iknowthatmagazine.com

DAGENS ANTREKK: Yaaaas – Vinterkåpen er i boks!

Det var da voldsomt så bitende kaldt det plutselig skulle bli! Jeg var helt uforberedt og tøffet meg rundt i tynne vårjakker til langt ut i november før jeg skjønte at jeg bare så teit ut – og dermed på ingen måte cool ut.

Vinterjakkene ble derimot donert bort i August, så jeg måtte finne noe nytt; raskt.

I utgangspunktet ville en parkas vært umåtelig praktisk, og jeg fant en perfekt slik en også. Men jeg er en sucker for fine vinterkåper som funker til alt, og stylingdrømmen ble et faktum da jeg kom over denne herligheten fra Zizzi.

Jeg har ofte styr unna beige frakker og kåper fordi de lett blir litt, vel – beige. Men denne har en varm kamelfarge, som ærlig talt minner meg om Michael Kors sine klassiske høstkåper.

Til og med ansikter mitt får et hakket varmere tone – og DET tar jeg vel i mot, akkurat nå.

Jeg bruker kåpen stort sett hver eneste dag, og her var jeg i København på en 24-timerstur og stylet den med:

Mammajeans fra Lindex

Silke/bomullsskjorte fra Zizzi

Herresko fra Din Sko (disse skal vi snakke mer om)

Skjerf fra Zizzi

Alt er i butikk presis lige no. (Ja, jeg blir alltid helt dansk etter å ha vært i Køben….og bingesett Rita på Netflix på hotellrommet). (Og ja vol. II – jeg er verdens dårligste til å ta antrekksbilder for jeg a) syns det er pinlig og b) ikke har noen som kan følge meg rundt å ta bilder av meg/Tar med tripod og setter den opp midt i gata med fjernkontroll til kamera. Men det er fortstat planen!)

Har DU funnet vinterens fineste jakke/kåpe/varmeredskap og hvilken er det?

IMG_9991

 

ZIZZI VÅR 2016

Comments

comments

Er det noe du burde vite om Tove Eggen, så er det hvor lidenskapelig hun er. Lidenskap er visstnok nøkkelen til livet, jobb, familie, kjærlighet, venner og alt der i mellom. Hun ELSKER jobben sin som makeup-artist, stylist og livsstilsjournalist, og etter 10 år i bransjen (Oslo/London/Barcelona) er hun fortsatt lidenskapelig opptatt av å finne nye måter å formidle mote og sminke. Som tidligere skjønnhetsredaktør i magasinet Woman, makeup-lærer ved 2 makeup-skoler i Oslo og ukentlige mote og skjønnhetsartikler på Klikk Mote og i Det Nye, er Tove opptatt av at leserne skal lære, le og leve godt. Og aldri få dårlig samvittighet!

3 Comments

 1. Janne Midberg

  desember 2, 2015 at 13:31

  Du ser fantastisk ut, Tove

  • Tove Eggen

   desember 3, 2015 at 11:32

   Takker OG bukker, kjære du! <3

  • Tove Eggen

   desember 9, 2015 at 18:30

   <3

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.