iknowthatmagazine.com

HVA ER DET MED MENN OG HEAD & SHOULDERS? (sponset video)

Jeg har testet en god del sjampoer gjennom årene, og jeg har aldri funnet the one som jeg bare MÅ ha.

Når jeg tenker meg om, er det faktisk ganske morsomt hvor lite lojal jeg har vært mot både sjampo og balsam.

Jeg har helt klart brukt merker som jeg har likt bedre enn andre, men forholdet har aldri vært sterkere enn det.

Men for min kjære samboer, som tar med håndsåpa inn i dusjen (galskap!), og renser ansiktet med sandpapir (ok, det var løgn), er det fint lite som får han til å teste andre merker enn Head&Shoulders.

Jeg har faktisk aldri sett han bruke noe annet, bortsett fra den gangen jeg har tvingte han til å prøve hvitvinseddik.

Det var ingen suksess.

Jeg har også tydd til hans Head&Shoulders i nød, og for å være ærlig – it aint bad! Men heller ikke laget for mitt hår, så jeg måtte bare finne ut hva greia er:

T: – Jeferson, hvorfor har du et avhengighetsforhold med Head&Shoulders?

J: – Que? Vas a escribir sobre mi cabello? (ok – vi tar resten av svarene på norsk) Hæ? Skal du skrive om håret mitt? Da kommer jo alle til å tru at jeg bare bryr meg om det!

T: – Nei da Jeferson, men du syns jo den er veldig bra. Så er det ikke kult å dele dine tanker med andre menn som kanskje ikke har funnet en sjampo som funker?

J: – Lager du middagen da?

T: – Ja, da (fingre i kryss bak ryggen)

J: – Helt seriøst; fordi den fjerner flass og håret blir rent.

T: Så enkelt? That’s it?

J: – Ja, men den gjør det på ordentlig – og du aner ikke hvor mange andre merker som ikke klarer en så enkel jobb (og nå begynner avhandlingen). Du skjønner kjære; Head&Shoulders er ikke for håret. Den er for hodeskallen. Og flasset, det ligger i skallen. Så da trenger man noe som faktisk renser og pleier, og ikke bare legger igjen drit i tuppene for at det skal «se» pent ut. Og den gjør det uten at skallen begynner å klø.

T: Jøss – hadde helt glemt at du var frisør for 15 år siden! (funfact!)

(eldstemann på 15 kimer inn)

V: Også lukter den digg!

J: Nei, det er ikke derfor, det er fordi det blir rent..

V: Jo, men den lukter digg og håret blir skikkelig mykt og ikke bare sånn porøst og stort (gestikulerer Sideshow Bob sin frisyre over hodet).

J: Wow! Til og med jeg ante ikke at dere var SÅ investerte i denne, takk for intervjuet – vi sees til middag gutter.

Og bare så det har sagt så har begge gutta mine tykt hår, 15-åringen med krøller, 37-åringen bare veldig, veldig tykt. Nå også barbert etter at jeg stilte inn barbermaskina på 1mm istedenfor 1cm da jeg skulle trimme sidene for noen uker siden. But that’s a whole other story…

Men det interessante her, er hvor rett frem gutter er når de liker noe. 

Når noe funker – så holder de seg til det, uten at man behøver så mange grunner. Vi damer vil kanskje ha skinnende, mykt, glansfult, lett, rett/krøllete/bølgete hår med masse bevegelse – som også er litt rent og lukter MASSE!

Haha, når jeg skriver det sånn, er jeg ikke i tvil om hvem som egentlig har rett (men ikke si det til dem, for gudsskyld!).

Så selv om jeg ikke helt forstod den nye Head&Shoulders reklamen, hvor skiskytteren Emil Helge Svendsen gjør… fint lite, første gang jeg så den – er jeg helt med nå.

Sloganet er nemlig «Let the hair do the talking». 

Så, menn – hvis noen av dere har forvillet dere inn hit;

Head&Shoulders er testet, godkjent og anbefalt av en som har hår. Og er mann. Og en gutt på 15. Som også har hår.

