iknowthatmagazine.com

DE BESTE SKJØNNHETSPRODUKTENE FRA 2015

Siden vi fortsatt er i januar er det helt innafor, men også på høy tid, med en oversikt over de beste produktene fra 2015 – som det er all grunn til å fortsette å bruke i 2016.

På listen finner du alt fra den beste foundation til den beste lipliner, i alle fall etter min mening som da blir gjennomsnittet av hvordan produktet fungerte på meg, på modeller, på kunder, for makeup-elever, som brudesminke og ymse kjendiser.

Har du spørsmål om produktene som jeg ikke nevner i oppsummeringen er det bare å rope it i kommentarfeltet, jeg svarer som alltid på rubbel og bit 😉

DE BESTE SMINKEPRODUKTENE

Maskara

I 2015 har det ikke vært noen over ELLER noen ved siden av – Flashing Volume Mascara fra IsaDora har vært den store kjærligheten. Som noen kanskje husker var det ikke forelskelse ved første blikk, for dette er en maskara som er ekstremt annerledes enn det meste der ute både i form og tekstur. Har du allerede massive, lange og tykke vipper, trenger du den ikke.

beste maskara for tynne vipper

Lipliner

Dette har på mange måter vært stjerneproduktet mitt i 2015, ikke bare fordi jeg selv elsker den så høyt, men fordi jeg har brukt den på alt fra Sandra Lyng Haugen og Alexandra Joner, til Linnéa Myhre og Cecilie Steinmann Neess. Jeg snakker selvsagt om Automatic Lip Liner i fargen (viktig) Boise de Rose fra Yves Rocher! Dette er den PERFEKTE leppefargen til ALLE, ja – alle. Lys i huden, gylden i huden, mørk i huden – det spiller ingen rolle, dette er leppeproduktet som kommer til å få leppene dine til å se bedre ut. Alltid. Punktum. Finale. Og ikke la navnet lipliner begrense deg – denne er kremete, men samtidig longlasting, så påfør den på hele leppen, sleng over litt leppepomade eller gloss hvis du vil og BAM! You’re welcome…

Nude lipliner beste

Foundation

Merkelig nok så har jeg ikke hatt noen tydelige favoritter hva foundation gjelder i 2015. Det vil si; jeg har brukt og digget mange, men ingen har skilt seg ut som en ride or die. Så dette er de tre jeg har brukt mest på meg selv, på jobb og i undervisning – som med andre ord er supergode og har lenge vært en del av kittet mitt.

Fit Me Foundation fra Maybelline passer til alle hudtyper og alle aldre, dekker lett til mildt og blir hverken tørr eller fet. Dette er en STOR favoritt blant deltakere på sminkekursene mine.

Beste foundation

Beyond Perfecting Foundation fra Clinique  forelsket jeg meg i under denne testen, og jeg har ikke blitt noe mindre glad i den siden – selv om ansiktet mitt har blitt (om mulig) bleikere og den derfor står på vent til varmere tider. Den dekker godt og fort, uten å se eller føles tung. Har en dewy finish som ikke virker svett og ser generelt skjorta bra ut.

beste foundation fra clinique

Teint Miracle Cushion fra Lancôme ble en overraskende storfavoritt og en jeg har brukt «daglig» (i den grad jeg bruker sminke daglig) i 2016. Jeg forventet virkelig ikke å like hverken teksturen eller beholderen, men den lette og naturlige dekkevnen, den kjølnende påføringsputen og ekstremt enkle oppbevaringen som også er lett å bruke på farta, tilsvarer et topp produkt!

beste foundation fra lancome

 

Pudder

Etter at jeg gikk bananas på Sephora i New York i mai, fikk jeg maaange nye favoritter og Secret Brightener Powder fra Laura Mercier. Dette er ikke et nytt produkt, men siden jeg stort sett kun har brukt Prep + Prime pudder fra MAC de siste…oh, 8 årene så har jeg ikke hatt behov for noe nytt. Og denne – denne tok galant opp konkurransen og er faktisk hakket bedre på «vanskelig» hud. Dvs hud som har enten endel porer, eller endel rynker, eller en del arr etc.

