iknowthatmagazine.com

GLAMORØS GRUNGE – YES, IT CAN BE DONE!

Jeg er en sucker for grunge-sminke – men ta det helt med ro, det er slettes ikke så ekstremt som det kan høres ut som.

Tar du den helt ut med møkkete og oransje toner rundt øyne, og spesielt godt under, får du stående applaus fra denne dama.

Men en litt mildere versjon er å blande grunge med glam, for en glam-grunge sminkelook.

Denne er spesielt fin på ekstra slitne dager, hvor vi bare må embrace at vi ser slitne ut og ikke motarbeide det med masse sminke.

Lett dekket hud, møkkete gull og bronze farger på øyne og en mørk leppe er hovedingrediensene i sminke-looken, og det er umulig å gjør den feil.

Glam-grunge funker like fint på jobb som til fest (avhengig av hvor du jobber – seff), men jeg syns den passer ekstra bra på en brun pub.

Shoppingliste og oversikt over alle produkter finner du HER (Kan inneholde reklamelenker)

rask grunge sminke (800x500)rask grunge sminke 2 (800x500)rask grunge sminke 3 (800x500)rask grunge sminke 4 (800x500)rask grunge sminke 5 (800x500)

Comments

comments

Er det noe du burde vite om Tove Eggen, så er det hvor lidenskapelig hun er. Lidenskap er visstnok nøkkelen til livet, jobb, familie, kjærlighet, venner og alt der i mellom. Hun ELSKER jobben sin som makeup-artist, stylist og livsstilsjournalist, og etter 10 år i bransjen (Oslo/London/Barcelona) er hun fortsatt lidenskapelig opptatt av å finne nye måter å formidle mote og sminke. Som tidligere skjønnhetsredaktør i magasinet Woman, makeup-lærer ved 2 makeup-skoler i Oslo og ukentlige mote og skjønnhetsartikler på Klikk Mote og i Det Nye, er Tove opptatt av at leserne skal lære, le og leve godt. Og aldri få dårlig samvittighet!

4 Comments

 1. Maria Terzan

  september 13, 2014 at 15:48

  Passer godt for meg til uka; jeg har blitt smittet av lillegull. Så glamorøs sliten med grunge blir en vinner til uka! hi hi 😀

  • Tove Eggen

   september 14, 2014 at 12:56

   Oh yeah! bilder pliis! 😉

 2. Sonja Durand

  september 13, 2014 at 18:57

  Du er så f### lekker uansett:) Fin sminke altså. jeg har virkelig lært meg noen trisk fra deg. Også har jeg lyst til å lære enda mer…feks sculpting hadde vært gøy å prøve. Jeg har en god ide om hvor skygger og highlight skal legges, og jeg gjør light versjonen av den iblant, men lurer p hvor jeg kan finne gode foundations som er lyse nok (og mørke nok med fremdeles i min hudtone) til bruke i sculpting.

  • Tove Eggen

   september 14, 2014 at 12:57

   Thank you, thank you 🙂 Maybelline Fit Me Foundation Sticks burde ha noe som funker, i allefall mørkere! Hvis de ikke har lysere, prøv med en concealerstick (eller flytende) istedenfor. Legg de mørke og lyse tonene på ren hud, jobb ut kantene, så trenger du mest sansynlig ikke mer dekk/foundation over – bare pudder 😉

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.