iknowthatmagazine.com

«THE 5 MINUTE MAKEUP» – Perfekt på blåmandager!

Jeg er en klassisk Ying/Yang person – full av motsetninger.

Og når det kommer til sminke skal den enten være superlett og rask, eller så vil jeg gjerne kose meg i en god time med alskens produkter, sminketeknikker og ta meg et hav av tid.

Ukens GRWM (Get Ready With Me) er definitivt den første av de to – og sminken jeg bruker stort sett hver dag (de dagene jeg sminker meg) for å raskt komme meg ut av døre og se hakket mer fabulous ut enn da jeg rulla ut av senga.

Fremover kommer jeg til å gjøre GRWM-videoer som viser sminken og mer tekniske videoer som forklarer i detalje hva som skjer. Så kom mer enn gjerne med ønsker om hva dere ønsker å se, og ikke glem å abonnere på YouTube-Kanalen min Iknowthatmagazine, og ikke minst den nye Vlog-kanalen vår som jeg nevner i videoen her. SO EXITED!

Full liste over hvilke produkter som ble brukt (inneholder reklamelenker):

Kuldekrem

Foundation

Concealer

Powder

Bronzer

Blush

Eyebrows

Eyeshadow

Eyeliner

Mascara

Lips

Comments

comments

Er det noe du burde vite om Tove Eggen, så er det hvor lidenskapelig hun er. Lidenskap er visstnok nøkkelen til livet, jobb, familie, kjærlighet, venner og alt der i mellom. Hun ELSKER jobben sin som makeup-artist, stylist og livsstilsjournalist, og etter 10 år i bransjen (Oslo/London/Barcelona) er hun fortsatt lidenskapelig opptatt av å finne nye måter å formidle mote og sminke. Som tidligere skjønnhetsredaktør i magasinet Woman, makeup-lærer ved 2 makeup-skoler i Oslo og ukentlige mote og skjønnhetsartikler på Klikk Mote og i Det Nye, er Tove opptatt av at leserne skal lære, le og leve godt. Og aldri få dårlig samvittighet!

1 Comment

  1. Mette Marit

    oktober 5, 2016 at 15:08

    Flott om man ikke ser at jeg nettop har en blåmandag 😛 Da blir det nødvendig med en bra hudkrem også. Jeg vil si lefery, for den bevirker at huden blir freshere og det blir ingen poser under øyne mer.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.