iknowthatmagazine.com

DE FINESTE JULEKJOLENE ER NESTEN UTSOLGT!

Jeg vet – det er slemt av meg å vise frem mine favoritt-julekjoler når vi allerede er uti desember, MEN det har seg slik at jeg ventet på snø så jeg kunne ta noen klisje-fylte julebilder… Men den gang ei!

Så da ble det heller grønne hagebilder, tatt med selfie-stick; og vet dere hva? Det er kanskje (dessverre?) de beste antrekksbildene jeg selv har tatt! haha!

Men ja, disse kjolene begynner det å bli tomt for i Zizzi-butikkene (alle kjolene er fra Zizzi), MEN de skal finnes – og jeg ELSKER dem!

Er bare skuffa over at jeg ikke skal på så mange julebord i år, så jeg skal sørge for å bruke dem hver eneste helg, middag og gjennom hele julen, romjulen og nyttårsaften – for det er dem verdt.

DEN LILLE RØDE

rød kjole 2

Jeg går jo nesten aldri med rødt, selv om jeg digger fargen – men til jul MÅ jeg alltid ha noe i rødt; være seg en topp, bluse, skjørt eller kjole. Men, hånden på hjerte (eller mor og far i døden som 8-åringen akkurat har lært å si; dog hans første forsøk lød «farmor i døden») – dette er den desidert fineste røde kjolen jeg har eid! Selv i størrelse 50 og gravid så føler jeg meg som en vaskeekte J-Lo i den! Og halsen er den fineste halsen for både store og små byster, som samtidig trekker fokuset mot midten av kroppen. It’s a winner! Det mest overraskende med denne kjolen? Du kjenner ikke at du har den på! Altså, den er så lett at det føles som om du svever rundt i bare undertøyet – som er svært uvanlig for paljettkjoler – am I right? Style den med sorte strømpebukser, noen store ringer og antrekket er komplett.

rød kjole

GRØNN FLØYEL

grønn fløyelkjole

Altså…ah…I can’t deal! Denne fløyelsgrønne kjolen, med kryss-front og detaljer på skuldrene er en drøm! Deilig å ha på seg, perfekt lengde – sexy uten å overdrive seg selv. For å ikke snakke om middagsmage-vennelig…haha…If you get it, you get it…Denne ville jeg stylet med noen voldsomme blingøredobber og overdådig armbånd i samme stil. That’s it. (har hørt at denne har blitt utsolgt flere steder allerede, så ring og sjekk!)

Grønn fløyelkjole 2

GLITRENDE BLÅTT

blå kjole

Folkens – dette – DETTE – er den perfekte kjoleformen. Jeg hopper av glede hver gang jeg finner en kjole med denne formen som ligner litt på silhuetten til en blyantskjørt+ bluse-kombo. Denne kjolen er perfekt til deg som ikke vil ha en sort kjole, men heller ikke liker sterke eller lyse farger. Det glitrende materialet gjør kjolen ekstra spennende, og det elastiske stoffet tillater til full dans og middag – natten lang. Style den med en blinged-out eller fargesterk clutch, og store øredobber.

blå kjole 2

blå kjole 3

60’S MODE

glitrende 2

Ahhhh….this dress. Alle som er plussize vet hvor frustrerende kjoler uten ermer kan være. Men denne klarer det geniale ved å dra oppmerksomheten vekk fra armene på en subtil måte, med draperende hals og skimrende materiale. Formene kommer frem på den beste måte – og gravidmagen min syntes overraskende nok ikke med mindre jeg holdt meg på magen! Nå er jo jeg veldig glad i at magen syns, men godt å vite for stundene man IKKE vil se gravid ut….If you get it, you GET it… 😉

glitrende

LBD – THE LITTLE BLACK DRESS

sort brokade

Nei da, en sort kjole er ikke det mest spennende i verden – men finner du en som virkelig sitter som den skal, og har litt interessante detaljer, så har du fått deg en kjole som fungerer til alt fra fest til jobb, til juleselskap til konserter. For det er virkelig ikke noe den lille sorte ikke passer til. Denne har et subtilt blomstermønster som minner om brokade, og en NYDELIG hals og detalj i midje. Style den med akkurat det du vil – det er jo en LBD, og funker til alt! <3

sort brokade 2

sort brokade 3

PALJETTKJOLEN

paljetter rosa 2

Det blir ikke jul eller nyttår uten en paljettkjole i skapet! Det er kanskje ikke et velkjent ordtak, men det føles oppriktig 😉 Jeg digger denne pudder-rosa varianten fordi den også kommer til å se smashing ut til våre og sommeren, og ikke minst fordi passformen passer like godt mens jeg er gravid som etter at ungen er poppet i 2016. Og så måtte jeg bare vise den sammen med den kamelfargede kåpen min som hele familien har lagt sin elsk på. Mannen min mener jeg burde kjøpt 3 stk og moren min syns det er den fineste jakken jeg noen sinne har hatt. Små gleder 😉

paljetter rosa 3  paljetter rosa

Hva slags kjole liker du best å bruke i julen, og har du funnet drømmekjolen enda?

Comments

comments

Er det noe du burde vite om Tove Eggen, så er det hvor lidenskapelig hun er. Lidenskap er visstnok nøkkelen til livet, jobb, familie, kjærlighet, venner og alt der i mellom. Hun ELSKER jobben sin som makeup-artist, stylist og livsstilsjournalist, og etter 10 år i bransjen (Oslo/London/Barcelona) er hun fortsatt lidenskapelig opptatt av å finne nye måter å formidle mote og sminke. Som tidligere skjønnhetsredaktør i magasinet Woman, makeup-lærer ved 2 makeup-skoler i Oslo og ukentlige mote og skjønnhetsartikler på Klikk Mote og i Det Nye, er Tove opptatt av at leserne skal lære, le og leve godt. Og aldri få dårlig samvittighet!

3 Comments

 1. Rikke

  desember 9, 2015 at 18:00

  Yes! Da fant endelig jeg også den perfekte kjolen til helgas julebord!!! Håper bare dem har den inne hos meg. Du ser så flott ut og gratulerer med baby i magen! Rikke 🙂

  • Tove Eggen

   desember 9, 2015 at 18:30

   Åh, tusen takk for det Rikke! Og håper de fortsatt har drømmekjolen din inne da! <3

 2. Evelina Ohlsson

  januar 3, 2016 at 14:39

  Hei Tove,

  Håper alt bra og for rn intressant läsning du erbjuder. Jag såg att du i februari 2014 gjorde en omfattande undersökning om hur mycket tid og penger vi bruker på utseendet vårt. Kan du snille sende meg en epost om hvor jag kan finne utfallet av denne statestik. Jag skulle väldigt gjerne ta del av den rapporten.

  Takk så mycket på förhand og ha en riktigt fin dag:)

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.