iknowthatmagazine.com

JA TAKK, NEI TAKK: SKJØNNHETSFAVORITTER AUGUST

August var en bra måned for skjønnhetsfavoritter, og testing av nye eksotiske produkter.

Mye av det jeg har testet og elsket denne måneden, har jeg bestilt fra Usa eller kjøpt her i Barcelona, så beklager hvis det byr på toll-problemer. Men greit å vite for de som skal ut på reise!

Og husk, spesielt øyeskyggene fra Makeup Geek – som jeg har en egen video på som kommer, er så billige at det kanskje kan være verdt å bestille de i små sendinger.

Check it out!

Alle produkter nevnt i videoen står oppført i dette komersielle bilaget (Inneholder merkede reklamelenker)

Hva har vært DERES favoritt-produkter i det siste?

Comments

comments

Er det noe du burde vite om Tove Eggen, så er det hvor lidenskapelig hun er. Lidenskap er visstnok nøkkelen til livet, jobb, familie, kjærlighet, venner og alt der i mellom. Hun ELSKER jobben sin som makeup-artist, stylist og livsstilsjournalist, og etter 10 år i bransjen (Oslo/London/Barcelona) er hun fortsatt lidenskapelig opptatt av å finne nye måter å formidle mote og sminke. Som tidligere skjønnhetsredaktør i magasinet Woman, makeup-lærer ved 2 makeup-skoler i Oslo og ukentlige mote og skjønnhetsartikler på Klikk Mote og i Det Nye, er Tove opptatt av at leserne skal lære, le og leve godt. Og aldri få dårlig samvittighet!

3 Comments

 1. Lin

  september 11, 2014 at 23:16

  Rakk ikkje sjekke videoen nå da eg er så trøtt at øynene går i kryss,men Makeup Geek marlena er FANTASTISK , me luvs hun er en av mine favoritter og har vært leeeeenge 😀
  veldig kjekt at du likte makeupen hennes :))

 2. Marte

  september 12, 2014 at 09:10

  Enig i at dænn solkremen æ heilt topp! Ja, blir brukt opp liiiitt fort… Mænn! Eg syns dænn æ verdt det! Einaste æ at dersom ein he litt feit hud sø æ dænn ikkje sø bra å bruke i ansiktet! Mænn på krøppen æ dænn HEILT SUPER!:-D

 3. M

  september 19, 2014 at 12:15

  Kjøpte Aqua brow etter å ha lest om den her og må bare si: amazing! Takk for tipset 🙂

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.