iknowthatmagazine.com

Søstrene Mia (11) og Tuva (14) tar nettet med storm – fantastiske stemmer!

Jeg skal ikke legge skjul på at jeg lett blir rørt av alskens videoer, bilder og gla’ nyheter som deles via sosiale medier.

Og da jeg for to år siden hørte de unge amerikanske søstrene, Lennon og Maisy synge «I wont give up» av Jason Mraz, ble jeg sittende oppe til de små morgentimer for å høre og se så mye som mulig av det jentene hadde gjort.

Ja, jeg blir overdrevent engasjert og kan plutselig forsvinne helt inn i en annen verden, spesielt når det er musikk det gjelder.

Men nå er det to norske jenter som fikk tårene til å presse på.

Kanskje har du allerede hørt søstrene Mia og Tuva Francke fra Kristiansand synge – det har i allefall over 2 millioner andre gjort.

Deres Youtube-video med innspillingen av country låta «I won’t let go» av Rascal Flatts, har blitt plukket opp av utallige utenlandske blogger, virale-nettsteder og vi kan vel bare håpe på at det blir The Ellen Show neste.

For disse jentene er HELT fantastiske!

Francke_sang_2

Med forbløffelse så de at videoen ble vist flere hundre tusen ganger i løpet av en måned, etter at lokale medier omtalte den og jentene ble invitert til Radio NRK Super.

Innspillingen var, i følge Fedrelandsvennen, en bursdagsgave til sangglade Mia, som ville ha med seg storesøster på den store dagen.

Naturligvis la Øystein Aamot, fra Lydbølgen Studio (hvor sangen ble spilt inn), merke til det enorme talentet de hadde og ba om å få filme søstrene.

Og voila – Norges ferskeste talenter ble født! Eller oppdaget.

Så, etter nyttår, tok det helt av!

– En morgen så vi at vi hadde fått 100.000 nye treff i løpet av natta! Da vi sjekket hvor treffene kom fra, fant vi ei nettside med masse kinesiske tegn og et bilde av oss. Det var ganske sprøtt, sier Tuva  til LOS-Fondet.

Et asiatisk nettsted hadde plukket opp Kristiansands-jentenes talent og dermed fått mange til å se videoen deres.

– Det var veldig gøy å få så mange fine tilbakemeldinger på vår versjon av en kjent sang. Nå blir det spennende å se hva som skjer når vi spiller inn en sang ingen har hørt før, sier Mia.

Uansett – se, hør og nyt!

 

I følge en fersk pressemelding fra LOS-Fondet, har de nå gitt jentene støtte til å spille inn flere sanger – så da er det bare å glede seg til mer fra de herlige, dype og natyrlige stemmene.

– Vi regner ikke med å få like mange visninger denne gangen, men det hadde jo vært dritgøy om det skjedde! sier søstrene Francke.

Med støtte fra LOS-Fondet har jentene plukket ut en sang av Sara Jørundland Berg fra Kristiansand. Sangen spilles inn i Lydbølgen studio, der YouTube-eventyret startet, slik det også gjorde for den unge sørlandsartisten Lila et år tidligere.

– Mia og Tuva er helt fantastiske jenter. Vi har hatt en del barn innom studioet, men det er veldig sjeldent vi hører så gode stemmer i så små kropper, sier Øystein Aamodt i Lydbølgen studio.

Den nye sangen og videoen blir trolig publisert på YouTube rundt påske.

Comments

comments

Er det noe du burde vite om Tove Eggen, så er det hvor lidenskapelig hun er. Lidenskap er visstnok nøkkelen til livet, jobb, familie, kjærlighet, venner og alt der i mellom. Hun ELSKER jobben sin som makeup-artist, stylist og livsstilsjournalist, og etter 10 år i bransjen (Oslo/London/Barcelona) er hun fortsatt lidenskapelig opptatt av å finne nye måter å formidle mote og sminke. Som tidligere skjønnhetsredaktør i magasinet Woman, makeup-lærer ved 2 makeup-skoler i Oslo og ukentlige mote og skjønnhetsartikler på Klikk Mote og i Det Nye, er Tove opptatt av at leserne skal lære, le og leve godt. Og aldri få dårlig samvittighet!

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.