iknowthatmagazine.com

VLOGG #2: Klippe håret hjemme, diabetestest og Rambo?!

Hei folkens!

Årets femte uke, og vår andre uke med vlogging ble hektisk, lærerik, fin og morsom – og vi syns disse videoene bare blir morsommere og morsommere å lage – Hurra!

Håper dere liker og deler vloggene vår, og abonnerer på Youtube-Kanalen vår, IknowthatFamily, for å få tilgang på de nyeste videoene først 🙂

Rop ut hvis det er noe dere vil se mer av, eller mindre av – og alle kommentaerer og feedback tas imot med åpne armer <3

 

Er det noe du burde vite om Tove Eggen, så er det hvor lidenskapelig hun er. Lidenskap er visstnok nøkkelen til livet, jobb, familie, kjærlighet, venner og alt der i mellom. Hun ELSKER jobben sin som makeup-artist, stylist og livsstilsjournalist, og etter 10 år i bransjen (Oslo/London/Barcelona) er hun fortsatt lidenskapelig opptatt av å finne nye måter å formidle mote og sminke. Som tidligere skjønnhetsredaktør i magasinet Woman, makeup-lærer ved 2 makeup-skoler i Oslo og ukentlige mote og skjønnhetsartikler på Klikk Mote og i Det Nye, er Tove opptatt av at leserne skal lære, le og leve godt. Og aldri få dårlig samvittighet!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *