iknowthatmagazine.com

TRENDER VÅREN 2015: Neglelakkene du kommer til å elske!

Jeg har sagt det før, og jeg sier det igjen – negler er noe av det jeg er verst på å opprettholde.

Jeg har for all del veldig lyst på konstant fine neglebånd, filte fine former og nydelige farger som sort, rødt og pastelltoner.

Men sannheten er at jeg steller og filer dem én gang hver tredje måned. Maks.

Og min lille neglelakk-hemmelighet er å slenge på en glitter-lakk rett før et møte eller sminkevideo-filming.

Hvorfor?

Fordi man trenger ikke stelle neglene på forhånd, lakken trenger ikke ligge perfekt og det gjør ikke noe om man treffer neglebåndet.

Men det kjipe med denne latmanss-teknikken min, er a) Glitter er et lite helvette å fjerne fra neglene og b) Det er utrolig kjedelig å bare bruke glitter hele tiden.

SÅ – 2015 skal bli året jeg virkelig begynner å stelle neglene mine, og ikke minst – leke meg med neglelakkfarger!

Og hvis fargene og trendene som kommer for våren og sommeren 2015 er like freshe som de Neglakademiet og CND viste under gårsdagens pressemøte, går jeg en enkel negletid i møte!

neglelakk marianne jemtegård

Vårkolleksjonen, Flora & Fauna, er som en deilig sorbet-is hvor de fineste og fresheste kalde pastellfargene er blandet inn.

Det fantastiske med kalde (eller forholdsvis kalde) pastelltoner, er at de får hudtonen til å «poppe» – Les: en brunfarge ser brunere ut, og en lys hudtone ser renere ut.

Fargene kommer i både Shellac-behandlinger, som jo varer i over to uker, men også i noe spennende man kan bruke selv hjemme.

Nemlig, Vinylux Polish System som varer i over 7 dager.

vinyl

Det geniale med denne er at man ikke trenger basecoat, da lakken allerede inneholder en beskyttende film.

Top coaten, som har en ganske tykk og nesten matt-gele aktig konistense, gjør visstnok at holdbarheten øker ved eksponering av sollys, som jo høres veldig spesielt ut.

«Litt sånn som fotosyntese?» spurte jeg litt halvveis breialt.

Og ja – det var noe i den duren.

Nå har jeg i alle fall på meg både Creekside og Thistle Thicket (cocktail finger) og får se hvor godt denne nye lakktypen holder.

Det jeg liker ved de så langt, utenom fargen, er den tykke konsistensen neglene får fra top coaten, og faktumet at det har gått 24 timer og lakken er fortsatt ikke chipped!

Nei, det krever visst ikke så mye for å imponere meg…

før etter

Uansett, så er jeg forelska i samtlige farger fra Flora & Fauna Vinylux kolleksjonen og drømmer egentlig om å endelig få satt på sånne lange ovalnegler (som sikkert har et langt mer fancy navn – stilettonegl kanskje?) i en av de lysere neglelakk fargene.

Har noen der ute hatt slike negler forresten, og hvor stor er egentlig faren for å klore eller stikke ut øyne?

Comments

comments

Er det noe du burde vite om Tove Eggen, så er det hvor lidenskapelig hun er. Lidenskap er visstnok nøkkelen til livet, jobb, familie, kjærlighet, venner og alt der i mellom. Hun ELSKER jobben sin som makeup-artist, stylist og livsstilsjournalist, og etter 10 år i bransjen (Oslo/London/Barcelona) er hun fortsatt lidenskapelig opptatt av å finne nye måter å formidle mote og sminke. Som tidligere skjønnhetsredaktør i magasinet Woman, makeup-lærer ved 2 makeup-skoler i Oslo og ukentlige mote og skjønnhetsartikler på Klikk Mote og i Det Nye, er Tove opptatt av at leserne skal lære, le og leve godt. Og aldri få dårlig samvittighet!

1 Comment

  1. ragnhild

    februar 17, 2015 at 15:34

    Jeg hadde sånne negler en stund, kloring og øyenskader er egentlig ikke noe problem. Men alle de små dumme hverdagstingene de er i veien for er jo helt utrolig! Av og på med setebelter i bilen, plukke opp type mynt og hårnåler fra gulv og disk, smykkelåser (umulig), all ansiktskremen fra krukka havna under neglen og ikke i hånden. You name it, jeg kunne holdt det gående i fem linjer til.
    Men akk så lekkert!

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.