iknowthatmagazine.com

DUFTEN AV SOMMER: Parfymene du forelsker deg i

Ah, sommer. Alt blir hakket bedre med litt solskinn og varme, og selv knytter jeg alltid spesifikke dufter til mine sommerminner.

Være seg hvordan blomsterhagene på Hvasser fyller hverdagen med søte toner, eller saltvann blandet med solkrem, svette og en skvett sangria etter lange dager på stranden i Barcelona.

Kanskje er det nettopp derfor jeg elsker å jakte på sommerens nyeste parfyme. For når man sprayer seg med spesfikke dufter hele sommeren, kan man vel dra parfymen frem igjen på en ellers trist høstdag og vips reise tilbake til sommerminnene?

I år har jeg falt pladask for spesielt to dufter som ikke bare er nye på markedet, men som dufter veldig anderledes enn parfymene jeg er vant til å bruke.

Som oftest liker jeg ganske maskuline og tunge lukter, og faktisk så bruker jeg parfyme for menn like ofte som de for kvinner. YSL Homme de Nuit er speislet en favoritt.

Men denne sommeren er det to relativt søte og blomstrete toner som har fått følge meg gjennom sommerens aktiviterer som har bestått i å flytte, helgeturer til Tjøme og Gøteborg – og ikke minst, finne ut av og nyte livet med min nyfødte datter. Noe som gjør duftene ekstra spesielle; de kommer jo også til å minne meg om hennes første sommer.

Giorgio_Armani-Acqua_di_Gioia-Sun_di_Gioiatender romance ralph lauren

Den første duften, som jeg også har brukt aller mest, er Giorgio Armani sin SUN di GIOIA. Den lukter rett og slett som solen! Ispedd litt sandstrand, et hint av saltvann og solkysset hud. Joda – det høres overdrevent ut, men det er akkurat det den gjør. Og siden jeg ikke har hatt mulighet til å ligge noe særlig på en strand, er det digg å kunne dufte litt sånn i det minste.

Selv om duften er kraftig, en tyngden relativt lett så man ikke oser altfor mye parfyme – som jeg liker.

Den andre, og ganske så overraskende duften i mine øyne, er den nye parfymen til Ralph Lauren – Tender Romance. Denne kommer ut i begynnelsen av August, men jeg har testet den siden mai og er Head over heals!

Jeg elsker når parfymer lukter akkurat det de heter – og disse to gjør nettopp det. Sun di Gioia minner om sol og varme, mens Tender Romance gir meg alskens vibber fra den første tiden i et nytt forhold – da alt er rosenrødt, skjørt og deilig. Litt som jeg har det akkurat nå også.

Hva er DIN favoritt sommer-parfyme og sommerminne?

Comments

comments

Er det noe du burde vite om Tove Eggen, så er det hvor lidenskapelig hun er. Lidenskap er visstnok nøkkelen til livet, jobb, familie, kjærlighet, venner og alt der i mellom. Hun ELSKER jobben sin som makeup-artist, stylist og livsstilsjournalist, og etter 10 år i bransjen (Oslo/London/Barcelona) er hun fortsatt lidenskapelig opptatt av å finne nye måter å formidle mote og sminke. Som tidligere skjønnhetsredaktør i magasinet Woman, makeup-lærer ved 2 makeup-skoler i Oslo og ukentlige mote og skjønnhetsartikler på Klikk Mote og i Det Nye, er Tove opptatt av at leserne skal lære, le og leve godt. Og aldri få dårlig samvittighet!

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.