iknowthatmagazine.com

HURRA – FARGET MASKARA ER TILBAKE!

Jeg husker fortsatt den første, fargede maskaraen jeg eide.

Den var fra YSL og var petroleums grønn. Den ver EVERYTHING, med andre ord.

For å være ærlig så fikk jeg drøyd regelen om å kaste maskara ett tre måneder ganske så lenge..typ, et par år.

Jeg er fortsatt stor fan av maskara med farge på, og blir like glad hver gang jeg kommer over en – spesielt når YSL relanserer sine, som i mine øyne (pun intended) er de desidert beste og mest pigmenterte.

Gleden er derfor utvilsomt stor over at YSL 1. August lanserer de fineste fargede maskaraene jeg har sett og testet!

Jeg regner med at de blir utsolgt fort så møt opp tidlig, eller hold et øye ute etter dem på nett. (feks HER og HER).

Vinyl Couture Still Life N°3 bisVinyl Couture Still Life N°6

Jeg elsker også inspirasjonssbildene (uansett hvor mye de er shoppa) – og kan egentlig ikke helt forstå hvorfor jeg selv aldri har brukt gullmaskara sammen med sort maskara?? Eller grønn maskara sammen med lilla maskara! LOVE!

I tillegg er den sorte maskaraen, for å ikke snakke om glitter-maskaraen, helt nydelige å bruke når du er ute etter en dramatisk øyesminke-look.

Ja, jeg er ivrig her – men sminke skal være gøy, og dette – dette er gøy!

mascara-vinylc-look-n9-high mascara-vinylc-look-n8-high mascara-vinylc-look-n7-high mascara-vinylc-look-n5-high mascara-vinylc-look-n4-high mascara-vinylc-look-n3-high mascara-vinylc-look-n2-high mascara-vinylc-look-n1-high

Hva sier DERE, er dere FANS?

Og siden det er så lenge til 1. August må jeg skryte litt av sommekolleksjonen til YSL også med Cara Delevigne som frontmodell – fordi ELSK!

01_AD CAMPAIGN_SUMMER_LOOK_16_SP 01_STILL LIFE_SUMMER_LOOK 2016

Comments

comments

Er det noe du burde vite om Tove Eggen, så er det hvor lidenskapelig hun er. Lidenskap er visstnok nøkkelen til livet, jobb, familie, kjærlighet, venner og alt der i mellom. Hun ELSKER jobben sin som makeup-artist, stylist og livsstilsjournalist, og etter 10 år i bransjen (Oslo/London/Barcelona) er hun fortsatt lidenskapelig opptatt av å finne nye måter å formidle mote og sminke. Som tidligere skjønnhetsredaktør i magasinet Woman, makeup-lærer ved 2 makeup-skoler i Oslo og ukentlige mote og skjønnhetsartikler på Klikk Mote og i Det Nye, er Tove opptatt av at leserne skal lære, le og leve godt. Og aldri få dårlig samvittighet!

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.