Trenger man vite noe mer?

Dette var et sponset innlegg – men hendelsene og meningene er som alltid; ekte. You can’t make this stuff up!

Comments

comments

Er det noe du burde vite om Tove Eggen, så er det hvor lidenskapelig hun er. Lidenskap er visstnok nøkkelen til livet, jobb, familie, kjærlighet, venner og alt der i mellom. Hun ELSKER jobben sin som makeup-artist, stylist og livsstilsjournalist, og etter 10 år i bransjen (Oslo/London/Barcelona) er hun fortsatt lidenskapelig opptatt av å finne nye måter å formidle mote og sminke. Som tidligere skjønnhetsredaktør i magasinet Woman, makeup-lærer ved 2 makeup-skoler i Oslo og ukentlige mote og skjønnhetsartikler på Klikk Mote og i Det Nye, er Tove opptatt av at leserne skal lære, le og leve godt. Og aldri få dårlig samvittighet!

5 Comments

 1. M

  oktober 13, 2014 at 19:54

  Her i huset bruker også mannen H&S. Han husker aldri å ta med sjampo på ferie så det må han alltid kjøpe. Og da kjøpes det H&S. Samme om vi er i Spania, Italia, England, Latvia osv osv. Mener å huske at han til og med klarte å oppdrive ei flaske i en liiiiten landsby i Marokko.. Fikk forøvrig en lengre utgreiing etter årets ferie om at den Italienske versjonen av Head&Shoulders er 50 ml mindre enn den han vanligvis kjøper på obs. Men den vaska like reint så da var det egentlig helt ok uansett, ha ha. jeg derimot kjøper forskjellig merke hver gang fordi jeg aldri gir opp håpet om at jeg en dag skal finne en sjampo som gir meg langt, blankt og perfekt hår

  • Tove Eggen

   oktober 13, 2014 at 20:05

   Det får’n si – det står respekt av slik pågangsmot og lojalitet! haha ; Det er det samme her i Spania, flaskene er enten litt mindre eller GIGA-store! Så han er fornøyd da, med andre ord 😉

 2. Renate

  oktober 13, 2014 at 20:02

  hihi! så herlig «intervju»! Tror jaggu jeg hadde fått akkurat de samme svarene selv. Menn er kanskje forutsigbare, men med god logikk da, det skal de ha. Kanskje jeg også må prøve meg på head and shoulders for det er det samme her oss meg også. jeg finner bare ingen shampo som egentlig er noe særlig bra. hjelp!

  • Tove Eggen

   oktober 13, 2014 at 21:30

   Haha, takk for det! Enkleste intervjuet til dags dato 😉 jeg er jo selv på Nopoo nå, så – kanskje prøve det?

 3. Lin

  oktober 14, 2014 at 10:04

  ikkje planer om nopoo her i gården eg går ikkje på jobbe og ser ut som eg har badet i meierismør hahahaha 😛
  men for dem det fønker for -good on ya

  Ellers tror eg at mannebeinet ditt er inne på noe ang HS og du må huske på at deres hår er tykkere enn ditt -ergo tettere mot hodebunnen. Norske menn med tynnere hår trenger kanskje ikkje HS pga dere hår er muligens finere. altså tynnere hårstrå.

  Anbefaler ALLE å finne en shampoo uten sls omd e ønsker blankt hår uten plast og polyester – les silikon.

  Ever Pure
  Ever strong bla fra Loreal er vegansk folkens løp og kjøp!

  Marc Antony – not the singer- har 3 serier for alle typer hår uten sls åffcårs

  Lee Stafford sls free og tusen -omtrent- serier å velge i

  Jason

  Dead Sea Spa magic

  Biosilk…..eh de ikkje god,men de er sls free

  Sante

  så da jenter og en eller annen gutt som forviller seg inn hit masse å velge i -om du da ikkje velger HS som faktisk lukter veldig veldig godt!!!

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.