iknowthatmagazine.com

GODE GRUNNER TIL Å GLEDE SEG TIL VÅREN…(ja, allerede)

Er ikke vinteren magisk dere?

I det minste når den er snehvit, ikke for kald og snøen tørr nok til at hverken bilkjøring eller gange blir vanskelig?

De resterende dagene, er den ikke fult så magisk.

Og på en sånn dag som i dag – når det har regnet at på til, begynner jeg raskt å skue etter våren allerede.

I desember var jeg i København med Zizzi for å få en sneakpeak på vårens trender og kolleksjoner, og heldigvis har våren allerede begynt hos plussize merket!

Og hvis du ikke har besøkt Tivoliet i desember før, så kan jeg herved anbefale det på det varmeste! Julemarked, julelys, julemat – julestemning delux!

collage til web

Sammen med 10 av Europas herligste og flinkeste plussize-bloggere, fikk vi høre om alle detaljene bak designprosessen – som jo starter minst 2 år før kolleksjonen blir produsert.

Zizzi har fått seg en ny designer, eller rett og slett hentet inn ei fra det noe yngre plussize-merket Juna Rose, og satser enda mer på mote og trender for alle størrelser.

Klassiske Zizzi plagg kommer aldri til å forsvinne, dere vet – de gode basisplaggene alle trenger, men jeg digger at merket oppmuntrer til – og ikke minst tillater at vi over størrelse 46 kan leke oss med klær og personlig stil!

Jeg måtte slenge på meg et par favoritter der og da:

frynsete semska skinn jakke plussize zizzi

Frynsejakke i faux-semsketskinn: SILKEmyk gir ikke jakken nok justice – denne er FAB!

vårjakke plussize zizzi

Vårjakke med metallisk print: Jada, jakken er for liten i størrelsen akkurat her, men denne er NYDELIG! Duse rosa, sølv, roseguld og teal farger – perfekt som en litt ekstra pynta vårjakke <3

trend våren 2016 hippie vest plusszie

Favoritten over alle favoritter er disse slengbuksene sammen med den lange sorte vesten! Altså; HELLO! Jeg vurderte sterkt å stjele disse med meg hjem…men kom heldigvis på at jeg ikke driver med sånt… Men så fort den er i butikk, så hiver jeg meg over dette! Jeg har ventet HELE 2015 på slengbukser for oss big gals!

plus size modell denise bidot zizzi

Den verdensberømte plussize-modellen, Densie Bidot, har vært ansiktet utad for Zizzi de siste 4 årene. Jeg møtte og intervjuet henne for første gang i 2013, og dette er noe av det herligste, mest hardtarbeidende og dyktigste menneskene/modellene jeg har møtt.

plussize blogger rikke

Har du ikke sjekket ut den danske plussize-bloggeren Rikke Klint fra www.stickysweetdanish.com ennå, er det et absolutt MUST!

Comments

comments

Er det noe du burde vite om Tove Eggen, så er det hvor lidenskapelig hun er. Lidenskap er visstnok nøkkelen til livet, jobb, familie, kjærlighet, venner og alt der i mellom. Hun ELSKER jobben sin som makeup-artist, stylist og livsstilsjournalist, og etter 10 år i bransjen (Oslo/London/Barcelona) er hun fortsatt lidenskapelig opptatt av å finne nye måter å formidle mote og sminke. Som tidligere skjønnhetsredaktør i magasinet Woman, makeup-lærer ved 2 makeup-skoler i Oslo og ukentlige mote og skjønnhetsartikler på Klikk Mote og i Det Nye, er Tove opptatt av at leserne skal lære, le og leve godt. Og aldri få dårlig samvittighet!

2 Comments

 1. ragnhild

  januar 27, 2016 at 22:35

  Ser helt vår-herlig ut! Gleder meg… (selv om jeg satser på å gå fra plussize til vanligbutikksize før sommeren) Helsa først vettu… Sa legen… ? og han må man nesten stole på. Men enda mer gledelig enn vårmoten er jo at du er blitt litt mer aktiv igjen. For altså, jeg kan ALLE videoene dine heeelt utenatt nå. Så du \dere er sårt savnet! Gratulerer så mye med «magen». Den er kjempeflott, og du stråler.?

  • Tove Eggen

   januar 27, 2016 at 22:43

   Herregud så hyggelig å høre! Og ja – helsa er alltid viktigst, men digg å se ut som man vil i mellomtiden 😉 Det måtte en baby til for at jeg skulle trappe ned på andre jobber, så jeg kan være mye mer aktiv her ja! (Helst 100%) Vlogkamera er i hus til og med! Så dette kan bli spennende ? Hold meg oppdatert da! Klemmer fra Tove

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.