iknowthatmagazine.com

FØRSTEINNTRYKK: ER ARMANI FOUNDATION VIRKELIG VERDT $$$?

I følge alsken youtube-skjønnhetsguruer og kjendis makeup-artister, så er Armani sin Luminous Silk Foundation det beste som har hendt siden baguetten (eller var det oppskjært brød?).

Anyways.

Siden Armani ikke har til vane for å overøse meg med smiskegaver testere (som jeg syns de burde gjøre), og jeg har vært i generelt shoppehumør (alltid smart) i det siste, ville jeg gjerne spandere på meg denne.

Helt til jeg trappa opp på El Corte Ingles og på ingen måte mestret å holde maska da jeg hørte prisen.

56 gærninger. Eller euro om du vil.

Jeg klarte ikke å forbinde meg, og fikk minstemann til å gi det søteste blikket sitt og spurte etter tester. Noe jeg uvillig fikk med meg.

I videoen under ser du hvordan det hele gikk, men som en liten oppdatering så har jeg nå kjøpt hele flaska på taxfree til 42 gærninger + Armani concealeren…og jeg har MYE mer å si.

I Norge ligger prisen på cirka 430,-

Jeg mener stort sett det samme om foundationen fortsatt, men har ikke fått testet den så alt for mye enda så har VELDIG lyst til å høre hva dere som har den syns?

FØR PÅFØRING (duhh):

før bilde armani foundation

RETT ETTER PÅFØRING:

Armani foundation på min høyreside, L’Oreal foundation på min venstre side.

etterbilde armani foundation test

 

ETTER 5 TIMER (UTEN PRIMER ELLER PUDDER):

test av armani foundation etter 6 timer

Comments

comments

Er det noe du burde vite om Tove Eggen, så er det hvor lidenskapelig hun er. Lidenskap er visstnok nøkkelen til livet, jobb, familie, kjærlighet, venner og alt der i mellom. Hun ELSKER jobben sin som makeup-artist, stylist og livsstilsjournalist, og etter 10 år i bransjen (Oslo/London/Barcelona) er hun fortsatt lidenskapelig opptatt av å finne nye måter å formidle mote og sminke. Som tidligere skjønnhetsredaktør i magasinet Woman, makeup-lærer ved 2 makeup-skoler i Oslo og ukentlige mote og skjønnhetsartikler på Klikk Mote og i Det Nye, er Tove opptatt av at leserne skal lære, le og leve godt. Og aldri få dårlig samvittighet!

2 Comments

 1. Torunn

  oktober 13, 2014 at 17:21

  Spent på å få høre mer om hva du synes om denne. Har vurdert å kjøpe den, og ble faktisk enda mer positiv nå… Jeg synes de fleste foundations kjennes ut som en maske, sikkert fordi d er uvant og fordi jeg ofte er tørr i trynet! Kanskje er d håp også for kresne meg?!?

  • Tove Eggen

   oktober 13, 2014 at 17:36

   Jeg bruker den også i video som kommer på kamille.no på tirsdag, har ikke fått brukt den nok (3-4 ganger), er så langt ikke en favoritt og lurer litt på om den får hårene til bli synligere…MEN, skal teste mer. Concealeren derimot har jeg nesten et hatforhold til, mer om det kommer! (men muligens først i november, er litt i flyttehelvete om dagen – Norway, I’m coming home! haha 😉

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.