iknowthatmagazine.com

Dette er bare sminke – tro det eller ei!

De siste årene har ekstreme sminketeknikker vært uberpopulære via sosialemedier.

Hvem glemmer vel Jan Bonitos hysteriske Kim Kardashian West makeover?

jan bonito sminke

Nailed it!

Nå er det Rebecca Swift sin tur, som på lignende måte som Jan bruker faktiske male-teknikker for å skyggelegge og manipulere ansiktet til å ligne på alt fra George Clooney til Angelina Jolie. Hennes Donald Trump er også hysterisk morsom – og bra, ikke minst!

Rebecca har visst aldri gått på makeupskole, men deler teknikkene gledelig via Instagram.

Vi tør å påstå at dette er bilder som kommer til å oppta store deler av dine sosialemedier de siste dagen – så det er bare å se og nyte først som sist!

Klarer du gjette hvem hun skal være på disse bildene?

          

1. Zooey Dechanel, 2. Jimmy Fallon, 3. Ryan Gosling, 4. Ellen Degeneres, 5. Ruby Rose, 6. George Clooney, 7. Donald Trump, 8. Angelina Jolie, 9. Brad Pitt, 10. Anna Kendrick, 11. Cher, 12. Sofia Vergara.

Comments

comments

Er det noe du burde vite om Tove Eggen, så er det hvor lidenskapelig hun er. Lidenskap er visstnok nøkkelen til livet, jobb, familie, kjærlighet, venner og alt der i mellom. Hun ELSKER jobben sin som makeup-artist, stylist og livsstilsjournalist, og etter 10 år i bransjen (Oslo/London/Barcelona) er hun fortsatt lidenskapelig opptatt av å finne nye måter å formidle mote og sminke. Som tidligere skjønnhetsredaktør i magasinet Woman, makeup-lærer ved 2 makeup-skoler i Oslo og ukentlige mote og skjønnhetsartikler på Klikk Mote og i Det Nye, er Tove opptatt av at leserne skal lære, le og leve godt. Og aldri få dårlig samvittighet!

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.