iknowthatmagazine.com

VÅRJAKKER FOR PLUSSIZE-JENTER <3

Ahh…våren…ok,ok – så er den ikke helt kommet enda, men sola har gløttet frem ganske så mye i det siste så det er lov å håpe!

Eller drømme seg bort i det minste, for snart inntar vårjakkene butikkene.

De siste årene har jakkene mine stort sett vært fra Zizzi, fordi de a) Duh – har jakker for plussize-jenter og b) forstår snitt og former på kvinner – uansett størrelse!

Jakkene deres sitter alltid perfekt, og spesielt de klassiske vårjakkene som er litt kortere er de helt rå på å designe.

Her har jeg plukket ut et par favoritter som kommer i butikk i Mars og April, og med det vil jeg også takke for mitt år som Zizzi-ambassadør i Norge og sender stafettpinnen videre til neste plussize-blogger <3

mørke vårjakker

vårjakker 2016

Comments

comments

Er det noe du burde vite om Tove Eggen, så er det hvor lidenskapelig hun er. Lidenskap er visstnok nøkkelen til livet, jobb, familie, kjærlighet, venner og alt der i mellom. Hun ELSKER jobben sin som makeup-artist, stylist og livsstilsjournalist, og etter 10 år i bransjen (Oslo/London/Barcelona) er hun fortsatt lidenskapelig opptatt av å finne nye måter å formidle mote og sminke. Som tidligere skjønnhetsredaktør i magasinet Woman, makeup-lærer ved 2 makeup-skoler i Oslo og ukentlige mote og skjønnhetsartikler på Klikk Mote og i Det Nye, er Tove opptatt av at leserne skal lære, le og leve godt. Og aldri få dårlig samvittighet!

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.