iknowthatmagazine.com

UNBOXING: En spesielt god uke å være prøvedukke!

Nei, det er ikke akkurat lett å få med seg alle nye produkter som kommer og går, eller vite hva du skal velge når du vurderer å kjøpe nye skjønnhetsprodukter.

Heldigvis er en stor del av jobben min å kjenne til alle produkter, og alle lanseringer – til.en.hver.tid.

Det betyr at de fleste skjønnhetsmerkene sender meg pressemeldinger og testprodukter, og jeg er veldig streng på å teste alt jeg skriver om som skjønnhetsjournalist.

Ukentlig fylles kontoret mitt opp av nye skjønnhetsprodukter, og siden jeg jo ikke skriver om ALT som leveres, tenkte jeg å filme ukentlige «Unboxing»-videoer så vi kan sjekke ut nyhetene sammen.

Da får dere (forhåpentligvis) A) Min umiddelbare reaksjon, B) Vite hva som kommer, C) Vite hva som er verdt å teste.

Uke 4 i 2016 var en SPESIELT bra uke – med en haug av digge kvalitetsprodukter som jeg (og mannen) har brukt masse etter at denne videoen ble filmet.

Spesielt de to seriene fra Rituals har vi forelsket oss i – jeg bruker den røde serien her hjemme, og han har med seg den blå på trening. And might I ad; lukter umåtelig digg når han kommer hjem!

Og teen drikker jeg minst to ganger om dagen nå – noe jeg aldri ville trodd…

Rop ut hvis det er noen av sminkeproduktene dere vil se en tutorial på, eller har andre spørsmål.

Her slenges beina på bordet, og lørdagen inntas for fullt…håper dere gjør det samme!

DSC02335

DSC02330 DSC02332

DSC02322-001DSC02333-001

DSC02324

giorgio armani nilens jord

Comments

comments

Er det noe du burde vite om Tove Eggen, så er det hvor lidenskapelig hun er. Lidenskap er visstnok nøkkelen til livet, jobb, familie, kjærlighet, venner og alt der i mellom. Hun ELSKER jobben sin som makeup-artist, stylist og livsstilsjournalist, og etter 10 år i bransjen (Oslo/London/Barcelona) er hun fortsatt lidenskapelig opptatt av å finne nye måter å formidle mote og sminke. Som tidligere skjønnhetsredaktør i magasinet Woman, makeup-lærer ved 2 makeup-skoler i Oslo og ukentlige mote og skjønnhetsartikler på Klikk Mote og i Det Nye, er Tove opptatt av at leserne skal lære, le og leve godt. Og aldri få dårlig samvittighet!

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.