iknowthatmagazine.com

ZIZZI + IKNOWTHATMAGAZINE = SANT

Det startet med at vi med klesstørrelse over 44 kunne finne et bortgjemt hjørne i enkelte kjedebutikker, med litt overdeler og underdeler – samt en jakke hvis en var heldig, i våre såkalte plussize størrelser.

Deretter gikk disse klærne noe vekk fra å få oss til å se 70 år gamle ut, til å være litt mer med på trendene.

Utvalget vokste også.

I dag skammer vi oss ikke lenger når vi oppsøker disse bortgjemte hjørnene – vi skulle bare ønske det ikke var så bortgjemt lenger – og at utvalget minnet enda mer om det «alle andre får lov til å gå med».

PLUSSIZE STYLINGVIDEO

I 2012 lagde jeg den første (av mange) hjemmesnekra stylingvideoen for Klikk Mote, som i tillegg viste julebordkjoler for plussize-jenter.

Det var deilig befriende å kunne snakke til flere jenter enn vanlig, og kalle en spade en spade – eller en mage en mage, istedenfor spinkle stylister (som det IKKE er noe galt med) som nervøst tripper rundt ordet «litt større størrelser».

Jeg hadde hentet inn klær fra de eneste tre kleskjedene som da hadde egne plussize-kolleksjoner, og kommentarfeltene på samtlige videor var fulle av tilbakemeldinger fra dere lesere.

Blant annet ønsket om at jeg skulle starte eget nettmagasin.

Men et enda bedre tips dere ga meg var å sjekke ut Zizzi.

FASHION WEEK

Jeg bodde i Barcelona, og hadde null forhold til merket. Jeg husket kanskje vagt å ha sett det i andre etage på Gunerius, men trodde de umulig kunne ha noen moteriktige klær.

Der tok jeg feil, og jeg forelsket meg rett og slett ved første møte.

Raskt tok jeg turen ned til København Fashion Week, og satt første rad under visningen deres, intervjuet den verdenskjente plussize modellen Denise Bidot og var helt i hundre over hvor stort nettverket for plussizemote egentlig var.

Zizzi leverer, i mine øyne, et genialt utvalgt av både basics og trendklær. Passformen på spesielt jeans og jakker er en sann drøm, og de våger å satse på at vi plussize jenter er kreative og våger å kle oss etter motene.

NORSK ZIZZI AMBASSADØR

Mandag 5. Oktober viser Zizzi igjen at de heier på oss ved å lansere sin Black Collection – rettet mot plussize jenter med en profesjonell edge.

Clean, skreddersnitt, high fashion, kvalitet og sexy – DETTE er noe å glede seg til!

Og hvis du ikke har skjønt det enda, er det meg en sann glede å kunne fortelle at jeg har blitt Zizzi Ambassadør i Norge – og jeg GLEDER meg til å kunne fortsette å inspirere kvinner i ALLE størrelser, aldre, farger og stiler til å gjøre akkurat det DU vil, og kle deg i klærne du faktisk liker.

Ikke bare klærne som «heldigvis» passer.

Jeg er jo godt vant til å jobbe med ting jeg elsker, det har jeg tross alt gjort i over et tiår, og at jeg nå også jobber for Zizzi som deres Ambassadør, er nok en fin stilling å føye til på lista.

blacklabel zizzi norge

Facebook_BLACKLABEL_generel5 Facebook_BLACKLABEL_generel4 Facebook_BLACKLABEL_generel2 Facebook_BLACKLABEL_generel

Comments

comments

Er det noe du burde vite om Tove Eggen, så er det hvor lidenskapelig hun er. Lidenskap er visstnok nøkkelen til livet, jobb, familie, kjærlighet, venner og alt der i mellom. Hun ELSKER jobben sin som makeup-artist, stylist og livsstilsjournalist, og etter 10 år i bransjen (Oslo/London/Barcelona) er hun fortsatt lidenskapelig opptatt av å finne nye måter å formidle mote og sminke. Som tidligere skjønnhetsredaktør i magasinet Woman, makeup-lærer ved 2 makeup-skoler i Oslo og ukentlige mote og skjønnhetsartikler på Klikk Mote og i Det Nye, er Tove opptatt av at leserne skal lære, le og leve godt. Og aldri få dårlig samvittighet!

1 Comment

  1. Pingback: Drømmekjolen til jobb OG fest som ikke stinker etter bruk! - iknowthatmagazine.com

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.