iknowthatmagazine.com

JEAN PAUL GAULTIER FOR LINDEX ER NESTEN UTSOLGT!

Jeg hadde store planer om å sitte parat ved midnatt for å sikre meg plaggene jeg har siklet på siden den fantastiske visningen til Jean Paul Gaultier for Lindex.

Men jeg glemte det, selvfølgelig.

Så nå har jeg akkurat vært på Lindex.com og kjøpt tre fantastiske plagg som er både tidløse og klassisk Gaultier, og stor fornøyd med det!

Men folkens – MYE er utsolgt, og spesielt i størrelsene M og L.

Jeg skulle egentlig investere i denne fantastiske jakken til 1499,-

jean paul gaultier kåpe lindex kr 1499

 

Men den var så klart utsolgt i str. L 🙁

Jaja, first world problems og så videre.

Men er fortsatt storfornøyd med dagens fangst, og selvfølgelig av 10% går til brystkreftforskning!

jean paul gaultier kimono lindex kr 799

jean paul gaultier genser lindex kr 499 jean paul gaultier bluse lindex kr 399 jean paul gaultier lindex kjøp

 

At jeg gikk for Kimonoen var ingen overraskelse, jeg er svak for kimonoer…. Strikkagenseren blir et herlig nytt innslag i garderoben, med en form jeg ikke har hatt før og blusen er bare en klassiker. 

Så håper disse får leve godt og lenge i den (snart) nye garderoben i Oslo!

For å være helt ærlig tok det en god del selvbeherskelse til for å ikke klikke meg inn på Lindex sin egne høstkolleksjon – den er SÅ bra!

Men nok penger brukt for en dag, for denne frøkna i det minste.

Har dere sikra dere noe fra kolleksjonen? Hva likte dere best?

Comments

comments

Er det noe du burde vite om Tove Eggen, så er det hvor lidenskapelig hun er. Lidenskap er visstnok nøkkelen til livet, jobb, familie, kjærlighet, venner og alt der i mellom. Hun ELSKER jobben sin som makeup-artist, stylist og livsstilsjournalist, og etter 10 år i bransjen (Oslo/London/Barcelona) er hun fortsatt lidenskapelig opptatt av å finne nye måter å formidle mote og sminke. Som tidligere skjønnhetsredaktør i magasinet Woman, makeup-lærer ved 2 makeup-skoler i Oslo og ukentlige mote og skjønnhetsartikler på Klikk Mote og i Det Nye, er Tove opptatt av at leserne skal lære, le og leve godt. Og aldri få dårlig samvittighet!

1 Comment

  1. Sonja Durand

    oktober 19, 2014 at 12:38

    Jeg ønsket meg den hvite og blå stripete jakken-utsolgt! Men jeg fant den i mini størrelse (altså, for barn), så ei lita jente skal få den til jul:)
    Jeg falt også for den svarte blusen, underkjolen (smashing) og selv om jeg ikke kjøpte underøyet synes jeg det var veldig fint altså.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.