iknowthatmagazine.com

STYLING-TIPS: HVORDAN STYLE HØSTKÅPEN

Det er ikke høst uten frakker og kåper, og for sesongen 2014 er disse jakkene ekstra sterke i motebildet.

Vi ser den klassiske Burberry-frakken, samt kortere eller mer avantgarde versjoner.

En frakk går jo som kjent til det meste (bortsett fra fotside kjole…da må jakken enten være fotsid eller kort), så uansett hvilken stil du går for er det vanskelig å faile.

Men mange tenker at hvis man går for en klassisk og myk kamel-farget frakk, så må klærne være sarte og romantiske, i duse farger også.

Heldigvis så stemmer ikke det.

Kontraster, både på sminke og klær, er den mest interessante måten å leke med stiler.

Gå derfor gjerne for en lys frakk og mørke eller knallfargede klær, eller en sort frakk sammen med hvite blonder og pudderfarger.

Kontrastene vil gjøre hele antrekket!

Dagens styling-tips fra meg, viser derfor hvordan du enkelt kan style en klassisk beige eller kamel-farget frakk eller kåpe, sammen med et rock-glam antrekk og riktig tilbehør.

 

skinnbukse (640x1024)

 

Reklamelenker/Shoppingliste:

Frakk fra Ted Baker kr 2765, Bluse fra Michael by Michael Kors kr 1895, Faux-skinnbukser fra Only kr 339, Høy Sandal fra Buffalo kr 869 (salg), Bucket Bag fra Zign kr 799, Rani Stack Ring fra A/Barenes kr 500, Usha Earings fra A/Bareness kr 700.

Hvordan styler DU frakken denne høsten?

Comments

comments

Er det noe du burde vite om Tove Eggen, så er det hvor lidenskapelig hun er. Lidenskap er visstnok nøkkelen til livet, jobb, familie, kjærlighet, venner og alt der i mellom. Hun ELSKER jobben sin som makeup-artist, stylist og livsstilsjournalist, og etter 10 år i bransjen (Oslo/London/Barcelona) er hun fortsatt lidenskapelig opptatt av å finne nye måter å formidle mote og sminke. Som tidligere skjønnhetsredaktør i magasinet Woman, makeup-lærer ved 2 makeup-skoler i Oslo og ukentlige mote og skjønnhetsartikler på Klikk Mote og i Det Nye, er Tove opptatt av at leserne skal lære, le og leve godt. Og aldri få dårlig samvittighet!

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.