Laura mercier pudder

Øyenskygger

Når det kommer til øyenskygger har jeg flere favoritter som jeg aldri kommer til å slutte å bruke, men de som ble brukt desidert mest på jobb i år var uten tvil skyggene fra Makeup Geek. Nesten kjipt å liste dem, siden de må bestilles fra USA, men de har utrolig søte og hyggelig folk, veldig rimelige og gode produkter og fantastiske farger.

Bryn

Dette brynsproduktet har jeg hatt et hat/elsk forhold til. Elsk fordi jeg bruker det hver dag, på meg selv, på modeller, på kunder og bruder. Hat fordi jeg synes den kan sitte enda bedre på huden (altså områdene jeg ikke har hår). Dette fikser jeg lett ved å bruke brynsskygge over, som uansett alltid er bra, men ja – jeg er litt sær. Studentene mine elsker den, og det samme gjør kundene mine så Brow Wiz fra Anastasia blir fortsatt årets favoritt!

er brow wiz fra anastasia bra?

Leppestift

Disse har vært en ganske ny kjærlighetsaffære, kun fordi jeg var treig med å teste dem, men leppestiftene og liglossene i Clinique Lip Colour-serien er rett og slett helt fantastiske! Nydelige farger, myk og deilig påføring som holder godt. Helt perfekte, med andre ord.

leppestift for tørre lepperTOVE EGGEN SMINKE

Comments

comments

Er det noe du burde vite om Tove Eggen, så er det hvor lidenskapelig hun er. Lidenskap er visstnok nøkkelen til livet, jobb, familie, kjærlighet, venner og alt der i mellom. Hun ELSKER jobben sin som makeup-artist, stylist og livsstilsjournalist, og etter 10 år i bransjen (Oslo/London/Barcelona) er hun fortsatt lidenskapelig opptatt av å finne nye måter å formidle mote og sminke. Som tidligere skjønnhetsredaktør i magasinet Woman, makeup-lærer ved 2 makeup-skoler i Oslo og ukentlige mote og skjønnhetsartikler på Klikk Mote og i Det Nye, er Tove opptatt av at leserne skal lære, le og leve godt. Og aldri få dårlig samvittighet!

7 Comments

 1. Marte

  januar 29, 2016 at 22:16

  Laura Mercier secret brightener powder he eg søø lyst til å prøve! Brukar sjøl det Mac-pudderet (etter tips frå deg), men eg har hud med store porer og diverse, sø he veldig lyst til å prøve Laura Mercier! Har også veeeldig lyst il å prøve augeskyggane frå Makeup Geek 🙂

  • Tove Eggen

   januar 29, 2016 at 22:19

   Jeg syns det er ganske så fab, Marte – spesielt til porer; påfør med pudderputen som følger med! Øyenskygge til MUG er bare unreal, for å være ærlig – og du får jo faktisk kjøpt en del uten toll siden de er så billige, men shoppingen blir litt verre 🙁

 2. Ingvild

  mars 6, 2016 at 22:30

  Hvilken farge er det på Clinique lip-colcor leppestiften du har på bildet?

 3. Ingvild

  mars 8, 2016 at 09:44

  Fargen på rougen også..?

 4. Sandra

  april 21, 2016 at 14:10

  Har du tips til 4 farger fra Make up Geek til å bygge opp komplett øyensminke for grønnbrune øyne.

  • Tove Eggen

   april 21, 2016 at 16:10

   Ohhh..vanskelig, men da må det bli Cosmopolitan, Cocoa Bear, Bitten og Vanilla Bean – da har du farger som funker til både hverdag og fest! Let me know how it goes! Klemmer fra Tove

 5. Sandra

  april 22, 2016 at 10:33

  Tusen takk for tips! Glemte å henge på at det gjerne kunne være 4 farger til festpalett og 4 farger for hverdags… Eventuelt bruke samme base til begge, men ulike farger på global etc. Liker litt mørk festsminke og gull/glitter ?

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.