iknowthatmagazine.com

Lilla pastell øyne + mørke lepper + spisbar hud = <3

Etter en laaaang sommer (som er langt i fra over her i Barcelona) hvor jeg stort sett har labba rundt som en dass, trengte jeg en sminke-pickmeupper.

Noe forfriskende og bronzefritt, uten å være for komplisert eller overdramatisk heller.

Jeg bruker Instagram stort sett til å følge andre make-up artister, og lar meg ofte inspirere.

Denne gangen var det brukeren og makeup-artisten @Carolinealice_mua som satt i gang salivaproduksjonen med denne freshe pastell-lilla looken:

carolinealice_mua

Så da måtte jeg bare prøve min egen versjon, nå som jeg ENDELIG (halleluja!) har fått investert i skikkelig lys – hurra! Nå mangler det bare å få satt opp en proff mikrofon som blokker all uendelig bråk som Barcelona-by har å by på…men det kommer, så pliiis vær tålmodig med meg…this stuff aint cheap, y’all!

Huden min er ikke en lys porselenstype uten fregner eller andre fargeforestyrrelser som miss Caroline sin, men bortsett fra det (og kembo vipper) så er looken ganske så identisk og en jeg gleder meg til å bruke masse fremover. Den perfekte overgangstid-sminken med kjølige farger, spør du meg.

Jeg har også startet en ny hashtagg, @iknowthatbeauty slik at dere som har spørsmål om sminke, eller vil at jeg skal sjekke en look dere har gjort for å komme med feed-back om hva som mangler eller er helt topp, kan bruke den 🙂 Praktisk, sant!?

Håper sminkevideoen faller i smak og er noe dere får lyst til å teste, og kom gjerne med feedback (ikke om lyden – den er jeg fullstendig klar over..haha…) – og ja, det var en real utfordring denne dagen med to interns uten sjefen sin på kontoret  – girls gone wild fakter(ish)… hahaha…men kan le av det nå, heldigvis…(ish).

 

SMINKEPRODUKTER:

Shea Butter Repair Balm fra Nilens Jord

Face Primer fra Kicks

Le Teint Touche Eclat fra YSL

Aqua Brows fra Make Up For Ever

Eyeshadow Pan i fargen Creme Brulé fra Makeup Geek

Gel Liner i fargen Cottontail fra Makeup Geek (som øyeskygge base)

Pastell-lilla øyeskygge fra Make Up For Ever

Single Eyeshadow i fargen #73 Figue Noire fra Yves Rocher (reklamelenke)

Eye Kohl i fargen Fascinating fra MAC

Touche Eclat highlighting pen – Leopard Edition fra YSL

True Match The Concealer i fargen Vanilla fra L’Oréal Paris (reklamelenke)

Pro Sculpting Powder i fargene Sculpt (mørk) og Emphasize (lys) fra MAC Pro Store

Brush On Sunlight fra The Body Shop

Bright Luminizing Highlighter fra Makeup Mekka

Giordani Gold Jewel Lipstick i farge Plum Desire fra Oriflame (reklamelenke)

 

lilla øyeskygge mørke lepper 1 (800x500) lilla øyeskygge mørke lepper 2 (800x500) lilla øyeskygge mørke lepper 3 (800x500) lilla øyeskygge mørke lepper 4 (800x500) lilla øyeskygge mørke lepper 5 (800x500) lilla øyeskygge mørke lepper 6 (800x500) lilla øyeskygge mørke lepper 7 (500x800) lilla øyeskygge mørke lepper 8 (566x800) lilla øyeskygge mørke lepper 9 (566x800)

SE ALLE MINE SMINKEVIDEOER HER!

Comments

comments

Er det noe du burde vite om Tove Eggen, så er det hvor lidenskapelig hun er. Lidenskap er visstnok nøkkelen til livet, jobb, familie, kjærlighet, venner og alt der i mellom. Hun ELSKER jobben sin som makeup-artist, stylist og livsstilsjournalist, og etter 10 år i bransjen (Oslo/London/Barcelona) er hun fortsatt lidenskapelig opptatt av å finne nye måter å formidle mote og sminke. Som tidligere skjønnhetsredaktør i magasinet Woman, makeup-lærer ved 2 makeup-skoler i Oslo og ukentlige mote og skjønnhetsartikler på Klikk Mote og i Det Nye, er Tove opptatt av at leserne skal lære, le og leve godt. Og aldri få dårlig samvittighet!

2 Comments

  1. Sonja Durand

    august 15, 2014 at 19:22

    Aldeles nydelig!!

  2. Rikke

    august 18, 2014 at 06:10

    Utrolig fiiiiint! Holdt på le meg skakk av de internsa og gratulerer med så fint lys! Man merker virkelig forskjell, stå på Tove!

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.