iknowthatmagazine.com

SMINKEVIDEO: Test av Clinique Beyond Perfecting Foundation

Skjermbilde 2015-12-02 kl. 12.01.37

Det skal ikke være lett å finne en foundation som funker på en tørr og gusten vinterhud, uten å bare bli altfor shiny eller krakulere i løpet av dagen.

Klarer Clinique sin Beyond Perfecting Foundation jobben?

SNURR FILM!

Er det noe du burde vite om Tove Eggen, så er det hvor lidenskapelig hun er. Lidenskap er visstnok nøkkelen til livet, jobb, familie, kjærlighet, venner og alt der i mellom. Hun ELSKER jobben sin som makeup-artist, stylist og livsstilsjournalist, og etter 10 år i bransjen (Oslo/London/Barcelona) er hun fortsatt lidenskapelig opptatt av å finne nye måter å formidle mote og sminke. Som tidligere skjønnhetsredaktør i magasinet Woman, makeup-lærer ved 2 makeup-skoler i Oslo og ukentlige mote og skjønnhetsartikler på Klikk Mote og i Det Nye, er Tove opptatt av at leserne skal lære, le og leve godt. Og aldri få dårlig samvittighet!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *