iknowthatmagazine.com

MAKEUP REVOLUTION: ÅPNER ENDELIG POP-UP BUTIKK!

Hvis du følger meg på Snapchat (iknowthatmag) har du kanskje sett flere sminkepaletter jeg har lagt min elsk på i det siste.

Merket heter Makeup Revolution, og ble lansert i London i 2014 – men har oppnådd mye oppmerksomhet på serdeles kort tid.

Det jeg spesielt digger er at produktene passer til alle aldre, samt at palettene gjør det mye enklere å oppbevare og frakte sminken – til en rimelig penge, ikke minst…

Genialt på feire for dere – perfekt på oppdrag for meg!

Jeg har ikke fått testet alle produktene enda, men tre paletter som jeg alltid må ha med meg på jobb (og var basekittet mitt i New York), er Ultra Blush Palette i Golden Sugar, Ultra Conceal and Cover Palette i light og Bronze Palette i All About Bronze.

IMG_8493.JPG IMG_8492.JPG IMG_8494.JPG

Alle koster 119,- per stk (!)

Blusher-paletten inneholder 4 kalde rosatoner med et fint skimmer, en lys highlighter og tre nøytrale bronzere i matt og gyllen finish.

Concealer -aletten er bare et fantastisk verktøy, først og fremst fordi man har så mange farger å leke seg med (8 stk) slik at man alltid har en passende concealer, men funker også som foundation hvis man ønsker ekstra dekk (uten at det blir for tykt – de er veldig kremete) hvor man også kan bruke lys og mørke toner for å virkelig bygge opp benstrukturen. Den kommer også i mørkere toner, som ALLTID er positivt.

Bronzer-paletten inneholder 8 bronzer farger, i forskjellige finisher fra helt matt til shiny. Det jeg virkelig digger med denne, er at fargene er slik bronzere egentlig skal være; ikke for røde!

Disse tre har jeg også brukt på Sandra Lyng Haugen og Linnéa Myhre, i tillegg til reklamefilmer og fotoshoots, og selv om makeup-looken var veldig forskjellige og de ikke har samme stil, så fungerer produktene og fargene så godt – uansett hvem man jobber med!

IMG_7941.JPG IMG_7953.JPG

Jeg har et par produkter hjemme som jeg skal teste, øyeskyggepaletter blant annet – så jeg kommer tilbake med full sminkevideo når jeg har fått brukt disse litt.

MEN!

Over til det beste her;

Makeup Revolution har nemlig frem til nå kun vært tilgjengelig via nettsiden deres, men 22. Juni åpner de en pop-up butikk i Urban Jungle sitt faste pop-up butikk-lokale på Aker Brygge.

Pop-up butikker er et forholdsvis nytt konsept i Norge, men noe jeg digget da jeg bodde i London.

Det er rett og slett en mulighet for små og store merker til å leie et butikklokale i en kort periode – vanligvis 3 måneder, men tidvis også kortere.

Kanskje er det et lite smykkemerke som vanlivis kun selges på nett, eller et stort internasjonalt merke som ønsker å tilby en morsom tvist for sine kunder.

Så her får du en genial mulighet til å teste Makeup Revolution sine produkter på forhånd, og finne dine favoritter som du deretter bare kan fylle på via nettbutikken når du går tom.

Pop-up butikken holder åpent frem til 4. juli, og man kan også bli sminket av merkets egne makeup artister, fløyet inn fra London.

Og så er det viktig at alle går og kjøper seg en stor soft-is med jorbærstrøssel, og setter seg på bryggekanten etterpå – for DET kan man ikke unngå når man først er på Aker Brygge 😉

Comments

comments

Er det noe du burde vite om Tove Eggen, så er det hvor lidenskapelig hun er. Lidenskap er visstnok nøkkelen til livet, jobb, familie, kjærlighet, venner og alt der i mellom. Hun ELSKER jobben sin som makeup-artist, stylist og livsstilsjournalist, og etter 10 år i bransjen (Oslo/London/Barcelona) er hun fortsatt lidenskapelig opptatt av å finne nye måter å formidle mote og sminke. Som tidligere skjønnhetsredaktør i magasinet Woman, makeup-lærer ved 2 makeup-skoler i Oslo og ukentlige mote og skjønnhetsartikler på Klikk Mote og i Det Nye, er Tove opptatt av at leserne skal lære, le og leve godt. Og aldri få dårlig samvittighet!

1 Comment

  1. ~Lin

    juni 11, 2015 at 16:05

    så spennende…aldri hørt om før….enig med deg bronzere er ofte røde…og passer elendig til meg med litt lysegrul hud 😛

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.