iknowthatmagazine.com

Drømmekjolen til jobb OG fest (som ikke stinker etter bruk!)

Jeg elsker å gå med kjoler. Men skal jeg være ærlig har jeg slitt med å finne en voksenkjole som fortsatt ser akkurat passe hot ut.

Og med voksenkjolen så mener jeg en kjole som ikke blir for søt, bohemsk eller sommerlig.

Men ofte har en klassisk liten sort kjole blitt altfor døll på meg.

Som ambassadør for plussize klesmerket Zizzi, får jeg også teste ut de nye kolleksjonene deres, og sist ut var Black Label.

Black Label er hakket mer eksklusivt og ment for kvinner som trenger stilfulle klær til jobb, som lett lar seg style til mer elegante eventer.

Og det er nettopp i denne kolleksjonen jeg endelig har funnet drømmekjolen som jeg har brukt ihjel allerede, til alt fra oppdrag og fotoshoots, til undervisningstimer som makeup-lærer og selvfølgelig selskap og middager.

Det beste kompliementet fikk jeg av kollegaen min som må være en størrelse 36-38, som syns kjolen var så perfekt at hun ville sjekke om den minste størrelsen hos Zizzi kunne passe henne!

kjole fra zizzi

Det beste med denne kjolen, bortsett fra passformen og den geniale cross-over fronten, er materialet.

Det tunge og litt tunge micrastoffet får kjolen til å falle helt nydelig nedover kroppen, og klemmer formene mine på akkurat de riktige stedene.

Men enda bedre – og noe som kanskje høres rart ut, men som tro meg; er utrolig nyttig – er hvor mye den puster!

Ergo – kjolen lukter ikke noe etter bruk!

Bare heng den opp til lufting, så er den klar til å brukes på ny uten å måtte vaske eller rense kjolen, og dermed slite den ut raskere.

Til nå har jeg brukt kjolen sammen med den nydelige jakken fra Zizzi sin Black Label kolleksjon, sorte strømper og sorte sko – helt uten tilbehør, for kjolen er så fin i seg selv. Men den er selvsagt enkel å style med et stort statementsmykke eller noe enklere som et langt, smalt kjede eller store øredobber og armbånd. Da snakker vi å gå rett fra jobb til fest, ved å kun spe på med litt smykker og touche opp på sminken.

Siden jeg som kjent ikke er en moteblogger med mulighet til å alltid ta staget bilder av meg selv i forskjellige antrekk hver dag (akk), så har jeg prøvd å knipse noen raske bilder. Men så syns jeg det er SÅ pinlig hvis noen ser meg, så da blir det ikke de beste bildene akkurat. Haha…uff… må bli bedre på det – men til gjengjeld så viser bildene i det minste sannheten da 😉

 

fin kjole

Comments

comments

Er det noe du burde vite om Tove Eggen, så er det hvor lidenskapelig hun er. Lidenskap er visstnok nøkkelen til livet, jobb, familie, kjærlighet, venner og alt der i mellom. Hun ELSKER jobben sin som makeup-artist, stylist og livsstilsjournalist, og etter 10 år i bransjen (Oslo/London/Barcelona) er hun fortsatt lidenskapelig opptatt av å finne nye måter å formidle mote og sminke. Som tidligere skjønnhetsredaktør i magasinet Woman, makeup-lærer ved 2 makeup-skoler i Oslo og ukentlige mote og skjønnhetsartikler på Klikk Mote og i Det Nye, er Tove opptatt av at leserne skal lære, le og leve godt. Og aldri få dårlig samvittighet!

1 Comment

  1. Rikke

    oktober 28, 2015 at 21:20

    Herreguuuud den var fin! Håper den passer til meg! 🙂

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.