iknowthatmagazine.com

5 GRUNNER TIL AT SOLBRILLER MED STYRKE GJØR LIVET HAKKET ENKLERE

Endelig har jeg fått testet solbriller med styrke i samarbeid med Extra Optical, og fått øynene opp (pun intended) for hvor utrolig mye enklere livet blir når man ser godt i dagslys og under solen!

I know – solbriller med styrke gir max voksenpoeng, noe jeg trenger mer av i en alder av 32. Men egentlig kan jeg ikke forstå hvorfor jeg ikke har skaffet meg dette tidligere. Lite visste vel jeg at perfekt syn på stranda, i bilen og i dagslys generelt er godt for både øyne, syn og hodet!

Foruten hvor befriende solbriller med styrke er i hverdagen og på ferie, være seg for langsynte eller nærsynte, er det generelt ekstremt viktig å beskytte øyne og ikke bare huden fra UV-stråler. For ja, disse gjør også sitt for å skade synet.

Men i tillegg er det lurt å velge polariserte glass som demper skarpt lys og refleksjon fra blanke overflater som vann og snø, men også glass, asfalt og dashbordet i bilen.

Og skal vi være ekstra forfengelige, som vi jo tidvis er, så er det liten tvil om at solstråler rundt øyeområdet sammen med intens mysing er en sikker oppskrift på rynker. Livslinjer er absolutt vakkert, men rynker fra solskader kan jeg gledelig stå over…

Da passer det ekstra godt at sommeren og høstens heteste solbrille-trend er The bigger the better, så kjør på med store solbriller!

5 GRUNNER TIL AT SOLBRILLER MED STYRKE GJØR LIVET MITT HAKKET ENKLERE:

1.

Jeg slipper å planlegge dagen etter hvorvidt jeg kan bruke briller eller må ta på meg de tørre linsene mine. Nå er det ikke lenger noe problem å sitte foran dataskjermen og jobbe med de vanlige brillene mine på, og ta turen ut i lunsjen med solbrillene med styrke på for å nyte maten i solen. Og så tilbake til vanlige briller igjen etter lunsjen. Øynene mine blir utrolig tørre med linser på i løpet av en arbeidsdag, så for å motvirke dette har solbriller med styrke virkelig vært helt gull.

2.

På stranden kan jeg endelig både se godt, lese godt, svømme og ta meg en liten dupp uten å styre med linser som får sand og vann på seg. For mannen min som bruker lesebriller har det vært helt topp å kunne lese både bok, blad og mobil uten å måtte myse på grunn av solen eller mangelen av solbriller med styrke.

rafferty bok

3.

Jeg merker at jeg har langt mindre vondt i hodet siden jeg nå har øynene godt beskyttet, samtidig som jeg faktisk ser hva jeg holder på med – spesielt når jeg kjører bil i dagslys, uansett om det er solskinn eller overskyet med skarpt lys.

4.

Jeg kan være langt mer aktiv i ferien og helgene, være seg i en runde med strandvollyball, på båten eller en tur i parken. Og som nybakt mamma er det digg å kunne trille rundt på det lille vidunderet, og fortsatt se bra – selv om ammatåka fortsatt er til å ta og føle på. EKSTRA BONUS: Solbrillene jeg valgte er så fine og store at jeg lett dropper sminke. Yes, thank you mam!

5.

Når vinteren kommer kan endelig langrennsløypene bli benyttet med skarpt og beskyttet syn. Det gledes allerede!

 

Jeg bestilte meg overraskende enkelt to solbriller med styrke på Extra Optical, fri frakt og tollfritt var det selvsagt også. Alt du trenger er en brilleseddel, altså; vite hva slags syn du har. Brilleseddelen kan du hente ut hos optiker eller der hvor du sist kjøpte briller, og hos Extra Optical er det virkelig superenkelt å plotte inn styrken din. Men du kan også sende brilleseddelen din på MMS, og du får god hjelp av kundeservice direkte på nettsiden skulle du trenge det mens du bestiller.

Høres det komplisert ut? Tro meg – så fort du er i gang med bestillingen er det lekende lett, absolutt alt står ekstremt nøye forklart.

Blir du ikke fornøyd med solbrillene? Ja – da får du nye briller eller pengene tilbake – hurra!

Når det er sagt er en av tingene som imponerte meg mest med solbrillene jeg bestilte, Leggi og Rafferty, at de var nøyaktig slik som på bildet. Og langt mer robuste enn forventet.

PS: Husk at solbriller med styrke også kan bestilles med progressive glass!

Leggi solbrillene med styrke finner du HER:

leggi brun close up

leggi brun

Rafferty solbrillene med styrke finner du HER:

Rafferty close up

Rafferty Svart

Comments

comments

Er det noe du burde vite om Tove Eggen, så er det hvor lidenskapelig hun er. Lidenskap er visstnok nøkkelen til livet, jobb, familie, kjærlighet, venner og alt der i mellom. Hun ELSKER jobben sin som makeup-artist, stylist og livsstilsjournalist, og etter 10 år i bransjen (Oslo/London/Barcelona) er hun fortsatt lidenskapelig opptatt av å finne nye måter å formidle mote og sminke. Som tidligere skjønnhetsredaktør i magasinet Woman, makeup-lærer ved 2 makeup-skoler i Oslo og ukentlige mote og skjønnhetsartikler på Klikk Mote og i Det Nye, er Tove opptatt av at leserne skal lære, le og leve godt. Og aldri få dårlig samvittighet!

2 Comments

 1. Rikke

  august 5, 2016 at 11:06

  De var utrolig fine! Har lenge lurt på om det egentlig er noe vits med sånne solbriller 🙂 Bruker du bare briller nå?

  • Tove Eggen

   august 5, 2016 at 11:25

   Hei Rikke, og tusen takk for det! Jeg tenkte nok i samme baner som deg, men for meg som er nærsynt og bruker linser er det utrolig deilig å kunne bruke vanlig briller inne og så slenge på solbrillene med styrke ute – og slippe de tørre linsene hver dag. Jeg skal nok fortsette å ha linser også, men digg å kunne spare øynene så mye som mulig! Klemmer fra Tove

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.