iknowthatmagazine.com

KELLY OSBOURNE LANSERER KLESKOLLEKSJON for ALLE!

Hvis du har fulgt med på Kelly Osbourne de siste årene, har du fått med deg hvilken utvikling hun har hatt.

Fra bortkjemt og grinete i «The Osbournes», til voksen, kul og trendy i 2014.

Dama ser herlig fresh ut i alskens stiler, og nå som hun selv har offentliggjort at neste prosjekt er en kleskolleksjon kalt Stories, via instagramkontoen sin @kellyosbourne, får man bare håpe at kolleksjonen er like eklektisk som dama er selv.

IMG_2336.JPG

Rent motemessig har Kelly nailet hvert eneste antrekk i det siste, og er til og med en del av det britiske tv-programmet «Fashion Police».

Og det beste med kolleksjonen, som lanseres 25. September via Home Shopping Network, er at størrelsene går fra 0-24! Altså 32-52!

Dette var ikke et overraskende trekk fra frøken Osbourne, men likeså noe en med størrelse 46-48, som undertegnede, setter STOR pris på 🙂

IMG_2323.JPG

IMG_2322.JPG

Det britiske magasinet, Grazia, har fått labbene sine på noen tegninger, men man vet jo aldri om dette er sluttresultatet.

Uansett så har Kelly, ettersigende, veldig god smak – så det er nok bare å glede seg!

Jeg håper på fancy ruter, lekende prints og comfy tekstiler.

IMG_2333.JPG

IMG_2332.JPG

Selv om jeg ikke har sett kolleksjonen, har jeg høye forventninger til Kelly og håper dette bidrar til økt tilbud innen mote og utvalg for alle!

Da er det bare å vente og se hvordan dette går!

IMG_2341.JPG

IMG_2342.JPG

Foto: Instagram @kellyosbourne @storiesbyko

Comments

comments

Er det noe du burde vite om Tove Eggen, så er det hvor lidenskapelig hun er. Lidenskap er visstnok nøkkelen til livet, jobb, familie, kjærlighet, venner og alt der i mellom. Hun ELSKER jobben sin som makeup-artist, stylist og livsstilsjournalist, og etter 10 år i bransjen (Oslo/London/Barcelona) er hun fortsatt lidenskapelig opptatt av å finne nye måter å formidle mote og sminke. Som tidligere skjønnhetsredaktør i magasinet Woman, makeup-lærer ved 2 makeup-skoler i Oslo og ukentlige mote og skjønnhetsartikler på Klikk Mote og i Det Nye, er Tove opptatt av at leserne skal lære, le og leve godt. Og aldri få dårlig samvittighet!

4 Comments

 1. Rikke

  august 18, 2014 at 17:14

  <3

 2. Sonja Durand

  august 18, 2014 at 18:10

  Dette ser ut som noe jeg virkelig kan like:)

 3. Sonja Durand

  august 18, 2014 at 18:33

  Hvem kommer til å selge de, vet du?

  • Tove Eggen

   august 18, 2014 at 18:54

   Samarbeidet er med Home Shopping Channel (hms), men hun skal visst sette opp egen nettside hvor man kan kjøpe også etter lanseringen i september 🙂 oppdaterer når jeg har mer info! Æ glær mæ!

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.