iknowthatmagazine.com

KLESMERKET DU/JEG HAR VENTET PÅ!

Jeg får ofte spørsmål om hvilke sminke- eller motemerker som er aller best.

Svaret er alltid at, selv om jeg har favoritter, så er det ingen merker som kun har gode produkter. Hvor jeg kan tenke meg å ha ALT.

Det svaret må jeg nesten endre på nå, fordi jeg har falt pladask og blitt hodestups forelsket i klesmerket Virgos Lounge.

Ikke hørt om det sier du? No worries – jeg ante ikke hvem de var, og kan ikke huske å ha lest om dem eller sett bilder på trykk selv.

Søndager er kanskje manges fridag, sofadag eller superaktivnordmanniskogogmark-dag.

Hos meg er søndager oppdaterings-dagen.

Med andre ord sitter jeg timesvis og surfer nettet (ja, jeg skrev surfer nettet – hello 90’s!) for å oppdatere med på trender, sminkeprodukter, nettbutikker og generelt sladder. Tidvis også TMZ, men nok om det.

I det jeg spottet den første sorte chiffonkjolen, med embellished (sorry, finnes ikke godt nok ord på norsk for det…prangende, kanskje, men nei) skuldre og ermer, samt tydelige vintage-referanser, var jeg solgt.

Jeg bladde meg igjennom hele kolleksjonen, og hørte hvordag innpusten min gikk på repeat av glede.

Et raskt søk på historien bak merket, viser at tolkningen min var korrekt.

«Virgos Lounge is a London based womenswear brand established in 2008. The brands aesthetic is based on their love for vintage clothing, combining contemporary silhouettes, trends and colours with classic vintage styles to create unique statement pieces for the modern woman.» – skriver merket på sine egne nettsider www.virgoslounge.com.

Merkes kan blant annet kjøpes direkte fra nettbutikken, på zalando.no og asos.com.

Det ser ut som om at deres egen nettbutikk har litt flere størrelser enn de andre to til tider (blir ofte fort utsolgt), men husk på tollen da den er britisk. Kan derfor lønne seg med en av det norske nettbutikkene hvis størrelsen stemmer.

Og det er min eneste klage – at de ikke har min størrelse. Og nå sitter jeg å debaterer med meg selv om jeg skal kjøpe og sy ut, eller bare get it together og se å følge kostholdet jeg vet er sunnest for meg… haha… important decisions, med andre ord.

Men én ting er sikkert – hvis jeg spotter ei dame med en av disse på et julebord fremover, skal øynene mine bli lykkelige av å kunne overbære slik et vakkert åsyn. For COME ON! Mer perfekte julesesong-kjoler skal du lete lenge etter!

Annonse

[show_lookbook_widget id=»174038″]

Comments

comments

Er det noe du burde vite om Tove Eggen, så er det hvor lidenskapelig hun er. Lidenskap er visstnok nøkkelen til livet, jobb, familie, kjærlighet, venner og alt der i mellom. Hun ELSKER jobben sin som makeup-artist, stylist og livsstilsjournalist, og etter 10 år i bransjen (Oslo/London/Barcelona) er hun fortsatt lidenskapelig opptatt av å finne nye måter å formidle mote og sminke. Som tidligere skjønnhetsredaktør i magasinet Woman, makeup-lærer ved 2 makeup-skoler i Oslo og ukentlige mote og skjønnhetsartikler på Klikk Mote og i Det Nye, er Tove opptatt av at leserne skal lære, le og leve godt. Og aldri få dårlig samvittighet!

7 Comments

 1. ~Lin

  november 22, 2014 at 14:03

  embellished er å pynte/ dekorere,men som oftest skriver man da vakre eller lekre detaljer 😀

  var mye fint da, men mitt budsjett sier nei du ahr for mange ubrukte i skapet bruk en av dem :D:D

 2. ragnhild

  november 26, 2014 at 00:42

  Den smaragdgrønne….SUKK!

  • Tove Eggen

   november 27, 2014 at 21:34

   Altså…jeg døde litt. For realz.

 3. Kristine

  november 27, 2014 at 20:08

  Takk for supert tips! Fikk akkurat den sorte der i posten. Var redd for at den skulle være litt i korteste laget, men det sitter som et skudd! Den er nydelig! Gleder meg til første julebord på en evighet. De siste sju arene har jeg enten vært gravid eller hatt en ny baby så nå har jeg litt å ta igjen. Men med stil og måtehold, selvfølgelig… 😛 😉

  • Tove Eggen

   november 27, 2014 at 21:29

   Wow, det gikk fort! Jeg vil se!! Og helst låne!! Haha 🙂 så gøy å høre, Kristine – du ser sikkert smashing ut! Klemmer fra Tove

 4. Maria

  desember 7, 2014 at 22:17

  Se der ja, der er den kjolen som jeg ga ei dame på julebordet kompliment for forrige helg 😀 Mørkeblått skjørt og blader på toppen, kjempeflott!

  • Tove Eggen

   desember 7, 2014 at 22:28

   Så gøy! Gleder meg til å se disse kjolene «in action» selv – haha, de er bare så fine!

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.