iknowthatmagazine.com

2 UKER TIL TERMIN: Siste babyutstyret er på plass!

Sånn!

Da var siste biten av det jeg liker å kalle babyutstyr-puslespillet på plass. Og det har tatt sin tid! Det er tross alt bare to uker til termindatoen vår.

Men jeg er egentlig veldig glad for at det har tatt tid. Jeg har endret mening utallige ganger i løpet av graviditeten i forhold til både hva vi trenger, og ikke minst hva jeg egentlig liker.

Og i dag fikk jeg endelig kjøpt bilstolen.

Det merkeligste med akkurat dét kjøpet er at den utrolig nok er den første vi plukket ut.

Altså,den første dagen vi tittet på babyutstyr, i den første barnebutikken hvor jeg fikk mitt første panikkanfall i forhold til hvor lite jeg kunne om vogner, senger, bilstoler og vippestoler.

Allerede da visste vi at Stokke Be Safe Izi Go X1 var den perfekte bilstolen for oss; den er superlett og lett å bære på siden av kroppen (ta den, gammel ryggprolaps!)

Den passer også på Stokke Trailz vognen vi allerede da siklet på, og senere kjøpte.

bilstol

Så hvorfor ventet vi så lenge med å kjøpe bilstol når dette er én av de tingene man faktisk sårt trenger på sykehuset allerede.

Vel, enkelt; vi fikk en duganes brukt bilstol av ei venninne fra Maxi-Cosi, og siden vi hadde bestemt oss for å legge mesteparten av babyutstyr-budsjettet vårt i barnevognen, var vi usikre på om vi burde unne oss bilstolen til 2299,-

Men som så mye annet i løpet av graviditeten her, så skjer det ofte en del ting som passer perfekt – og i dag kom Stokke Izi Go X1 by BeSafe på salg! Og ikke med et lite avslag heller; den er hele 50% rabatt frem til 30 april på Babyshop!

Så da ble det drømmebilstolen likevel, og det til den hyggelige summen 1150,-  HAPPY!

Må også legge til hvor utrolig overrasket vi ble da vi kjøpte vognen vår fra samme nettbutikk, og hentelappen kom i posten to dager etter! Med gratis frakt! Sånt liker vi absolutt – og siden de har Klarna fakturering kan man enkelt utsette betaling i 2 måneder for 39,- ekstra HVIS man skulle trenge det.

Sjekk ut de andre bilstolene de har 20-50% salg på fra Maxi-Cosi her og Be Safe her.

Comments

comments

Er det noe du burde vite om Tove Eggen, så er det hvor lidenskapelig hun er. Lidenskap er visstnok nøkkelen til livet, jobb, familie, kjærlighet, venner og alt der i mellom. Hun ELSKER jobben sin som makeup-artist, stylist og livsstilsjournalist, og etter 10 år i bransjen (Oslo/London/Barcelona) er hun fortsatt lidenskapelig opptatt av å finne nye måter å formidle mote og sminke. Som tidligere skjønnhetsredaktør i magasinet Woman, makeup-lærer ved 2 makeup-skoler i Oslo og ukentlige mote og skjønnhetsartikler på Klikk Mote og i Det Nye, er Tove opptatt av at leserne skal lære, le og leve godt. Og aldri få dårlig samvittighet!

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.