iknowthatmagazine.com

JEAN PAUL GAULTIER FOR LINDEX: I JUST DIED AND WENT TO FASHION HEAVEN!

WOW!

Wow, wow, wow, WOW!

Jeg er egentlig ordløs, men skal gjøre mitt beste for å beskrive den rene gleden jeg har for Gaultier+Lindex kolleksjonen som kommer i utvalgte butikker og på nett 8. oktober.

For mens all eyes har vært på New York Fashion Week de siste dagene, regelrett stjal Gaultier all oppmerksomheten torsdag kveld!

IMG_3698.JPG

Ikke nok med at Jean Paul Gaultier er en av mine favorittdesignere gjennom tidene, og parfymen er kjenningsduften fra tyveårene mine.

Men så topper mannen det hele med å samarbeide med det skandinaviske klesmerket som har imponert meg stort de siste 5 årene, OG hvem er stjernen av visningen som gikk av stabelen i Gøteborg?

Karol Elson! My Soul Sister!

IMG_3712.PNG

Lindex feirer 60 år, og viste en helt vilt bra “vanlig” kolleksjon også, men mer om den kommer.

Gaultier for Lindex-kolleksjoner klarer perfekt å oppsummere mr l’enfant terrible sin designer-karriere, ja til og med silhuetter fra Madonna’s Blonde Ambition Tour med den infamøse kjegle-bh’en, er representert.

Striper, kimonoer, lange slip-kjoler og 20-tallsreferanser, it’s all there!

IMG_3704.JPG

Selv sier Gaultier følgende om samarbeidet:

”The collection represents a small wardrobe by Gaultier, with my typical codes but interpreted in a new way. There is the classic sailor stripe as well as the more graphic one, in some pieces combined with a tattoo print which is a favourite of mine”

Ah, det sier seg kanskje selv at jeg må skaffe meg så mye som mulig av kolleksjonen.

IMG_3706.PNG

Men skal jeg være ærlig, så var det første jeg tenkte da jeg så datoen for lanseringen “Kanskje vi må fremskynde flyttinga vår til Norge?”.

Ha! Men jeg kommer i hvertfall til å sitte parat med kortnummeret memorisert, på www.lindex.com fra midnatt.

Fashion-weirdo, I know.

(Jeg kan også legge ved at jeg vurderer å hamstre pikeklærne, i tilfelle jeg får ei datter en vakker dag – men det skal jeg la være å nevne)

Dette er alt jeg klarer å si om Gaultier for Lindex denne gang, men kommer helt sikkert sterkere tilbake så snart mote-sjokket har lagt seg.

Men hva syns DERE?

IMG_3699.JPG

IMG_3701.JPG

IMG_3702.JPG

IMG_3700.JPG

IMG_3703.JPG

IMG_3705.JPG

IMG_3707.PNG

IMG_3711.PNG

IMG_3713.PNG

IMG_3710.PNG

Er det noe du burde vite om Tove Eggen, så er det hvor lidenskapelig hun er. Lidenskap er visstnok nøkkelen til livet, jobb, familie, kjærlighet, venner og alt der i mellom. Hun ELSKER jobben sin som makeup-artist, stylist og livsstilsjournalist, og etter 10 år i bransjen (Oslo/London/Barcelona) er hun fortsatt lidenskapelig opptatt av å finne nye måter å formidle mote og sminke. Som tidligere skjønnhetsredaktør i magasinet Woman, makeup-lærer ved 2 makeup-skoler i Oslo og ukentlige mote og skjønnhetsartikler på Klikk Mote og i Det Nye, er Tove opptatt av at leserne skal lære, le og leve godt. Og aldri få dårlig samvittighet!

2 Comments

  1. Maria Terzan

    September 13, 2014 at 09:48

    Veldig mye kult her. Jeg var på Lindex i går faktisk, men skulle bare ha noe undertøy 🙂 Har blitt smittet av luftveisinf. til Angi, så det blir senga og skjerm-shopping på meg 😀

  2. Pingback: JEAN PAUL GAULTIER FOR LINDEX ER NESTEN UTSOLGT! - iknowthatmagazine.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *