iknowthatmagazine.com

BARNEVOGN-SALG BONANZA: Endelig bestilt oss barnevogn!

Uæh! Nå kan vi snart kalle oss GODT forberedt til bolla vår kommer i mai – vi har ENDELIG bestilt vogn!

Samtlige lenker er affiliate-lenker. 

Strengt tatt har vi bare venta på at det skulle komme et godt tilbud eller salg på drømme-barnevognen vår, og det er det akkurat NÅ! Vi sparte faktisk hele 1200,- på Stokke Trailz vognen HER.

Jeg snubla ærlig talt litt over salget for å vise Jeferson bilsetet og forklare Isofix…haha…

For å gjøre livet hakket blidere hadde de gratis frakt, faktura-mulighet OG valg om å utsette betalingen til 4 mai for bare 39 kroner i fakturatillegg (totalt – ingen renter så vidt jeg kunne lese, selv mellom de minste bokstavene og linjene!)

Sola skinner, livet er godt og den beste barnevognen for oss er endelig i boks – hurra!

At vi gikk for Stokke Trailz er det nok mange av dere som kunne forutse, og jeg tror valg av barnevogn er veldig individuelt. Men vi trodde ærlig talt ikke at vogna skulle være så viktig for oss – frem til vi faktisk prøvde denne da.

Den er SÅ høy! Nei, nei – ikke bare fordi håndtaket kan justeres oppover – selve VOGNEN er høy, sånn at babyen ligger høyt!

HER finner du vognen, bagen og fargen vi kjøpte.

Hurra for to høye mennesker som i tillegg har prolaps, sier vi bare! Men selv minstemann, Enzo på 1.40 syns den var helt rå å trille…haha…ja, han må teste alt.

beste barnevogn stokke

 

Jeg hadde nok aldri trodd at jeg skulle gå for en grå farge på barnevognen min, men syns denne i Black Melange er akkurat passe mørk og lys.

Sort syns jeg fort blir litt tungt, og lyst blir jo bare møkkete…Men skulle jeg ha gått for en annen vogn fra Stokke, ville det blit denne mintgrønne Scoot vognen på salg til kr 4000! Ahhh….nydelig!

stokke scoot barnevogn

 

Litt flere grunner til at vi gikk for denne barnevogna:

  • Utrolig stødig og god å trille – alt føles som om det er «på plass», selv i ulent terreng og hjula snur seg lett og helt rundt.
  • Understellet er MASSIVT i forhold til andre vogner OG kan ta opp til 10 kg! Det er langt mer enn de fleste – HELLO shoppingposer!
  • Vogndelen er god og lang (hello lange barn).
  • Håndtaket kan stilles både lavt og høyt.
  • Bag og sete festet er høyt så barnet er nærmere deg – supert for både blikkontakt OG ikke minst, for å løfte bebis opp og ned.
  • Enkelt å skifte trekk.
  • VELDIG lett å løfte vekk baggen og skifte setet.
  • Bilsetet passer til vognen.
  • Justerbar fotstøtte som også kan fjernes.
  • OG setet og bag kan festes innover eller utover.

Men som sagt, jeg tror kjøp av vogn er veldig individuelt – men jeg kjenner jeg GLEDER meg til å få denne, selv om jeg aldri skulle tro at vi kom til å kjøp en ny barnevogn. Hei, Finn.no tenkte vi. Pytt, pytt – vi henter oss inn igjen ved å kjøre rundt til venninner og familie, og får med oss både klær og annet utstyr fra dem. Det er jo uansett så hyggelig med gjenbruk!

De har også salg på en hel haug av andre barnevogner HER.

Nå håper jeg bare det kommer et vugge-salg også snart, så er alt i boks på utstyrsfronten her i hus. Bortsett fra stellebag..hmm..veldig usikker på den kjenner jeg, har dere noen gode tips til stellebager?

Samtlige lenker er affiliate-lenker. 

Comments

comments

Er det noe du burde vite om Tove Eggen, så er det hvor lidenskapelig hun er. Lidenskap er visstnok nøkkelen til livet, jobb, familie, kjærlighet, venner og alt der i mellom. Hun ELSKER jobben sin som makeup-artist, stylist og livsstilsjournalist, og etter 10 år i bransjen (Oslo/London/Barcelona) er hun fortsatt lidenskapelig opptatt av å finne nye måter å formidle mote og sminke. Som tidligere skjønnhetsredaktør i magasinet Woman, makeup-lærer ved 2 makeup-skoler i Oslo og ukentlige mote og skjønnhetsartikler på Klikk Mote og i Det Nye, er Tove opptatt av at leserne skal lære, le og leve godt. Og aldri få dårlig samvittighet!

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.