iknowthatmagazine.com

VI TESTER: CLARISONIC – DERFOR MASER ALLE OM DEN

Det er et relativt kjent faktum at jeg ikke er fan av hyper. Nettopp fordi de stort sett alltid er det; hyper, uten substans.

Clarisonic, den elektriske cleansing børsten har vært en stor hype. Lenge.

Jeg vet ikke hvor vanlig den er i Norge, men i Usa og Storbrittania spesielt, er den massiv. Til og med her i Spania!

Jeg har hatt en Clarisonic, Mia II (som den heter) liggende siden rundt juletider for testing. Jepp, så treig er jeg.

Men når man tester så mye skjønnhetsprodukter som jeg gjør, så er det visse ting som bare føles som om det trenger maks fokus fra min side for å virkelig bli testet ordentlig.

Det kan jeg røpe allerede nå at var WAY overdramatisk av meg, i allefall denne gangen.

TEST AV CLARISONIC MIA II

IMG_3360.JPG

IMG_3362.JPG

IMG_3363.JPG

Hva produsenten sier: Det som gjør Clarisonic-børsten unik er Sonic-teknologi. Sonic-teknologi skiller seg ut ved å bygge på svingninger og ikke rotasjon. Selve børstehodet roterer ikke, men gjør 300 mikrosvinger i sekundet. Dette sikrer opptil seks ganger bedre rens av huden enn med manuell rensing med hendene. Clarisonic gir vakker hud på kun 60 sekunder per dag. Clarisonic-børsten gir en effektiv og skånsom rens av huden. Clarisonic-børsten er vanntett og kan med fordel benyttes i dusjen. En oppladning holder i opptil 28 min, hvilket tilsvarer ca. én måneds bruk, hvis man bruker den én gang i døgnet. Mia2 har to hastigheter og en T-Timer program med 1 innstilling.

Hva jeg syntes: Wow! Jeg så for meg at huden skulle bli god og ren, jeg har tross alt brukt manuelle ansiktskoster for å rense huden før – men Jøjje meg! Huden gløder, eller glinser – det ser ut som om jeg har bukt highlighter, rett og slett!

Jeg løp sporenstreks inn på hotellsoverommet hvor mann og minstemann på 7 var, og ba dem se og ta på den silkeglatte huden min – hvorpå kiddo hadde en genial tanke «den burde du bruke på hele kroppen». Jeg rakk ikke bli fornærmet engang, en clarisonic for hele kroppen – DET er et produkt jeg gjerne skulle hatt asap!

IMG_3365-0.JPG

IMG_3366-0.JPG

Hvordan jeg bruker den: Bruksannvisnigen er veldig nøye, og husk at den magnetiske laderen (veldig kul) må stå på 24-timer (langt unna vann) før første bruk. Etter det er selve clarisonicen vannfast, og kan fint brukes i dusjen (dog jeg ikke har testa å dynke den direkte i vann).

Påknappen setter på et automatisk program på 2×20 sekunder og 2×10 sekunder som skal fordeles på forholdsvis panne, neseområdet, kinn og hake.

Jeg kjører som oftes dobbelt runde da jeg ikke føler én er nok. Kanskje har jeg et unormalt stort ansikt, who knows.

Jeg fokuserer ekstra på hake, da jeg er mest uren her og gir leppene en runde. Føler faktisk det hjelper på munnrynkene og bygger midlertidig volum. Me loves!

IMG_3367-0.JPG

Selv om man kun trenger å fjerne øyesminke først, liker jeg å raskt fjerne resten av ansiktssminken mer eller mindre, deretter skylle med vann og la huden være litt våt. Smøre inn rensen som følger med, eller en annen, og kjøre på med clairsonic. (På bildene lot jeg ansiktssminken være på).

Jeg avslutter med å skylle huden og klapptørke med håndkle.

Huden føles umiddelbar friskere, strammere – uten å virke tørr, og full av glød!

Jeg vet det virker som om jeg MÅ være betalt av disse folka, men det er jeg altså ikke – it’s just that good!

Rens av Clairsonic:
Selv om bruksanvisningen oppfordrer til å skru av og rense kosten et par ganger i måneden, syns jeg det bare er langt mer praktisk og renslig å gjøre det etter hver bruk. Man må jo kvitte seg med smuss så man ikke påfører det på nytt neste dag?

IMG_3368-0.JPG

Jeg prøver å ikke overdrive bruken, så holder meg til kveldsrensen – og huden føles så utrolig mye renere om morningen, enn ved vanlig kveldsrens.

Hvis jeg skipper kveldsrens, av en eller annen grunn, bruker jeg den morgenen etter.

De første gangene lot jeg kosten tørke opp ned seperat, men har slutta med det nå.

IMG_3372.JPG

Holderen er perfekt størrelse, reisevennelig og stødig.

