iknowthatmagazine.com

NYFW: ER DETTE VÅR/SOMMER 2015 STØRSTE TREND?

Mens de fleste av oss fortsatt prøver å finne ut hvor i alle dager høstbootsene ble gjemt unna i fjor, holder motefiffen på med å kartlegge trendene for vår og sommer 2015.

Jeg er så klart en del av motefiffen, hvis det var på noen som helst måte uklart.

Moving on.

Jeg har så klart fått med meg hver eneste visning fra New York Fashion Week så langt (data/være der=same,same), og det første man gjør når en ny fashion week braker løs er å telle til tre.

Den gyllene moteregelen er nemlig «Hvis du ser noe fler enn tre ganger, er det en trend».

Ok – det stemmer så klart ikke alltid, og det er tross alt bare såså mange måter å reoppfinne klær på.

Men hvis man også tar med tidligere sesonger i kalkulasjonen, stiller deg foran vinduet og tegner franatisk med tusj, så kommer man seg som oftest frem til en kartleggelse av trender ganske tidelig.

John Forbes Nash og jeg – two peas in a pod.

Og selv om det hele motebildet for vår/sommer 2015 fortsatt er under utfoldelse de neste ukene fremover, er det én – eller en og en halv trend som skiller seg ut allerede.

Nemlig; vesten.

I know – major antiklimaks der. MEN, folkens – det blir bra.

Jeg snakker ikke skinnvest her, men jakker, spesielt frakker, i vest-form. Lange skjorter, i vest form. Kjoler, i vest form. Og det er faktisk riktig så flott!

vesttrend

Er spesielt fan av Lancoste og Rag & Bone sine versjoner.

Trenden er über praktisk; perfekt yttertøy til vårværet som aldri kan bestemme seg, og gir en instant sleek finish.

Lang historie kort – skaff deg en vest-frakk nå, og trumf hele motefiffen!

Jeg heier på vest-jakken for vår/sommer 2015 (Nei, jeg har intet telefonnummer man kan sende inn sms-stemme på, sorry!).

Thakoos

Som en slags viderutvikling av vest-jakken, ser vi også mye vestformer generel – altså ermløse overdeler og kjoler. Disse har derfor blitt stylet med nærmest et fullt antrekk under, for en herlig lag-på-lag look. Nok en favoritt i min bok!

vesttrend 3

Hva tenker dere? Har dere trua?

Comments

comments

Er det noe du burde vite om Tove Eggen, så er det hvor lidenskapelig hun er. Lidenskap er visstnok nøkkelen til livet, jobb, familie, kjærlighet, venner og alt der i mellom. Hun ELSKER jobben sin som makeup-artist, stylist og livsstilsjournalist, og etter 10 år i bransjen (Oslo/London/Barcelona) er hun fortsatt lidenskapelig opptatt av å finne nye måter å formidle mote og sminke. Som tidligere skjønnhetsredaktør i magasinet Woman, makeup-lærer ved 2 makeup-skoler i Oslo og ukentlige mote og skjønnhetsartikler på Klikk Mote og i Det Nye, er Tove opptatt av at leserne skal lære, le og leve godt. Og aldri få dårlig samvittighet!

2 Comments

 1. Sonja Durand

  september 10, 2014 at 14:42

  Jeg digger, silhuetten blir lang og fin:)

  • Tove Eggen

   september 11, 2014 at 22:11

   Heeelt enig! Gleder meg til vi får se hvordan utvalget blir 🙂

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.