iknowthatmagazine.com

OOTD: Stripete kjole er ALDRI feil!

Har du møtt meg i løpet av de siste, hmm, to månedene, er sjansen stor for at du har sett meg i denne kjolen.

Veldig stor.

Så stor, faktisk, at akkurat denne vårkjolen fra Zizzi kommer til å forevig bli forbundet med min graviditet.

Jeg har alltid digget striper, spesielt horisontale striper. Og er det én «moteregel» som totalt bommer så er det at plussize-jenter må styre unna disse.

Faktisk så er det nydelig på absolutt alle jenter! Det er faktisk de vertikale stripene som er mest tricky da de lett kan gjøre at man ser litt, vel – butch ut.

plussize kjole mammakjole

Jeg har gått for en stram størrelse, fordi jeg elsker å vise frem magen (hurra!), men en litt romsligere versjon er alt som skal til hvis du ikke er like opptatt av å sette fokus på magen som jeg er akkurat nå.

Kjolen har jeg brukt til alt fra pressemøter til foreldremøter, på handleturer og flyturer, i -20 og +5 grader, til selskap og på sofaen.

Jeg tror faktisk det ikke er den ting, event eller årstid hvor denne ikke funker!

Nå gleder jeg meg bare til å få bruke den uten tights under, og krysser fingerene for at jeg klarer å holde den crispy hvit frem til da.

Men det ekstra geniale med dette antrekket, er at det er like fint nå som mammaklær som etter at ungen kommer – og DET er alltid et pluss i min bok!

Kjolen finner i pre-spring kolleksjonen til plussize klesbutikken Zizzi.

stripete kjole plussize

Comments

comments

Er det noe du burde vite om Tove Eggen, så er det hvor lidenskapelig hun er. Lidenskap er visstnok nøkkelen til livet, jobb, familie, kjærlighet, venner og alt der i mellom. Hun ELSKER jobben sin som makeup-artist, stylist og livsstilsjournalist, og etter 10 år i bransjen (Oslo/London/Barcelona) er hun fortsatt lidenskapelig opptatt av å finne nye måter å formidle mote og sminke. Som tidligere skjønnhetsredaktør i magasinet Woman, makeup-lærer ved 2 makeup-skoler i Oslo og ukentlige mote og skjønnhetsartikler på Klikk Mote og i Det Nye, er Tove opptatt av at leserne skal lære, le og leve godt. Og aldri få dårlig samvittighet!

10 Comments

 1. Rikke

  februar 1, 2016 at 02:29

  <3

  • Tove Eggen

   februar 1, 2016 at 21:16

   <3

 2. Ingvild

  februar 1, 2016 at 21:09

  Ikke for å ødelegge gleden, men det er en kjip ting ang kjoler etter fødsel som iallefall jeg sliter med: amming! Jeg har flere kjoler som er på vent i skapet, siden det er ikke er helt fristende å dra hele kjolen opp (eller evt ned) for å slenge ut puppen her og der. ?? Så her går det i bukse/skjørt og topp og til nøds en omslagskjole med åpning.
  Men du ser uansett strålende ut!! ?❤️

  • Tove Eggen

   februar 1, 2016 at 21:16

   Haha, jeg ser den! Men ETTER amming blir den smashing dah! haha 😉 <3

   • Ingvild

    februar 1, 2016 at 21:31

    Seff!!! ????

   • Stine

    februar 1, 2016 at 23:04

    Du finner helt sikkert en fin, stripete ammekjole også, det finnes mange fine ammeklær nå ?

    • Tove Eggen

     februar 3, 2016 at 12:32

     Ja, det håper jeg virkelig! Har ikke begynt å TENKE på ammeklær enda engang! haha 😉 KLemmer fra Tove

 3. Kristina H

  februar 23, 2016 at 18:17

  Hei! Så fin med mage! Jeg har et spørsmål litt utenom det vanlige. Leste den fine reportasjen om dere i KK da jeg satt hos tannlegen. Og tilfeldighetene skulle ha det til at et firma som jeg nå er i en ansettelsesprosess med ble nevnt. Og jeg følte kanskje at omtalen hørtes litt lunken ut, noe som bekrefter den lille vonde magefølelsen jeg går med. Vil ikke nevne firmaet her, for da blir det vel kanskje søkbart, men du vet nok hvilket jeg snakker om. Er det verdt å flytte fra en trygg med kjedelig jobb i en annen herlig by i Spania for en jobb i det reisebyrået i Barcelona? Beklager litt uvanlig spørsmål, men jeg ble så usikker.
  Takk!

  • Tove Eggen

   februar 23, 2016 at 19:59

   Hei, og takk for det! Uten at jeg vet hvilket firma du mener, så vil jeg si at magefølelsen alltid har rett. Men du kan ha en magefølelse for jobben, og en annen for Barcelona. Har du veldig lyst til å bo i Barcelona, så sier jeg kjør på – det finnes mange muligheter for norsktalende der hvis hovedpoenget er å kunne bo i Barcelona. Og Silje startet jo sitt eget byrå basert på sine erfaringer, så man vet aldri hvilke muligheter som kan komme fra lunkne hold 😉 Trives du veldig godt i byen du bor i, ville jeg vurdert å bli der og prøve å få til/finne en mer spennende jobb. Uansett, vi kan ikke stikke under en stol at vi er nordmenn og er heldige som kan enkelt forflytte oss, og flytte hjem igjen hvis ting ikke skulle gå…Håper det hjalp!? Klemmer fra Tove

   • Kristina H

    februar 25, 2016 at 20:49

    Tusen takk for feedback! Jeg må nok gå noen runder med meg selv 😉 Kanskje det er Silje som startet firma etter erfaringen med det firmaet ja. Uansett, Barcelona er fantastisk så det er mange ting som lokker! 🙂 Igjen, TAKK!

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.