Holdbarhet: Bruksannvisningen opplyser at selve kosten (ikke hele greia) vil bli sløv, og må byttes etter hvert. Jeg har brukt den daglig i 2 uker, og merker at den er hakket mykere – men rensen føles lik. Batteriet gikk tom på prikken etter to uker, noe som stemmer med opplysningen da jeg har kjørt dobbelrunder (og tidvis både morgen og kveld).

Jeg har virkelig bare gode ting å si om Clairsonic, og skulle som sagt ønske det fantes en for kroppen (gjør det det??).

Det eneste tiden fortsatt vil vise, er om huden «over-renses» og dermed blir fetere. Det skjer jo med hår, så tenker at det kan skje med huden. Men da er det bare å trappe ned på bruken.

Det føles litt som å bruke en god elektrisk tannbørste. Overflaten er buffet, ren og føles digg – med lite effort. Yeah!

Dette er dog ikke et billig produkt, 1125,- og derfor noe man investerer i.

Men med tanke på hvor mye forskjellige renseprodukter man må teste for å bli fornøyd, er denne verd det. I tillegg er det den perfekte gaven å ønske seg til bursdag eller jul! Både som julegave til tenåringsjenter og oss over 30. Men hvis du tenker å kjøpe den til dama di, er det greit å sjekke om hun ønsker seg den – ellers kan det kanskje oppfattes feil 😉

IMG_3369-0.JPG

Lite tips – bruk sammen med en mild skrubb (jeg bruker face & body scrub fra md Formulation, og bli enda mer amazed et par ganger i måneden)

Passer like bra til tørr hud, som fet hud.

Kjøp den: Hvis du vil sikre deg en god rens som faktisk gjør noe/ikke er glad i å rense huden/elsker hudpleie.

Styr unna: Hvis du allerede har en fail-proof hudrens rutine som ikke trenger flere steg. (Men prøv den fordet!).

Nei, nok skryt – har noen av DERE prøvd clairsonic? En annen type enn den jeg har? Er litt forvirra på forskjellene…?

 

IMG_3371.JPG

IMG_3370.JPG

Comments

comments

Er det noe du burde vite om Tove Eggen, så er det hvor lidenskapelig hun er. Lidenskap er visstnok nøkkelen til livet, jobb, familie, kjærlighet, venner og alt der i mellom. Hun ELSKER jobben sin som makeup-artist, stylist og livsstilsjournalist, og etter 10 år i bransjen (Oslo/London/Barcelona) er hun fortsatt lidenskapelig opptatt av å finne nye måter å formidle mote og sminke. Som tidligere skjønnhetsredaktør i magasinet Woman, makeup-lærer ved 2 makeup-skoler i Oslo og ukentlige mote og skjønnhetsartikler på Klikk Mote og i Det Nye, er Tove opptatt av at leserne skal lære, le og leve godt. Og aldri få dårlig samvittighet!

9 Comments

 1. Marte

  september 10, 2014 at 20:01

  Ooh, fekk bare heilt sjukt lyst ti å prøve!!

 2. Marte

  september 10, 2014 at 20:20

  Og forresten! Hadde lagt merke til at du hadde endå meire glødande og flott hud enn normalt,og eg syns du he veldig fin hud frå før! 🙂

  • Tove Eggen

   september 10, 2014 at 21:35

   Åh, tusen takk Marte! Må si I’m feeling it myself 😉 Klemmer fra Tove

   • Marte

    september 12, 2014 at 11:11

    Trur du førresten dænn vil vere god på ei hud med myyyyykje hudormar?

 3. skrubba

  november 11, 2014 at 00:08

  Hei Tove
  Vil bare informere om at jeg kjøpe en liknende sak på «Enklere Liv», en butikkjede med mange smarte ting. Denne hadde tre «hoder» som fulgte med. Et lite børstehode til ansikt, et stort til kroppen og en med pimpestein til føttene. Jeg har prøvd denne i litt over en måned og er fornøyd! Den fås i to farger og koster ca 400,-
  Good value- synes nå jeg:)

 4. Siri

  januar 19, 2015 at 11:57

  Hva er dine erfaringer med dette produktet etter å ha brukt det over en lengre periode nå?

  • Tove Eggen

   januar 19, 2015 at 12:37

   Hei Siri! Skal jeg være helt ærlig, så er dette et av få hudpleieprodukter jeg irriterer meg over å ikke kunne bruke daglig. Fordi jeg er nødt til å teste forskjellige hudpleieprodukter nå og da, og Clarisonic vil gjøre alle produkter hakket bedre enn de er 😉 Så ja – VELDIG fornøyd, og har bare fått positiv feedback fra venner og lesere i tillegg. Klemmer fra Tove

  • Sima

   januar 24, 2016 at 09:42

   Har brukt Clarisonic over 10 år og er meget fornøyd 🙂 .

 5. Anne-Grete

  januar 23, 2015 at 17:53

  Denne er herved ønska til min bursdag som er rett rundt hjørnet!! Og får eg den ikkje kjøpe eg den sjølv! 😛
  Kan den brukast ilag med peelingkrem? (Mulig du har skrevet det, men har i såfall ikkje fått det med meg..)

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.