iknowthatmagazine.com

TOVE TESTER: Makeup Geek Øyeskygger

Når en øyeskygge blir hypet opp over hele YouTube, og de koster bare 6$ per stykke – blir denne dama rimelig skeptisk.

Mange har kanskje hørt om skjønnhetskanalen Makeup Geek, som er en av de eldste i sitt slag på YouTube.

Jenta bak kanalen, Malena er lett å like og lager forholdsvis enkle videoer om sminke og mote. Teknikkmessig har hun aldri vært en personlig favoritt, men Malena fikk raskt bygget opp kanalen til et stort firma med flere kanaler, nettsider og nå også nettshop og egen sminke.

Øyeskyggene spesielt har vært «overalt» i det siste, og det mange spesielt poengterer er hvor pigmenterte (at fargene er intense) de er, til bare 6$.

Flere kjente youtubere har også sagt at de liker disse bedre en MAC sine (!).

Så ja, dette måtte jeg teste selv og bestilte altformye en hel haug, men holdt meg under den spanske tollgrensa som er 100 euro.

I videoen under ser du swatches på alle fargene jeg har og hva jeg syns om de. Og ja – jeg fant ut hvorfor øyeskyggene er så «pigmenterte» og rimelige.

 

MAKEUP GEEK ØYESKYGGE EYESHADOW SWATCHES TEST

1. Corrupt, 2. Envy, 3. Appletini, 4. Drama Queen, 5. Cinderella, 6. Bling, 7. Vanilla Bean, 8. Glamorous, 9. Creme Brulé, 10. Beach Blonde, 11. Pretentious, 12. Latte, 13. Frappe, 14. Mocha, 15. Hipster, 16. Brown Sugar.

mug makeup geek first impression

mug swatches3 flexing

Noen andre som har prøvd dette? Hva syntes DU?

 

Comments

comments

Er det noe du burde vite om Tove Eggen, så er det hvor lidenskapelig hun er. Lidenskap er visstnok nøkkelen til livet, jobb, familie, kjærlighet, venner og alt der i mellom. Hun ELSKER jobben sin som makeup-artist, stylist og livsstilsjournalist, og etter 10 år i bransjen (Oslo/London/Barcelona) er hun fortsatt lidenskapelig opptatt av å finne nye måter å formidle mote og sminke. Som tidligere skjønnhetsredaktør i magasinet Woman, makeup-lærer ved 2 makeup-skoler i Oslo og ukentlige mote og skjønnhetsartikler på Klikk Mote og i Det Nye, er Tove opptatt av at leserne skal lære, le og leve godt. Og aldri få dårlig samvittighet!

4 Comments

 1. Marte

  oktober 15, 2014 at 21:00

  Skyggane såg alle superfine ut! He kjæmpelyst til å prøve dei nå! 🙂 Veldig fin sminke,førresten! 😀

 2. ~Lin

  oktober 16, 2014 at 23:54

  Eg ELSKER Marlena og hennes evne til å fortelle alle at de er vakre.
  Hun er veldig flink å forklare og å gi tips om andre farger til de som er lysere eller har mer farger selv enn hun, event mindre makeup om man ønsker det.
  Hun og Pixiewoo er longtime favoritter hos meg og visste jo om dem lenge før eg fant deg på din blogg 🙂

  At hun er flink å fortelle deg om rimeligere alternativer til dyrere *must haves* også.
  Makupen hennes er selvsagt også crueltyfree 😀

  Eg er superglad du likte den og skrev så flott innlegg- eg har også lyst å teste dem,men eg bruker veldig lite skygger så derfor har det latt vente på seg.

  Kule bilder også av deg 🙂 🙂

 3. Thea

  oktober 22, 2014 at 09:19

  Hei Tove! Så fint at du tester, skulle ønske jeg så videoen før jeg selv kjøpte – nå er det enda flere farger jeg vil ha, særlig creme brulee og de andre litt mer «anonyme» fargene, de er jo så anvendelige. Dessverre har jeg ikke fått testet dem enda, de kommer jo aldri! Nå er det over en mnd siden jeg bestilte… Hvor lang tid tok det for deg til Spania? Jeg kjøpte 7 farger – og ingen av de samme som deg, så da sier jeg selvsagt hvordan de er når (hvis) de kommer 😀

  • Tove Eggen

   oktober 22, 2014 at 22:55

   Åh, det var bra du spurte om for det har jeg glemt å nevne! Ja, det tar tid fordi de har et veldig lite firma og lager, så de opplyser om det – men ikke tydelig nok dessverre. Første gangen tok det nesten 3 uker, men jeg ville bare ta kontakt for en måned høres mye ut, antakeligvis er de utsolgt for noe av varene, men det må de nesten informere om. Heldigvis er de verdt ventingen – venter selv på ny bestilling 🙂 ja! Jeg vil ha fult referat! Hurra!

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.