iknowthatmagazine.com

DAGENS OUTFIT + MAKEUP: DRØMME JAKKE FOR HØSTEN 2014

Jeg har funnet den. Høstens drømmejakke! Jaja, små gleder og alt det her – men denne…ahh…

Du vet når du tar på deg en jakke, og den bare sklir over armer og skuldre på en måte som får deg til å sukke lyst og halveis høylytt i butikken?

Denne er sånn, for meg i allefall.

Den ser, og oppfører seg forsåvidt, ut som en helt vanlig, sort, oversized blazer.

Men den sitter altså så perfekt, er akkurat passe tykk nå til høsten, og tynn nok til å bruke som innejakke i februar en gang.

011e5a94cdf32a8f86a2e75c4d7a66b2b9f6fbda2f

 

015bc7ebf79408d5eca738fc817f7a631605a8dcc2

Og det aller beste – prisen; 39.99€! Så jeg tipper 399 kr i Norge?

Ja, den er fra H&M, så klart – vanlig kolleksjon, størrelse 46.

Og jeg sverger, etter siste gedigne shoppingrunde på hm for ymse stylingvideoer, passer bemerkelsesverdig mye i størrelse 46 fra vanlig kolleksjon. Noe var faktisk for stort!

Så enten har de fått romsligere størrelser, eller så har jeg glemt at jeg faktisk har gått ned en god del i det siste. Whatever it is – I’m liking it!

Jeg stylet den sammen med en herlig slip-topp med fryller i front, også fra H&M, også vanlig kolleksjon str 46.

01b82b3a8454c1cd90c6f1c1b953c79c5fb774c4b2

 

01c8c7cf094fbc03a264b8e97a687481918709eca4

Sist september, da det ble tydelig at slip-kjoler og slip-topper kom tilbake den følgende våren, var jeg skeptisk.

Jeg elsker hvordan de ser ut, men – selv om jeg er glad i kroppen min, så er armene mine fortsatt  et…ikke sårt tema, men kroppsdelen jeg liker minst, for å si det sånn.

Men så gikk jeg til innkjøp av både en kjole og topp variant i juni en gang, og bodde i dem hele sommeren, og var ganske fornøyd med det (mest fordi det var perfekt i varmen).

Men denne, som jeg brukte i denne stylingvideoen, sitter så perfekt at bh ikke er nødvendig, og den strammer perfekt på ryggen slik at alt smalner litt. Og viktigst; strammer ikke på magen og er lang.

Jeg føler meg 100% komfortabel med å sprade rundt på jobben i den, uten jakke, og out and about så klart.

Dette er kanskje litt vel luftig i Norge nå (?), og siden air condition på kontoret minner litt om en frisk tur på fjellet i november, slang jeg på en annen høst trend for 2014 – nemlig college genseren.

012bae5d716cbbe4719d31f41793957e51cf30c0c4

 

0105193548425428fe917fd2579d2d02037f67851a

Genseren har skriften New York påsydd, og quilt på skuldrene. Er helt vilt myk og deilig – fra H&M Divide (!).

Det kule er jo hvor raskt antrekket får en helt annen vibe (groove & feel – hei Thomas!), spesielt når man lar ermene stikke lenger ut en jakke-ermet.

Jeansen er en «gammel» favoritt fra Lindex Generous, og kommer nok til å være i skapet for evig og alltid. 

Og gullsandalene, som dere sikkert er lei av å se, er fra Stina Goya for H2O – fortsatt.

Åh, ja – half tints solbrillene fra Lindex, så klart.

01030bd321f086d4f84069e9d27eca10ab0bc7f397

 

Sminken er fra go-to produktene min om dagen, enkel og unnagjort på 3 minutter – max.

I know – amazeballs!

Nøkkelen er riktige produkter, så klart, og universale farger – med dette kittet kan jeg vel lage en 8-9 forskjellige sminkelooker, minst.

Jeg begynner med mineralfoundation fra Gaya, som jeg påfører med en big-ass kost fra MAC, som jeg mener ikke selges lenger. Den var i en farget kroppsmousse-serie i 2006 eller noe. Jeg bruker den til flytende foundation og mineralpudder, og anser den som min beste venn. Faktisk.

Deretter går jeg over med Fit Me concealer fra Maybelline – en ny concealer favoritt.

Oh My God, So Creamy! (ja, jeg bruker alltid Friends-sitater i sakene mine. Det er en Illuminati greie).

Denne kan du legge før mineralpudderet hvis mye skal dekkes. Men liker at mineralene får treffe huden først – if that makes sense.

Le Blush fra L’Oréal Paris er den nye favoritt-rougen, mer om den kommer, som påføres med en superbillig rouge-kost fra Makeup Mekka. Jeg liker ærlig talt ikke alle kostene deres, men denne er helt ypperlig.

Brynene fylles inn med blyant fra Yves Rocher.

Øyne ville jeg ha naturlige, men fortsatt litt…sarte, er kanskje ordet? Siden antrekket var så sleek og business women with an edge-ish.

01e073a91d13276762fbce5aa9d18dc9136e40f0e3

Så istedenfor å legge en lys skygge på hele lokket, og deretter en mørkere tone i globalen – som er standardlooken, la jeg den nest mørkeste fargen i øyeskyggekittet fra mineralsminke-merket Colorescience, langs vippekanten og vasket utover lokket.

Da blir fargen mindre opak, og ikke fult så sterk eller perfekt.

Jeg la en liten katteform for å løfte øyne, men viktig at kantene ikke blir skarpe eller for symetriske – faktisk. Siden antrekket er litt seriøst, var jeg ute etter en mer tilfeldig look.

Avslutter med Sexy Volume Mascara fra Yves Rocher, og that’s it!

No fuss – no muss. 

0121f4ee46797cafbe8fa742d3c170a3897cb427e8

Hvilket antrekk og sminke rocker dere i dag? Tell me!

Comments

comments

Er det noe du burde vite om Tove Eggen, så er det hvor lidenskapelig hun er. Lidenskap er visstnok nøkkelen til livet, jobb, familie, kjærlighet, venner og alt der i mellom. Hun ELSKER jobben sin som makeup-artist, stylist og livsstilsjournalist, og etter 10 år i bransjen (Oslo/London/Barcelona) er hun fortsatt lidenskapelig opptatt av å finne nye måter å formidle mote og sminke. Som tidligere skjønnhetsredaktør i magasinet Woman, makeup-lærer ved 2 makeup-skoler i Oslo og ukentlige mote og skjønnhetsartikler på Klikk Mote og i Det Nye, er Tove opptatt av at leserne skal lære, le og leve godt. Og aldri få dårlig samvittighet!

3 Comments

 1. Maria Terzan

  september 11, 2014 at 05:17

  Elsker jakker, men jeg bruker aldri blazer. Syns alle andre er veldig fine i de, har 3 i skapet men bruker de aldri, syns d blir rart. Keg har forøvrig avhengighet når gjelder kjoler – helt gal når d kommer til det. Ha en strålende dag!

  • Tove Eggen

   september 11, 2014 at 22:10

   Mener så å huske å ha sett deg med det? Ser for meg skinny jeans, heler, løs topp og blazer med innsvinget rygg og opprulla ermer as we speak – do it!

   • Maria Terzan

    september 13, 2014 at 09:57

    Kanskje det er den hvite kimonojakka mi fra Bikbok? Men jeg kanskje prøver det! 😀

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.