iknowthatmagazine.com

PLUS-SIZE: Modig Mote

Det er en spennende utvikling på gang i moteverdenen.

Nei, jeg snakker ikke bare om at plussize-mote og plussize-modeller endelig har blitt tatt frem i lyset, akseptert, elsket og hyllet; det har heldigvis pågått noen år nå,

Jeg snakker om at trendene har kommet seg ut av den gørrkjedelige funken den har vært i, men minimalisme meg her og Normcore meg der – og plutselig kommet tilbake som den gale tante Anna som vi alle elsker og har savnet. Du vet – hun som sikkert var kunslærer, modellmuse i paris, stordranker og maneater samtidig på 60/70-tallet en gang?

YES! Mote og trender har blitt livlig og spennende igjen!

Paljetter, mønstre, strutteskjørt, leopardprint, neonfarger, sløyfer, dramatiske bluser og voldsomme sko – og gjerne alt dette samtidig, helst!

Ok, ok – så er ikke ALT det for alle…men at vi kan dra inn mer farger, mer 70-tallsreferanser, mer print, mer liv og mer glam i hverdagen er det ingen tvil om.

Det er en modig mote vi ser fremover, og uansett om du er ei plus-size jente eller ei så er dette antrekkende som, Ja – kommer til å tiltrekke seg blikk, men den garanterer også at flere trekker på smilebåndet i løpet av dagen; deg selv inkludert!

Og store smil – dét kan vi trenger langt mere av om dagen!

Sjekk ut mine plussize-favoritter fra Zizzi som kommer butikk i Mars/April 2016:

denim coutlettes shorts sommer 2016 trender

kjoler våren 2016

plus size vår trender 2016

trender sommeren 2016

vårtrender 2016

Comments

comments

Er det noe du burde vite om Tove Eggen, så er det hvor lidenskapelig hun er. Lidenskap er visstnok nøkkelen til livet, jobb, familie, kjærlighet, venner og alt der i mellom. Hun ELSKER jobben sin som makeup-artist, stylist og livsstilsjournalist, og etter 10 år i bransjen (Oslo/London/Barcelona) er hun fortsatt lidenskapelig opptatt av å finne nye måter å formidle mote og sminke. Som tidligere skjønnhetsredaktør i magasinet Woman, makeup-lærer ved 2 makeup-skoler i Oslo og ukentlige mote og skjønnhetsartikler på Klikk Mote og i Det Nye, er Tove opptatt av at leserne skal lære, le og leve godt. Og aldri få dårlig samvittighet!

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.