iknowthatmagazine.com

ENDELIG ER POLTERGEIST TILBAKE!

Reklame

Jeg er nok over gjennomsnittet glad i skrekkfilmer.

Ok – jeg ELSKER skrekkfilmer!

Ikke fordi jeg er typen som ikke blir redd – tro meg; jeg sitter med fingrene foran øyne så jeg akkurat ser, men ikke ser.

Og etter de forvrengte ansiktene i The Ring, har jeg ingen ønske om få noe lignende brent inn i netthinnen igjen.

Men fortsatt tar jeg skumle lyder, anspente øyeblikk, skumle dokker og onde skapelser over en romantisk film – any day of the year!

Og 22. mai kommer den gode klassikeren, Poltergeist, tilbake.

Screen-Shot-2015-02-05-at-10.35.11-AM

Alle som er født før 90-tallet, har nok en eller annen form for assosiasjon med filmen.

Vi husker den lille jenta, vi husker tv-en med snø.

Men selv husker jeg ikke så mye mer – og har til og med prøvd å se den gamle versjonen flere ganger, uten å komme meg igjennom den.

Poltergeist_still 1

Kanskje er jeg for bortskjemt med nyere skrekkfilmer med haugevis av spesialeffekter og lyder som virkelig virker som om vesenet sitter ved siden av meg.

Uansett er det ingen tvil over at dette er en må-se for meg.

Jeg sitter å småskjelver litt nå allerede, etter å ha sett traileren, så det må jo love bra!

Flere som GLEDER seg til denne?

Poltergeist (2015) kommer på norske kinoer 22.mai. Innlegget er skrevet i samarbeid med SF Norge.

Comments

comments

Er det noe du burde vite om Tove Eggen, så er det hvor lidenskapelig hun er. Lidenskap er visstnok nøkkelen til livet, jobb, familie, kjærlighet, venner og alt der i mellom. Hun ELSKER jobben sin som makeup-artist, stylist og livsstilsjournalist, og etter 10 år i bransjen (Oslo/London/Barcelona) er hun fortsatt lidenskapelig opptatt av å finne nye måter å formidle mote og sminke. Som tidligere skjønnhetsredaktør i magasinet Woman, makeup-lærer ved 2 makeup-skoler i Oslo og ukentlige mote og skjønnhetsartikler på Klikk Mote og i Det Nye, er Tove opptatt av at leserne skal lære, le og leve godt. Og aldri få dårlig samvittighet!

2 Comments

 1. Kristine

  mai 25, 2015 at 07:13

  Nå begynner det å bli lovlig lenge siden vi har fått noen sminkevideoer fra deg. Da har jeg måttet ty til dette mens jeg venter på nytt fra deg! 😛 Hjeeelp! 😀 https://www.facebook.com/1642645779289787/videos/1654474554773576/

  • Tove Eggen

   mai 28, 2015 at 03:52

   Hahah – nooooooo!!! Det kommer, det kommer! Har akkurat blakka meg på sminke i New York, så nå MÅ det bli! Må bare desperat finne frem tid og et barnefri øyeblikk! 😉

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.