iknowthatmagazine.com

JEAN PAUL GAULTIER FOR LINDEX: I JUST DIED AND WENT TO FASHION HEAVEN!

WOW!

Wow, wow, wow, WOW!

Jeg er egentlig ordløs, men skal gjøre mitt beste for å beskrive den rene gleden jeg har for Gaultier+Lindex kolleksjonen som kommer i utvalgte butikker og på nett 8. oktober.

For mens all eyes har vært på New York Fashion Week de siste dagene, regelrett stjal Gaultier all oppmerksomheten torsdag kveld!

IMG_3698.JPG

Ikke nok med at Jean Paul Gaultier er en av mine favorittdesignere gjennom tidene, og parfymen er kjenningsduften fra tyveårene mine.

Men så topper mannen det hele med å samarbeide med det skandinaviske klesmerket som har imponert meg stort de siste 5 årene, OG hvem er stjernen av visningen som gikk av stabelen i Gøteborg?

Karol Elson! My Soul Sister!

IMG_3712.PNG

Lindex feirer 60 år, og viste en helt vilt bra «vanlig» kolleksjon også, men mer om den kommer.

Gaultier for Lindex-kolleksjoner klarer perfekt å oppsummere mr l’enfant terrible sin designer-karriere, ja til og med silhuetter fra Madonna’s Blonde Ambition Tour med den infamøse kjegle-bh’en, er representert.

Striper, kimonoer, lange slip-kjoler og 20-tallsreferanser, it’s all there!

IMG_3704.JPG

Selv sier Gaultier følgende om samarbeidet:

”The collection represents a small wardrobe by Gaultier, with my typical codes but interpreted in a new way. There is the classic sailor stripe as well as the more graphic one, in some pieces combined with a tattoo print which is a favourite of mine”

Ah, det sier seg kanskje selv at jeg må skaffe meg så mye som mulig av kolleksjonen.

IMG_3706.PNG

Men skal jeg være ærlig, så var det første jeg tenkte da jeg så datoen for lanseringen «Kanskje vi må fremskynde flyttinga vår til Norge?».

Ha! Men jeg kommer i hvertfall til å sitte parat med kortnummeret memorisert, på www.lindex.com fra midnatt.

Fashion-weirdo, I know.

(Jeg kan også legge ved at jeg vurderer å hamstre pikeklærne, i tilfelle jeg får ei datter en vakker dag – men det skal jeg la være å nevne)

Dette er alt jeg klarer å si om Gaultier for Lindex denne gang, men kommer helt sikkert sterkere tilbake så snart mote-sjokket har lagt seg.

Men hva syns DERE?

IMG_3699.JPG

IMG_3701.JPG

IMG_3702.JPG

IMG_3700.JPG

IMG_3703.JPG

IMG_3705.JPG

IMG_3707.PNG

IMG_3711.PNG

IMG_3713.PNG

IMG_3710.PNG

Comments

comments

Er det noe du burde vite om Tove Eggen, så er det hvor lidenskapelig hun er. Lidenskap er visstnok nøkkelen til livet, jobb, familie, kjærlighet, venner og alt der i mellom. Hun ELSKER jobben sin som makeup-artist, stylist og livsstilsjournalist, og etter 10 år i bransjen (Oslo/London/Barcelona) er hun fortsatt lidenskapelig opptatt av å finne nye måter å formidle mote og sminke. Som tidligere skjønnhetsredaktør i magasinet Woman, makeup-lærer ved 2 makeup-skoler i Oslo og ukentlige mote og skjønnhetsartikler på Klikk Mote og i Det Nye, er Tove opptatt av at leserne skal lære, le og leve godt. Og aldri få dårlig samvittighet!

2 Comments

  1. Maria Terzan

    september 13, 2014 at 09:48

    Veldig mye kult her. Jeg var på Lindex i går faktisk, men skulle bare ha noe undertøy 🙂 Har blitt smittet av luftveisinf. til Angi, så det blir senga og skjerm-shopping på meg 😀

  2. Pingback: JEAN PAUL GAULTIER FOR LINDEX ER NESTEN UTSOLGT! - iknowthatmagazine.com

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.