iknowthatmagazine.com

BRA BILLIG SMINKE: FOUNDATION EDITION

Jeg har sagt det før, og jeg sier det igjen; er det ett sminkeprodukt som overhode ikke trenger å være dyrt for å få jobben gjort, så er det foundation.

Mange har lett for å tenke at rimelige merker som Maybelline, Max Factor og L’Oréal umulig kan ha bra sminke når det er så billig – men der tar man stort sett feil. Spesielt når det kommer til foundation.

Hvorfor? Bra du spurte!

Nettopp disse tre merkene, sammen med til dels Rimmel og Revlon er så og si de første sminkeprodusentene. De har gjort dette i snart 100 år.

Det er mange år å perfektere formulaer på, det!

Er de nødvendigvis de mest anti-aging, ansiktsløftende, akne-rensende og hudpleieaktive typene? Nei, vanligvis ikke. Men de gjør akkurat det en foundation som uansett ikke burde brukes daglig skal.

Jevne ut huden, se frisk og hudlignende ut og holde hele dagen. DET får de til.

Hvis du er ute etter en foundation som VIRKELIG pleier, ville jeg uansett aldri gått for en flytende type – men heller en mineralfoundation i pudder/pulver form. De er de «eneste» som egentlig kan gjøre noe positivt for huden, spør du meg.

Husk at enhver foundation trenger et tynt lag med gjennomsiktig pudder over seg for å holde hele dagen, og at en litt stor og myk kost gjør at påføringen går raskere, og blir bedre buffet inn i huden. Ergo; ser mer naturlig og fresh ut.

Og selvfølgelig – her er noen av mine billige favoritter. Tried, tested and loved.

Hva er DIN favoritt billig-foundation, og hvorfor? I gotta know!

 

billig bra foundation I (800x500)

Reklamelenker: 1. True Match Foundation fra L’Oréal Paris kr 169, 2. Fit Me Mattefying Foundation Stick fra Maybelline kr 149, 3. Matt Velvet Foundation fra Flormar kr 119, 4. Duo-Fiber Foundation Brush (Stipling Brush) fra Flormar, 5. Soft Touch Foundation fra Flormar kr 119, 6. Stay Matte Foundation fra Rimmel kr 85, 7. Fit Me Foundation fra Maybelline kr 149, 8. Wake Up Foundation fra IsaDora kr 159. –

billig bra foundation II (800x500)

 

Reklamelenker: 1. Dream Satin Liquid Foundation fra Maybelline kr 149, 2. 6 in 1 BB Cream fra Yves Rocher kr 109, 3. Face Finity All Day Flawless Foundation fra Max Factor kr 165, 4. Youthful Glow Foundation fra Yves Rocher kr 119, 5. CC Colour Correcting Cream fra Max Factor kr 159, 6. Recylcy Foundation Brush fra Eco Tools kr 119.

Comments

comments

Er det noe du burde vite om Tove Eggen, så er det hvor lidenskapelig hun er. Lidenskap er visstnok nøkkelen til livet, jobb, familie, kjærlighet, venner og alt der i mellom. Hun ELSKER jobben sin som makeup-artist, stylist og livsstilsjournalist, og etter 10 år i bransjen (Oslo/London/Barcelona) er hun fortsatt lidenskapelig opptatt av å finne nye måter å formidle mote og sminke. Som tidligere skjønnhetsredaktør i magasinet Woman, makeup-lærer ved 2 makeup-skoler i Oslo og ukentlige mote og skjønnhetsartikler på Klikk Mote og i Det Nye, er Tove opptatt av at leserne skal lære, le og leve godt. Og aldri få dårlig samvittighet!

3 Comments

 1. Marte

  august 20, 2014 at 11:32

  Av desse he eg bare bruka Dream satin liquid foundation frå Maybelline, syns den er veldig god! :)He lyst ti å prøve fit me!

  • Tove Eggen

   august 20, 2014 at 15:05

   Den er helt herlig – og du kommer til å elske Fit me hvis du allerede like Dream Satin! Den passer til absolutt alle, og alt! Klemmer fra Tove 🙂

 2. Lin

  august 22, 2014 at 17:28

  Husk vi har forskjellig hud 🙂

  mange gode fra Maxfactor, den nye der er superpopulær whipped cream og ageless elixcir

  wake me up fra IsaDora er smashing, spesielt med primeren under <3
  ALDRI likt mineral foundation før eg traff på en vidunderlig en som det kommer mer om snart 🙂
  ha en god helg 😀

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.