor de forskjellige tallene skulle plottes inn.

Brilleseddelen din kan du få gratis der du sist sjekket synet ditt, eller gjør som meg å booke deg en ny synstest hvis du ikke har gjort det på en stund.

Etter å ha valgt briller og styrke, får du opp forslag på glass-kvalitet til ditt syn som er veldig viktig. Og topp at man kan velge mellom flere prisklasser som godt forklarer hva du får og hvorfor.

Jeg bestilte 5 briller – 2 solbriller med styrke og 3 vanlige briller, alle med ekstra tynt glass. Og selv om jeg bestilte midt i fellesferien, var brillene på plass 2 uker senere.

Ikke bare ser brillene nøyaktig ut som jeg håpet, kvaliteten var også utrolig høy! Jeg bestilte både Ray Ban-briller og butikkens egne rimelige briller, og jeg merket ærlig talt ikke forskjell.

Den billigste brillen (Knowsley) kostet 395 og den dyreste (Ray Ban) 995,-.

Dette er også første gang jeg har solbriller med styrke, og det er ærlig talt en helt ny verden! Utrolig digg å kunne bruke briller en hel dag, både hjemme med barn, i bilen, på stranden og på jobb uten å få tørre og irriterte øyne av daglig kontaktlinsebruk.

En ekstra bonus er hvor mer nøyaktig synet mitt er nå, både i solen og ikke minst foran dataskjermen og mens jeg leser, siden jeg har litt forskjellig syn på høye og venstre øye som kun kan justeres med briller og ikke med linser. Who knew…

Som stylist og makeup-artist, jobber jeg mye med briller, ansiktsform og stil – så jeg gleder til å komme med mange gode tips til hvilke briller du kler best og hva du burde tenke på når du kjøper briller på nett i samarbeid med Extra Optical fremover!

KNOWSLEY:

img_2158-collage img_2171-collage

img_2216

RAY BAN:

img_2175-collage1 img_2180-collage

img_2219

BARNSLEY:

img_2185-collage

img_2200-collage

img_2218

Comments

comments

Er det noe du burde vite om Tove Eggen, så er det hvor lidenskapelig hun er. Lidenskap er visstnok nøkkelen til livet, jobb, familie, kjærlighet, venner og alt der i mellom. Hun ELSKER jobben sin som makeup-artist, stylist og livsstilsjournalist, og etter 10 år i bransjen (Oslo/London/Barcelona) er hun fortsatt lidenskapelig opptatt av å finne nye måter å formidle mote og sminke. Som tidligere skjønnhetsredaktør i magasinet Woman, makeup-lærer ved 2 makeup-skoler i Oslo og ukentlige mote og skjønnhetsartikler på Klikk Mote og i Det Nye, er Tove opptatt av at leserne skal lære, le og leve godt. Og aldri få dårlig samvittighet!

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.