iknowthatmagazine.com

KJØP TOVE’S SKJØNNHETSFAVORITTER

Som makeup-artist de siste 10 årene, har jeg vel testet det aller meste der ute – ikke alt, så klart. Men la oss bare si at kontoret mitt har 6 fulle Ikea Expedit hyller fulle av sminke – fra bare det siste året.

Ja – det testes på høyt gir hos denne dama!

Daglig får jeg spørsmål av ivrige (og herlige – if I might ad) lesere, om hva mine skjønnhetsfavoritter er, så nå har jeg samlet de aller fleste her!

Og det er bare å følge med, fordi siden oppdateres når nye favoritter blir oppdaget/husket…

Samtlige produkter kan kjøpes på nett via reklamelinken som følger med bildet under, eller på akkurat det stedet du helst ønsker å kjøpe/teste det.

Det er selvfølgelig opp til deg!

Prisen ser du vet å holde musen over bildet.

I tillegg har jeg veldig lyst til å høre hva DU syns om de forskjellige produktene, så vi alle får flere anmeldeser og meninger å gå etter, som en kjøpsguide rett og slett.

Legg derfor gjerne igjen en kommentar nederst på siden.

Dette er mine favoritter som jeg bruker på meg selv og på modeller/skuespillere under opptak ved reklame, tv og fotoshoot. Husk at ikke alle produkter fungerer helt likt på alle!

HUDSMINKE

[show_boutique_widget id=»258711″]

ØYNE OG BRYN

Som mange sikker har fått med seg, har jeg spesielt tre favorittmerker når det kommer til øyeskygger; nemlig MAC, YVES ROCHER og MAKEUP GEEK. Jeg bruker andre enkelte skygger i ny og ne, men stort sett går det i disse. Derfor har jeg ikke tatt med så mange øyeskygger i denne bolken.

[show_boutique_widget id=»258716″]

LEPPER

Har du fulgt med, vet du at hverken jeg eller mine modeller kan leve uten liplineren fra YVES ROCHER!

[show_boutique_widget id=»258721″]

VERKTØY

Igjen så bruker jeg mange forskjellige sminkekoster, men kostene fra MAC og REAL TECHNIQUES er de absolutt største favorittene.

[show_boutique_widget id=»258726″]

HUDPLEIE

I tillegg til BEAUTY PACIFIQUE så er DERMALOGICA min store hudpleiefavoritt.

[show_boutique_widget id=»258731″]

HÅR

Generelt liker jeg best hårstylingprodukter fra WELLA, SEBASTIAN og REDKEN + hårsjampo fra DAVINES.

[show_boutique_widget id=»258736″]

Comments

comments

Er det noe du burde vite om Tove Eggen, så er det hvor lidenskapelig hun er. Lidenskap er visstnok nøkkelen til livet, jobb, familie, kjærlighet, venner og alt der i mellom. Hun ELSKER jobben sin som makeup-artist, stylist og livsstilsjournalist, og etter 10 år i bransjen (Oslo/London/Barcelona) er hun fortsatt lidenskapelig opptatt av å finne nye måter å formidle mote og sminke. Som tidligere skjønnhetsredaktør i magasinet Woman, makeup-lærer ved 2 makeup-skoler i Oslo og ukentlige mote og skjønnhetsartikler på Klikk Mote og i Det Nye, er Tove opptatt av at leserne skal lære, le og leve godt. Og aldri få dårlig samvittighet!

6 Comments

 1. Rikke

  mai 28, 2015 at 12:02

  Jeg skal innrømme at jeg har kjøpt flere av favorittene dine etter å ha sett videoene din (kommer det flere videoer snart forresten?) – og det aller beste kjøpet må være liplineren fra Yves Rocher! Den er virkelig magisk! Så kjekt å ha alle favorittene dine samlet ett sted også! 🙂

  • Tove Eggen

   mai 29, 2015 at 06:26

   Helt herlig, Rikke! Er så utrolig digg å høre når tipsene mine funker!!

 2. ~Lin

  mai 28, 2015 at 21:35

  wow……eg har mange favoritter,men bare en brøkdel av så mange som du har :D:D

  Mange spennende,noen felles 😀

  • Tove Eggen

   mai 29, 2015 at 06:25

   Haha – ja, det morsomme er at jeg garantert har flere – men dette er de jeg kom på akkurat nå! Og hadde det ikke vært for deg, ville jeg nok aldri ha gitt IsaDora maskaraen sjansen – og nå kan jeg ikke gå en dag uten! Haha

 3. ~Lin

  mai 29, 2015 at 15:40

  hahaha så gøy! Eg elsker IsaDora og faktisk endel skeptikere har blitt omvendt..så det er jo alltid morsomt når det skjer 🙂

  Veldig lyst å sjekke den Vita Liberata selvbruneren…nett nå har eg fått en ny fra Guerlain og den lukter roser….helt magisk,skal testes snart da eg har et annet prosjekt på gang som du kanskje er intressert i.

  Ønsker deg en smashings helg 🙂

 4. Marte

  juni 5, 2015 at 23:15

  Eg brukar visst nokre av dessa produkta eg og, ser eg! 😉 Eg brukar maskaraene frå Yves Rocher etter tips frå deg, dei er veldig gode! Og er heilt avhengig av Lumi’highligteren under augene Eg har bruika Dream sating liquid-foundation før (er tom nå, men er veldig god!), nå brukar eg bareminerals Bareskin foundation med touch up veil over. Superliner’en frå L’oreal er min faste eyeliner! Gla i å bruke Elisabeth Arden sin lipsyl med solfaktor når eg æ i sola! Impress-neglar har eg har eg bruka ved fleire anledningar, det er sø praktisk! 🙂 Eg brukar også Beautè pacifique hudpleie og er veldig fornøg med det! 🙂
  Har også mange andre favorittar som ikkje er her! 😉

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.