iknowthatmagazine.com

TO BARBERE OR NOT TO BARBERE? Sponset Video

Jeg skal ærlig innrømme at jeg dømte mannen minn opp og ned i mente da jeg fant ut at han barberte seg under armene.

 armene også, for å være helt ærlig.

Uten å ha tenkt over det, hadde jeg en innebygd mening om at det var – ja, feminint. Rett og slett.

Men jeg forstod raskt at det praktiske og renslige som kom med, danket ut hvilke fordommer jeg måtte ha mot barberte armhuler på menn.

For å si det sånn: det er langt diggere å legge seg i armkroken om kvelden, uten lange sorte hår som stikker inn i nesa.

Mannen min er brasiliansk, så kulturmessig er det helt vanlig å barbere seg både her og der for å holde svetten unna.

Man kan jo diskutere korrektheten bak det, men jeg kan skrive under på at det lukter friskere (både her og der) med barberte armhuler og stell.

I Norge er kanskje mange menn redd for å prøve det, nettopp fordi det er en liten stigma bak konseptet mannlig kroppshår barbering. Og jeg mener på ingen måte at menn må barbere seg.

MEN har de lyst, så skal de få lov!

Så hvis du vil teste, men er litt usikker på hvordan – sjekk ut Gillette sine nye humoristiske barberingsvideoer som viser prosessen steg for steg. Både her og der.

Dette var et sponset innlegg – men hendelsene og meningene er som alltid; ekte. You can’t make this stuff up!

Comments

comments

Er det noe du burde vite om Tove Eggen, så er det hvor lidenskapelig hun er. Lidenskap er visstnok nøkkelen til livet, jobb, familie, kjærlighet, venner og alt der i mellom. Hun ELSKER jobben sin som makeup-artist, stylist og livsstilsjournalist, og etter 10 år i bransjen (Oslo/London/Barcelona) er hun fortsatt lidenskapelig opptatt av å finne nye måter å formidle mote og sminke. Som tidligere skjønnhetsredaktør i magasinet Woman, makeup-lærer ved 2 makeup-skoler i Oslo og ukentlige mote og skjønnhetsartikler på Klikk Mote og i Det Nye, er Tove opptatt av at leserne skal lære, le og leve godt. Og aldri få dårlig samvittighet!

1 Comment

  1. ~Lin

    november 5, 2014 at 17:20

    Alt er relativt syns eg .Noen menn kler kroppshår og andre not so much…alikevel må de bestemme selv -vi må ikkje legge press på dem om at dette MÅ de er nok kroppspress i alle retninger for tiden.
    Noen svetter jo mer enn andre og da kan det kanskje være godt og slippe alt håret -everywhere -i get it….men eg er ikkje likssom pro pornopung ålweis altså.det går en *genser* likssom. Men som meg kvinner mener eg vel at menn can groom themselves, trenger jo ikkje go brazilian,men trenger ikkje nett se ut som Hivjus skjegg down under heller

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.