iknowthatmagazine.com

IknowthatFamily: Vlogg #1 – Uke 4 2016

«Hva i alle dager er en familievlogg?», tenker du kanskje nå, og for fire år siden hadde jeg sagt akkurat det samme!

Men så snublet jeg over et par Youtube-kanaler, mens jeg surfet sminkevideoer, gossip-videoer og you know; katter som hopper i veggen, som viste hverdagen til forskjellige familier.

Rett og slett familier som filmer deler av hverdagen sin, enten daglig eller ukentlig – og legger ut videoer på Youtube.

Haha, når jeg skriver det sånn ser jeg hvor merkelig det høres ut, men det er noe overraskende digg med å se «vanlig» mennesker, i mylderet av…vel..påtatte folk og kjendiser.

Og jeg ble hekta! Og tenkte at dette må vi gjøre!

Om ikke annet fordi tiden går så fort, og vi har et såpass herlig/merkelig/uventet liv at det hadde vært fint å ha sorterte og organiserte videominner å se tilbake til.

Vel – nå er vi jo gravide og venter baby i mai – som betyr at vi øker fra en familie på 4 til en familie på 5 veldig snart. Vi har flyttet til Norge og prøver å omstille oss til språket og hverdagen her.

Forhåpentligvis kjøper vi hus til sommeren, og mellom slagene er jeg med på mye moro via jobb som jeg aldri får vist noen.

DSC02412

Vi håper du syns videoen er morsomme, fine og ektefølte – men tar GJERNE i mot feedback til hva som kan/burde være annerledes.

Dette er første forsøket, Vlog #1 fra Uke 4 som vi kaller den – og vi har allerede gjort oss flere notater…haha…for eksempel er det ikke noe vits i å ha på radio eller sanger i bakgrunnen, da fjerner nemlig YouTube all lyd fra videoen din og du må lage helt ny video. Fail #1. Og flere fails blir det helt sikkert.

Videoene kommer til å bli lagt ut hver onsdag, og vi setter utrolig stor pris på dere som abonnerer på youtube-kanalen vår, IknowthatFamily.

Da får du også beskjed hvis videoen legges opp tidligere.

DSC02413

Jeg kommer også til å ha gravidvideoer og vlogger der, for å dele mine erfaringer som førstegangsfødende.

Vi vet vi delere MYE av oss selv her, men så er vi litt sånne type mennesker – og hele familien syns dette er stor stas, så håper dere tar oss vel i mot 😉

Klemmer fra Tove, Jeferson, Vini & Enzo + bolla

Comments

comments

Er det noe du burde vite om Tove Eggen, så er det hvor lidenskapelig hun er. Lidenskap er visstnok nøkkelen til livet, jobb, familie, kjærlighet, venner og alt der i mellom. Hun ELSKER jobben sin som makeup-artist, stylist og livsstilsjournalist, og etter 10 år i bransjen (Oslo/London/Barcelona) er hun fortsatt lidenskapelig opptatt av å finne nye måter å formidle mote og sminke. Som tidligere skjønnhetsredaktør i magasinet Woman, makeup-lærer ved 2 makeup-skoler i Oslo og ukentlige mote og skjønnhetsartikler på Klikk Mote og i Det Nye, er Tove opptatt av at leserne skal lære, le og leve godt. Og aldri få dårlig samvittighet!

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.